Ha a melegek a heteroszexuálisokkal egyenlő jogokat kapnak, akkor nem melegből lesz több, hanem boldog emberből

Szerzőnk szerint nemhogy nem pedofilellenes, de még csak nem is kizárólag melegellenes a kedden a Parlament által elfogadott törvény. Publicisztikájában arra próbál rávilágítani, hogy miért tartja emberellenesnek az új szabályozást, és hogy miért érint ez többeket, mint a szexuális kisebbségek csoportjait.

Egy történetet mesélnék el úgy 15 évvel ezelőttről. Egy kedves ismerősöm épp hazatért Torontóból, ahol egy melegfelvonuláson kapott apróságot mutatott meg nekem. Mivel abban az évben (is) itthon komolyabb atrocitások mellett zajlott a budapesti Pride-felvonulás, megkérdeztem, vajon Kanadában hogyan állnak ehhez az ellenzők. Mint kiderült Torontóban egy keresztény közösség éppen közös imát szervezett a mássággal élők lelki üdvéért, ahova mindenkit vártak egy közeli templomba. Bár sem vallásos nem vagyok, sem nem gondolom, hogy bármilyen módon jogunk vagy feladatunk lenne megváltoztatni emberek szexuális irányultságát, de ez a megoldás, bevallom, meglehetősen tetszett. Az illetőknek volt egy hitük és meggyőződésük, amit saját körükben gyakoroltak is. Mikor (egyébként sokáig ott élő) ismerősömet megkérdeztem, hogy oké, mindez szép, de balhé nem volt-e a felvonuláson, teljesen értetlenül nézett rám: „Minek mentek volna oda, ha egyszer nem értenek egyet velük?!” Hát, igen, ez arrafelé ennyire egyértelmű volt.

Amit tegnap a Parlamentben elfogadtak a honatyák és -anyák, azt hívják pedofiltörvénynek, ami hiba. Mostanra már nyilvánvalóan látszik, hogy egy szexuális bűnöző csoportot csak álcaként használtak ahhoz, hogy egy Európában példátlanul embertelen, a társadalmat megosztó (ám a párbeszédre nem törekvő), egy egész csoportot ab ovo megbélyegző törvényt hozzanak. Adná magát, hogy „melegtörvénynek” vagy – nem kerülgetve a forró kását – homofób törvénynek nevezzük.

De én itt sem állnék meg: a kedden az Országgyűlés többsége által elfogadott törvény egyszerűen emberellenes.
Mikor egy kommentszekcióban kifejtettem a véleményem a törvényről, egy vicceskedő ellenoldali röhögős emojik mellett megjegyezte, hogy: „Érintett vagy a témában, mi?” Gondolkodás nélkül vágtam rá, hogy: igen. Harmincas éveiben járó, heteroszexuális párkapcsolatban élő férfiként naná, hogy érintett vagyok abban, ha hozzám rengeteg dologban hasonló honfitársaimat egy születéskor eldőlő adottságuk miatt nemhogy másodrendű, de kifejezetten nem kívánatos állampolgárnak tartanak. Érintettebb már nem is lehetnék. Rendkívül ostoba az, aki nem veszi észre, hogy ő is érintett. Mindannyian azok vagyunk, még ha sokan most legyintve azt is gondolják, hogy „Hja, már megint hisztiznek a buzik!” Ilyesmi esetekben nagyon óvatosan kell fogalmazni, de szeretném, ha egy pillanatra belegondolnánk azokba az időkbe,

amikor utoljára kellett honfitársainknak így vagy úgy bűnhődniük azért, amilyennek születtek. Hol vagyonelkobzással, hol megkülönböztető jelzéssel – hol pedig 18-as karikával és 22 óra utánra száműzve.
Az elmúlt napokban sokan belementek abba a kérdésbe, hogy ezt most vajon miért kellett. Érdekes megoldások születtek, valószínűleg van bennük igazság. Jó ez a törvény a koronavírus utáni részben talán megtépázott renomé visszaállítására azzal, hogy egyben tartja a tábort egy új ellenségkép kialakításával. És valószínűleg az sem elvetendő ötlet, hogy igyekeztek olyan törvényt alkotni, amivel potenciálisan szétszabdalhatják a számukra oly kellemetlen (és oly sokszor gúnyolt) „nagy politikai összefogást” is. Ez mind meglehet, de ha hátrébb lépünk, ezek a napi politikai kérdések csak apró és jelentéktelen kis foltocskák az egyébként összképében is ocsmány (az elmúlt 30 év egyik legocsmányabb) törvénykiegészítésén.

