hűtő- és könyvjelző mágnesek (összevont-video) -canadahun

weyland-yutani

Állandó Tag Silver tag
Állandó Tag
Mesdames et Messieurs!

- Ismételten köszöntöm Önöket az árverésen.
Kérem engedjék meg, emlékeztetőül, főképp azok kedvéért, akik először vesznek részt az árverésen, hogy elmondjam: licitjeikkel a CanadaHun további működését támogatják.
- Engedelmükkel, Hölgyeim és Uraim, újfent eltérünk a szokásos rendtől, a kikiáltás tárgyának ismertetése tekintetében. Az alábbi videóban -az egyszerűség kedvéért - összevontan tekinthetik meg a kikiáltás tárgyait. Felhívom szíves figyelmüket, hogy licitálni egyesével (illetve párban) lehet a megfelelő tárgyakra, e hozzászólásban csak az alább nevezett kártya-hűtőmágnesre lehet. A többire későbbi bejegyzésekben nyílik lehetőség.
Az összes tárgyra vonatkozó információ:
-felső réteg: alkoholos tollal írható, fólia, karcolható
-záróréteg: hajlékony mágnes-lap
-közbülső réteg: képhordozó (anyaga kivétel nélkül prémium HQ-extra, fényes fotópapír) és különböző kötő-rétegek
(A tárgyak kisgyermek kezébe nem valók. A fokozott igénybevételt nem bírják, inkább dísznek szántam őket. Otthoni eszközökkel készültek, szórakozásból - tehát nem preciziós kivitelűek. A megtapadt mágnest a felületről ne körömmel és ne a hosszanti oldalak feszítésével vegye le. )

<iframe allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/Mr1ojNz8H-I" width="560"></iframe>

Mesdames et Messieurs!


kártya típusú hűtőmágnes
"canadahun"​
kikiáltási ára:​
1 CAD​
a licit léptéke:
0.2 CAD

picture.phpméretezése megközelítőleg: 90x30x1 mm
mérsékelten hajlítható, több rétegből összeállított
 
Oldal tetejére