Mit állít egy egyszeri homofób a melegekről? (Most ne jöjjünk azzal, hogy nem azok: akikről itt és most beszélek, azok bizony vastagon homofóbok, bárhogy igyekeznek kozmetikázni magunkat, akárhogy lobogtatják a Freddie Mercury-lemezüket vagy takaróznak azzal, hogy Oli úr volt a kedvenc Szomszédok-szereplőjük). „A melegekkel semmi baj nem lenne, ha nem nyomulnának ennyire”. Azaz, ha csendben, meghúzódva gyakorolnák teljesen alapvető emberi jogukat a szeretetre. Ismerős? Néhány éve Orbán Viktor is „megdicsérte” azokat a homoszexuálisokat, akik „tudnak viselkedni”, akik nem „provokálnak”. „Akkor most mi vagyunk a jó buzik?” - tette fel a legendás és zseniálisan találó kérdést a Kossuth-díjas Kulka János. Aki hamarosan ilyeneket lehet, hogy csak 22 óra után tehet fel. Egyáltalán: szerepelhet ő még a tévében 18-as karika nélkül? Énekelve például a több értelmezés szerint a másság himnuszaként is felfogható Hallelujah című Leonard Cohen-dalt? Kínzó kérdés, és sokkal komolyabb jelentőségű, mint sokan gondolják.

Szóval homofóbék szerint a melegek állítólag túlságosan nyomulnak, és mit ad isten: ott az utalás a törvényben! Nem tehetik be a lábukat az iskolákba olyan szervezetek, akik akár csak utalás szintjén is beszélnének arról, hogy létezhetnek a többségtől eltérő szexuális irányultságú egyének. Nem „nyomulhatnak” be a gyerekek életébe olyan szakértők(!) sem, akik adott esetben egy fiatalnak tudnának segíteni azzal, hogy megmutatnák: „nem vagy egyedül, amit érzel, teljesen normális, segítünk abban, hogy ezzel együtt tudj élni”. Ehelyett a törvénykiegészítés az amúgy is zaklatott és zavart tinédzsernek kimondja: „amit érzel és amivel vívódsz magadban, az bűn. Te egy két lábon járó tizennyolcas karika vagy, sötétedésig itt látni sem akarunk”.

Ha eddig is voltak tizenévesek, akik nem bírva az érzéseikkel és a környezetük által rájuk nehezedő nyomással, inkább a halált választották a szenvedések helyett, mi várható akkor, ha az állam, amiben élnek, deklaráltan is kirekeszti őket a társadalomból?
Nem kell szeretni vagy pártolni a melegeket ahhoz, hogy felismerjük, amit fentebb említettem: az új szabályok nem melegellenesek, hanem emberellenesek.

És akkor még nem beszéltünk arról, hogy Magyarország Országgyűlésének választott képviselői közül több mint másfél százan (igen, a "szent leváltó összefogás" tagjai is) minden idők legprimitívebb, legalpáribb és legaljasabb melegellenes tételére húzták fel javaslatukat: a pedofilok és a homoszexuálisok összemosására. Egy percig se gondoljuk, hogy a képviselők ne tudnák, hogy a kettőnek semmi köze egymáshoz. (Na jó, legyünk megengedőek: az elmúlt évek politikusi nyilatkozataiból kiindulva talán mégis lehet, hogy néhányan valóban megrekedtek ezen a szinten.) Ez az összemosás semmi más, mint a legalantasabb érzelmekkel való tudatos játék. Egy olyan veszélyes és kegyetlen játék, amit általában a legvaskosabb diktatúrákban "játszanak" – és most, a 21. század harmadik évtizedében az Európai Unió egyik tagállamában is.
Civil szervezetek kezdeményezésére több ezren tiltakoztak hétfőn a Parlamentnél a homofób törvénykiegészítés ellen.
”[...] tilos tizennyolc éven aluliak számára […] olyan tartalmat elérhetővé tenni, amely […] a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérést, a nem megváltoztatását, valamint a homoszexualitást népszerűsíti, jeleníti meg.” Minden bizonnyal a szöveg megalkotói is érezték, hogy a szexuális másság bemutatásával senkinek nem a népszerűsítés a célja, hanem a megismertetés, az elfogadás erősítése. Úgyhogy akkurátusan, egyszersmind a leggonoszabb módon kiegészítették azzal, hogy a fiatalok soha ne is láthassanak ilyet. Mert nem szabad - sem látni, sem ilyennek lenni. Ezután viszont semmi túlzás nincs abban, amit sz RTL Magyarország üzent.

A Harry Potter- és a Bridget Jones-filmek is tiltólistára kerülhetnek az RTL szerint, ha elfogadják a módosított pedofiltörvényt

A televíziós csatorna szerint a múlt héten beterjesztett törvénytervezet súlyosan sérti a szólásszabadságot, valamint az emberi jogok és alapvető szabadságok védelméről szóló európai uniós egyezmény diszkrimináció tilalmáról szóló rendelkezéseit is.

Persze a rendelkezés nem fogalmaz ennél részletesebben (az efféle szövegek sosem teszik), így a szabály gumi volta miatt ki-ki kedvére büntetheti az iskolai tanárt, aki mondjuk Oscar Wilde Dorian Gray arcképe című, homoerotikus vonallal fűszerezett művét mutatja be. Vagy akár meg akarja ismertetni Márai Sándor rendkívül fontos, Egy polgár vallomásai című művének teljes szövegét, olyan mondatokkal, mint például: „A legtöbb ember néha homoszexuális, néha nem az”.

Kérdezhetném, hogy ennek az őrületnek vajon hol van a vége, de az igazság az, hogy azt sem nagyon látjuk, hol kezdődik.
Egyáltalán beszélhetünk-e a fiataloknak Csajkovszkijról, az említett Wilde-ról, Verlaine-ről és Rimbaud-ról (nem beszélve kettejük viharos kapcsolatáról), Pilinszky Jánosról? És amíg pont nem kerül az irodalomtörténeti vita végére, énekelhetjük, taníthatjuk-e a jó eséllyel homoszexuális Kölcsey Ferenc Himnusz című művét?

Én nem vagyok meleg - de erről nem tehetek. Sokan mások azok – és épp annyira nem tehetnek róla, mint én az ellenkezőjéről.
Nem akarnak plusz jogokat, de ahhoz ragaszkodnának, hogy annyi illesse meg őket, mint engem. Miért gondolunk vajon sokszor a jogra úgy, mint egy véges dologra? Amiből ha rajtam kívül részesül valaki, akkor az én érdekeim sérülnek? Ha Zsolt és Judit összeházasodnának, ezt akkor is gond nélkül megtehetik, ha János és Zoltán is részesülhetnek ebből az alapvető jogból. Ha Zsófia és Adrienn egy párként örökbe fogadhatnak egy gyereket, miért gondoljuk azt, hogy ez sérti Gábor és Szilvia családalapításának jogait? Márpedig aki a családok védelmében korlátozná a melegek jogait a fenti dolgokban, az ezt gondolja. És vajon az a gondolat honnan jön, hogy ha valaki szembesül azzal, hogy léteznek melegek, maga is azzá akar válni? Annyi mindent látunk felnőtt korunkig a filmekben, klipekben, Híradóban vagy akár csak a mindennapokban, és a töredékét sem akarjuk magunk megélni.

Meggyőződésem, hogy ha a melegek a heteroszexuálisokkal egyenlő jogokat kapnak házasságra, családalapításra, bujkálásmentes életre, akkor nem melegből lesz több, hanem boldog emberből.
Amikor fiatal fiúként majd felnőtt férfiként a páromról kérdeztek, sosem kellett köhécselve elmismásolnom a kérdést. Amikor a munkahelyemen jelezték, hogy egy összejövetelre elhozhatom az élettársam is, sosem kellett kimentenem magam (vagy őt), esetleg hosszan tépelődnöm, hogy jó ötlet-e felvállalnom mások előtt. Az utcán bármikor megfoghattam szerelmem kezét, a parkban bármikor megcsókolhattam – anélkül, hogy emiatt atrocitás vagy megvetés lett volna a jutalmunk. Ez az a dolog, amit egyáltalán nem irigylek el meleg honfitársaimtól, hovatovább boldoggá tenne, ha ezt mindenki szabadon megélhetné.

Nem tudom megérteni, hogy másoknak miért fáj ez ennyire. Azt pedig végképp nem tudom – mert nem lehet, sőt nem szabad – elfogadni, hogy az eddig is csak nyomokban meglévő, törékeny egyenlőséget egy ország vezetése deklaráltan elvegye a körülöttünk elő emberek egy részétől.

Ne a melegek miatt álljunk ki a súlyosan homofób és emberellenes törvény ellen – hanem magunk, mindannyiunk miatt.

meleg-par_pixa-resized-970.jp2.jpg
 
A kormány lépett Népszavazást írt ki!
A népszavazási kérdések ezek lesznek:

 1. Támogatja-e Ön, hogy köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?
 2. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyerekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?
 3. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára is elérhetők legyenek nemi átalakító kezelések?
 4. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be?
 5. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?
Ez igen!
Ebből is látszik, hogy komolyan gondolták a törvényt, és kőkeményen védik a gyerekeket a pedofilokkal szemben!
Már csak egy aprócska kérdésem van.
Tessék mondani mit fognak tenni azokkal a kislányokkal akik a babázás helyett katonákkal játszanak, vagy azokkal a kisfiúkkal akik babáznak?
Átnevelőtáborokba viszik őket, vagy csak egyszerűen kiverik belőlük a ferde hajlamukat?
 
Ez igen!
Ebből is látszik, hogy komolyan gondolták a törvényt, és kőkeményen védik a gyerekeket a pedofilokkal szemben!
Már csak egy aprócska kérdésem van.
Tessék mondani mit fognak tenni azokkal a kislányokkal akik a babázás helyett katonákkal játszanak, vagy azokkal a kisfiúkkal akik babáznak?
Átnevelőtáborokba viszik őket, vagy csak egyszerűen kiverik belőlük a ferde hajlamukat?
Gondolod hogy ez felmerül a választóikban? Megmondták mire kell szavazni hogyan kell kitölteni a konzultációt.
Igaz a törvény már megvan a többi az csak blabla.
Itt csak a dacoskodás a lényeg.
Nekünk NE mondják meg mi a jó ha kell fejjel megyünk a falnak.....mármint a választók fejével.
 
Gondolod hogy ez felmerül a választóikban? Megmondták mire kell szavazni hogyan kell kitölteni a konzultációt.
Igaz a törvény már megvan a többi az csak blabla.
Itt csak a dacoskodás a lényeg.
Nekünk NE mondják meg mi a jó ha kell fejjel megyünk a falnak.....mármint a választók fejével.
Ha uniós jogszabályok köteleznek, hogy valóban kell ilyen felvilágosítást tartani az óvodákban, általános iskolákban, akkor miért nem sózzák rá a feladatot az iskolaorvosra, családorvosra, védőnőre?
 
Ha uniós jogszabályok köteleznek, hogy valóban kell ilyen felvilágosítást tartani az óvodákban, általános iskolákban, akkor miért nem sózzák rá a feladatot az iskolaorvosra, családorvosra, védőnőre?
Miért, nem így van?
Kivégzi most a felvilágosítást az iskolákban?
Óvodában is szükség van erre? (lemaradtam)
 
Miért, nem így van?
Kivégzi most a felvilágosítást az iskolákban?
Óvodában is szükség van erre? (lemaradtam)
Óvodában, alsó tagozatban nem tudok róla, hogy valaha is lett volna ilyen. Felső tagozatban igen, de ott sem az ötödikeseknek.
Felnőtt gyerekem van, nem érint személyesen, így nem is tudhatom, hogy valóban szükséges a szexuális felvilágosítás ilyen fiatal korban?
Vajon mennyire valós a veszély, hogy már ilyen fiatalon nemi életet élhetnek a gyerekek és ezért kell előre felkészíteni őket?
 
Ez ujra csak politikai játék!
Kötelezettségszegési eljárást inditottak Magyarorszag ellen, és rengeteg pénz kifizetését fuggesztettek fel!
Ha a kormany legitimaciot akar ebben a kerdesben, akkor muszaj olyan dolgo9t felmutatni az unionak, ami hivatalosan felmutathato!
Már ne haragudj de az 5 kérdés jogilag sem felel meg a népszavazás előírásának.

Ennyit egy fűzfa ügyvédnek is tudnia kéne. :rohog:

A miniszterelnök a beszédében több helyen hazudik
- nyugaton az iskolákban nem ugy történik a szexuális felvilágositás mint ahogy ö elmondja.
- Németországban az iskolákban hivatalosan 1900 ota van szexuális felvilágositás,
- Hivatalos tankkönyv szexuális-atlasszal pedig 1969 ota van forgalomban
- Igen a szülőt informálja az iskola az oktatások tartalmáról és idöpontjáról
- A gyerek csak akkor vehet részt az oktatáson ha ezt a szülö aláirta.
- Orbán pont ugy viselkedik mint bizonyos muszlim vallású szülő
- ezt mint volt gyakorló szülö és a szülöi munkaközösség vezetöje igazolni tudom
- A beszéd végén a 2016-os "referendum sikerére" akar hivatkozni.
- Nyilván elfelejtette, hogy a népszavazást elvesztette,
- a magyarok nem voltak hajlandók öt követni az idegengyülölet örületébe
- A választáson való részvétel (43,3%) messze az előír kvórum alatt volt.
- De ami még döntöbb, az EU egyetlen országba nem telepitett be menekülteket erőszakkal
- és a „be-nem-fogadáshoz” nem kellett egyik országnak sem népszavazást felmutatniuk.
 
Már ne haragudj de az 5 kérdés jogilag sem felel meg a népszavazás előírásának.

Ennyit egy fűzfa ügyvédnek is tudnia kéne. :rohog:

A miniszterelnök a beszédében több helyen hazudik
- nyugaton az iskolákban nem ugy történik a szexuális felvilágositás mint ahogy ö elmondja.
- Németországban az iskolákban hivatalosan 1900 ota van szexuális felvilágositás,
- Hivatalos tankkönyv szexuális-atlasszal pedig 1969 ota van forgalomban
- Igen a szülőt informálja az iskola az oktatások tartalmáról és idöpontjáról
- A gyerek csak akkor vehet részt az oktatáson ha ezt a szülö aláirta.
- Orbán pont ugy viselkedik mint bizonyos muszlim vallású szülő
- ezt mint volt gyakorló szülö és a szülöi munkaközösség vezetöje igazolni tudom
- A beszéd végén a 2016-os "referendum sikerére" akar hivatkozni.
- Nyilván elfelejtette, hogy a népszavazást elvesztette,
- a magyarok nem voltak hajlandók öt követni az idegengyülölet örületébe
- A választáson való részvétel (43,3%) messze az előír kvórum alatt volt.
- De ami még döntöbb, az EU egyetlen országba nem telepitett be menekülteket erőszakkal
- és a „be-nem-fogadáshoz” nem kellett egyik országnak sem népszavazást felmutatniuk.
Ennyit egy fűzfa ügyvédnek is tudnia kéne
Ki mondta hogy nem tudja,,??
Itt nem róla van szó hanem józsi bácsiról és kati néniről!
Ö nekik pontosan elég ez a szóhasználat.
Ha jogilag támadnák akkor hidd el nem találnának rajta fogást. Mert mindenkinek a megfelelő szó fordulatokat kínálja fel.
 
Ki mondta hogy nem tudja,,??
Itt nem róla van szó hanem józsi bácsiról és kati néniről!
Ö nekik pontosan elég ez a szóhasználat.
Ha jogilag támadnák akkor hidd el nem találnának rajta fogást. Mert mindenkinek a megfelelő szó fordulatokat kínálja fel.
Igen az ész érveknek időre van szükségük amig megérkezik a belátás.

Ezzel az öt ponttal nem lehet népszavazást csinálni.
A cél valószínű az időhúzás, úgy tenni mintha reagáltak volna.

 
Szeretném, hozzátenni, hogy nehogy elfelejtsük:
A kötelezetsségszegési eljárás oka, hogy míg a pedofil-törvényt kezdeti formájában valamennyi párt támogatta, a kormánypárt utólagosan olyan módosítókat fűzött hozzá amelyek civil szervezetek, az ellenzéki pártok többsége és az Európai Bizottság szerint is diszkriminatívak és megbélyegzők az LMBTQ közösséggel szemben.

Ez dokumentum hamisítás.
 
Szeretném, hozzátenni, hogy nehogy elfelejtsük:
A kötelezetsségszegési eljárás oka, hogy míg a pedofil-törvényt kezdeti formájában valamennyi párt támogatta, a kormánypárt utólagosan olyan módosítókat fűzött hozzá amelyek civil szervezetek, az ellenzéki pártok többsége és az Európai Bizottság szerint is diszkriminatívak és megbélyegzők az LMBTQ közösséggel szemben.

Ez dokumentum hamisítás.
milyen harc lenne akkor ha egyetértés lenne a pártok közt?
A lényeg a megosztottság!
 

Ezt jelentik valójában a szivárványzászló színei​


Az eredeti jelkép 8 színből áll, azonban ezt végül hatra csökkentették, és minden sáv saját jelentést hordoz:

 1. A piros az élet színe
 2. A narancs a gyógyulást jelenti
 3. A sárga a napfényt
 4. A zöld a természetet
 5. A kék a harmóniát
 6. A lila pedig a szellemet vagy lelket jelképezi

Igaz, napjainkban kizárólag a melegközösség szimbolóumaként használják, valójában minden emberi jogot magába foglal ez a motívum.

1627188900334.png
 
Tegnap végig néztem a Budapest Pride-ot, este a német TV-is foglalkozott vele, ami szokatlan mert Magyarországgal csak akkor szokott foglalkozni a nyugati média ha valami nagy baj van.

Kár, hogy nem volt ott az utcán, a 133 bátor ember akik annyira félnek az LMBTQ-hoz tartozó emberektől, hogy egy referendumot akarnak megszervezni ellenük.

De lehet, hogy ott voltak a Kelenhegyi utón, a Gellértszálló mellett, és ök kiáltozták "Mocskos Buzik", miközben a békés menet a Szabadság hídról ráfordult a Szent Gellért rkp.-ra

Emlékezzünk milyen nagyhangúan protestált Orbán Brüsszelben, Gulyás odahaza, Szijjártó a BBC nek ,... azt állítva, hogy az "LMBT meg sincs említve a törvénybe" A külügyminiszter a faragatlan stílusában felszólította az angol riportert, hogy "tanuljon meg magyarul", és hogy minden "Fake news" lenne.

Ajánlom mindenkinek, tessék kérem a Kormány oldaláról letölteni a Magyar Közlönyt MK_21_118.pdf Aztán alaposan végigolvasni a „módosításokat” „kiegészítéseket”. A törvényben nem a rövidítés LMBTQ áll hanem a teljes szavak.

Ez egy akkora leégés amit csak a képükön rhinoceros bőrrel rendelkezők bírnak elviselni. "Nincs szó a homoszexuálisokról" mondták de az összes "aggályuk" az összes érvük ezen emberek megbélyegzésével volt tele és aztán a "referendum" ami csak ezzel foglalkozik.

Ismétlem, a kormány itt nemcsak azokat az embereket diszkriminálja akik közvetlen érintettek az LMBTQ ként,
hanem ezek szüleit, rokonait, barátait, ismeröseit mert még az sem számít szalonképesnek ha valaki egy ilyen
emberrel kapcsolatban van.

Gyakran gondolok Kertész Imre aki már idejekorán megérezte és leírta mire kell vigyázzunk, mert az embertelenség jön, szépen lassan, lábújhegyen, abból a sarokból ahonnan elvileg a leg kevésbé várnánánk, a vallásos fundamentalistáktól, a bennünket állitólag megvédeni akaró nationalistáktól.

Félö, hogy ha Ovi az LMBTQ hoz tartozó embereknek a koncentrációs-lágerekbe szállításukat javasolná
hát lennének akik ezt megszavaznák és ha nem lenne EU hát véghez is vinnék a tervüket.

Hátborzongató volt a felvonulásokat közvetitö portálokon olvasni az élöben küldött megjegyzéseket, azt a gyűlöletet amit a kormány lobbantott lángra és amin a pecsenyéjét sütögeti.
 

Ezt jelentik valójában a szivárványzászló színei​


Az eredeti jelkép 8 színből áll, azonban ezt végül hatra csökkentették, és minden sáv saját jelentést hordoz:

 1. A piros az élet színe
 2. A narancs a gyógyulást jelenti
 3. A sárga a napfényt
 4. A zöld a természetet
 5. A kék a harmóniát
 6. A lila pedig a szellemet vagy lelket jelképezi

Igaz, napjainkban kizárólag a melegközösség szimbolóumaként használják, valójában minden emberi jogot magába foglal ez a motívum.

Csatolás megtekintése 1808048
Ha jól tudom a szivárványnak 7 színe van. Egyébként eredetileg az ember és Isten közötti szövetség jelképe volt.
 
Szemenszedett hazugsag amit ez a no allit. Egy tabletat nem tud beadni se a tanar se az ovono a szulo irasos beleegyezese nelkul nem hogy hormon kezelesre vigyek a gyereket tudta nelkul.
A covid oltast se lehet beadni a szulo beleegyezese nelkul kiskorunak.
Sok tanar jott el otthonrol, de meg senki ilyen esetet nem meselt hogy ahol tanit ott a gyerekek ilyen dolgoknak lenenek kiteve.
Nem csak en vagyok nagy csalados akiknek itt jart ovitol az egyetemig a gyereke es soha semmi ilyenrol meg csak nem is hallottunk.
Children Serviz , jogasz , tanar segitseget kellene kerni ,ha ilyenrol tud, miert a papet?
Kedves Melitta. Ha jól értem a te gyerekeid már felnőttek, amiről az interjúban szó volt csak pár éves tendencia. Nem lehet, hogy azóta sok minden változott, esetleg megkérdeznéd erről a most aktívan dolgozó pedagógus ismerőseidet? Érdekelne a véleményük.
 
Annyi pedagogust ismerek de semmi akadalya hogy te is megismerkedj veluk itt a Canadahunon.
Valoban felnottek a gyerekeim sok iskolaba megfordultak Nemetorszagba , Londonba /Ont/ Toronto, mint uj canadas osszeszamolni nem tudom hanyszor koltozkodtunk es ezzel egyutt jart az iskola csere is.
Az unokaim kisiskolasok 8 es 11 evesek , ok is rengeteget koltoztek szinte volt ev hogy 3 iskolaba is megfordultak, egybe se volt se atneveles se nem cserere meg csak utalo jelek se. Toronto Cincinati /Usa/ London /Ont/ Toronto, LIndsay.
Most csereltek szisztemet az iskolakba a Covid miatt, attertek a online oktatasra nalunk nem kell uj konyveket venni 1-4 osztalyig mikor vegez a gyerek az elosvel akkor atadjak annak aki kezdi az elsot. Nem valtozik a iras olvasas elsajatitasa evrol evre.
 
Ha jól tudom a szivárványnak 7 színe van. Egyébként eredetileg az ember és Isten közötti szövetség jelképe volt.
Mi mellett vagy ellen akar ez a két megjegyzés érvelni? :confused:

- Hogy a fehér fény 7 színre bontható azt Newton definiálta.
- Ö különbséget tett világos- és sötét-kék között (indigó és violett)
- Az emberi szem 200 különböző színt tud megkülönböztetni
- és ehhez mindegyikhez 500 különböző intenzitást, tehát 100.000 színárnyalatot

- Ami az Isteneket illeti, hát azokból van egy csomó, rájuk hivatkozni a politikában olyan mintha a mesekönyveket idéznénk.
 
Kedves Melitta. Ha jól értem a te gyerekeid már felnőttek, amiről az interjúban szó volt csak pár éves tendencia. Nem lehet, hogy azóta sok minden változott, esetleg megkérdeznéd erről a most aktívan dolgozó pedagógus ismerőseidet? Érdekelne a véleményük.
Csatlakozni tudok Melittához, az én gyerekeimnek sem voltak olyan tapasztalatai az iskolában mint amiról beszélsz.

Bevallom egy Bajor egyházi iskolából elbocsájtottak néhány apácát mert a biológia könyvekből kitéptek több oldalt
ami szerintük "szemérmetlen volt"

A világ nem értette az apácákat, miért ne lehetne a biológia könyvben egy tárgyat leképezni amit minden ember naponta többször a kezébe vesz, ami nélkül kihalna az emberiség...

Kampagne-2006-Aufforderung-zum-Gebrauch-von-Kondomen-179786.jpg


Érdekes, hogy a szexuális-gátlásossággal vádolt muszlimok nagy ünnepet csinálnak a körülmetélésnél.
Isztambulban van egy külön "palota" ahol az egész család, rokonság, fiuk, lányok ott állnak a gyerek körül
bámulják, hogyan lesz "férfi a fiú", miközben levágják a fitymáját.

Eddig elkerülte a figyelmemet.
Hol lehet kondomot vásárolni Magyarországon? Az állami dohányboltban?

Gondoljunk csak bele, hogy a nemibetegségek okát a 19. században ismerték fel az emberek.
A gyakorisága miatt népbetegségnek nevezett bajt csak a felvilágositással lehetett eredményesen leküzdeni.
Elhallgatással, bibliára való hivatkozással nem lehet eredményeket elérni az életben.
 
Utoljára módosítva:
Minden supermarkettben, gyógyszertárban, sok uzletben...tényleg elkerulte a figyelmedet!
Ujabb sunyi célzás
Nem sunyi célzás. Amikor ott laktam akkor még csak a patikában volt kapható.
Igazad van Beate Use boltokat láttam már a Károly Krt.-n. Ezeket befogják zárni?
 
Nem sunyi célzás. Amikor ott laktam akkor még csak a patikában volt kapható.
Igazad van Beate Use boltokat láttam már a Károly Krt.-n. Ezeket befogják zárni?
Ehhhh szerintem szorakozol csak!

Viszont egy kerdesem lenne hozzad: ezentul a mutogato9s bacsik ha azt mondjak hogy ők átmutottek akkor nem buntethetok?
Mert már ez a trend! Los Angelesben most amiatt tiltakoznak a transznemuek, hog egyikuket kitiltottak egy női fürdőből, arra hivatkozva, hogy meztelenul, férfi nemi szerveit mutogatva jáérkált ott.
Azt állitja ő nő.

A kérdés tehát, az szerinted természetes, hogy nekik jogaik vannak, de ők ráerőszakolhatjak minkire magukat?
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss üzenetek

Friss profil üzenetek

Oláh Edit wrote on Napasszony's profile.
Kata, múltkor említetted, hogy itt megtaláltál minden könyvet, amit kerestél. Én valahogy nem találok egyet sem. Hogyan lehet itt megtalálni a feltöltött könyveket? Köszönöm előre, is, ha segítesz ebben. :) Puszika! :)
Sziasztok, régen voltam már itt, akkoriban sok midi zenéket letöltöttem, Sajnos a laptopom meghibásodás véget elvesztek.
Valakinek lenne gyűjteménye, meg köszönném Roland G1000 em van
Földes András wrote on Józsipostás's profile.
Szia! Nekem is van jó sok midim amit át tudnék küldeni. Nekem a Lordtól az engem ne várjatok című dal kellene midiben ha megvan. Köszönöm szépen.
vivia wrote on dmiejv's profile.
Kedves Dmiejv! Nekem is szükségem lenne a full bast 3 test-re és megoldókulcsra. Tudsz segíteni? Megköszönném! Vivia
sokata wrote on babakrisz's profile.
Szia!

Ezen a linken le tudod tölteni a kért anyagot!

Statisztikák

Témák
36,790
Üzenet
4,475,217
Tagok
594,625
Legújabb tagunk
sara1008
Oldal tetejére