Ha a melegek a heteroszexuálisokkal egyenlő jogokat kapnak, akkor nem melegből lesz több, hanem boldog emberből

Szerzőnk szerint nemhogy nem pedofilellenes, de még csak nem is kizárólag melegellenes a kedden a Parlament által elfogadott törvény. Publicisztikájában arra próbál rávilágítani, hogy miért tartja emberellenesnek az új szabályozást, és hogy miért érint ez többeket, mint a szexuális kisebbségek csoportjait.

Egy történetet mesélnék el úgy 15 évvel ezelőttről. Egy kedves ismerősöm épp hazatért Torontóból, ahol egy melegfelvonuláson kapott apróságot mutatott meg nekem. Mivel abban az évben (is) itthon komolyabb atrocitások mellett zajlott a budapesti Pride-felvonulás, megkérdeztem, vajon Kanadában hogyan állnak ehhez az ellenzők. Mint kiderült Torontóban egy keresztény közösség éppen közös imát szervezett a mássággal élők lelki üdvéért, ahova mindenkit vártak egy közeli templomba. Bár sem vallásos nem vagyok, sem nem gondolom, hogy bármilyen módon jogunk vagy feladatunk lenne megváltoztatni emberek szexuális irányultságát, de ez a megoldás, bevallom, meglehetősen tetszett. Az illetőknek volt egy hitük és meggyőződésük, amit saját körükben gyakoroltak is. Mikor (egyébként sokáig ott élő) ismerősömet megkérdeztem, hogy oké, mindez szép, de balhé nem volt-e a felvonuláson, teljesen értetlenül nézett rám: „Minek mentek volna oda, ha egyszer nem értenek egyet velük?!” Hát, igen, ez arrafelé ennyire egyértelmű volt.

Amit tegnap a Parlamentben elfogadtak a honatyák és -anyák, azt hívják pedofiltörvénynek, ami hiba. Mostanra már nyilvánvalóan látszik, hogy egy szexuális bűnöző csoportot csak álcaként használtak ahhoz, hogy egy Európában példátlanul embertelen, a társadalmat megosztó (ám a párbeszédre nem törekvő), egy egész csoportot ab ovo megbélyegző törvényt hozzanak. Adná magát, hogy „melegtörvénynek” vagy – nem kerülgetve a forró kását – homofób törvénynek nevezzük.

De én itt sem állnék meg: a kedden az Országgyűlés többsége által elfogadott törvény egyszerűen emberellenes.
Mikor egy kommentszekcióban kifejtettem a véleményem a törvényről, egy vicceskedő ellenoldali röhögős emojik mellett megjegyezte, hogy: „Érintett vagy a témában, mi?” Gondolkodás nélkül vágtam rá, hogy: igen. Harmincas éveiben járó, heteroszexuális párkapcsolatban élő férfiként naná, hogy érintett vagyok abban, ha hozzám rengeteg dologban hasonló honfitársaimat egy születéskor eldőlő adottságuk miatt nemhogy másodrendű, de kifejezetten nem kívánatos állampolgárnak tartanak. Érintettebb már nem is lehetnék. Rendkívül ostoba az, aki nem veszi észre, hogy ő is érintett. Mindannyian azok vagyunk, még ha sokan most legyintve azt is gondolják, hogy „Hja, már megint hisztiznek a buzik!” Ilyesmi esetekben nagyon óvatosan kell fogalmazni, de szeretném, ha egy pillanatra belegondolnánk azokba az időkbe,

amikor utoljára kellett honfitársainknak így vagy úgy bűnhődniük azért, amilyennek születtek. Hol vagyonelkobzással, hol megkülönböztető jelzéssel – hol pedig 18-as karikával és 22 óra utánra száműzve.
Az elmúlt napokban sokan belementek abba a kérdésbe, hogy ezt most vajon miért kellett. Érdekes megoldások születtek, valószínűleg van bennük igazság. Jó ez a törvény a koronavírus utáni részben talán megtépázott renomé visszaállítására azzal, hogy egyben tartja a tábort egy új ellenségkép kialakításával. És valószínűleg az sem elvetendő ötlet, hogy igyekeztek olyan törvényt alkotni, amivel potenciálisan szétszabdalhatják a számukra oly kellemetlen (és oly sokszor gúnyolt) „nagy politikai összefogást” is. Ez mind meglehet, de ha hátrébb lépünk, ezek a napi politikai kérdések csak apró és jelentéktelen kis foltocskák az egyébként összképében is ocsmány (az elmúlt 30 év egyik legocsmányabb) törvénykiegészítésén.

Mit állít egy egyszeri homofób a melegekről? (Most ne jöjjünk azzal, hogy nem azok: akikről itt és most beszélek, azok bizony vastagon homofóbok, bárhogy igyekeznek kozmetikázni magunkat, akárhogy lobogtatják a Freddie Mercury-lemezüket vagy takaróznak azzal, hogy Oli úr volt a kedvenc Szomszédok-szereplőjük). „A melegekkel semmi baj nem lenne, ha nem nyomulnának ennyire”. Azaz, ha csendben, meghúzódva gyakorolnák teljesen alapvető emberi jogukat a szeretetre. Ismerős? Néhány éve Orbán Viktor is „megdicsérte” azokat a homoszexuálisokat, akik „tudnak viselkedni”, akik nem „provokálnak”. „Akkor most mi vagyunk a jó buzik?” - tette fel a legendás és zseniálisan találó kérdést a Kossuth-díjas Kulka János. Aki hamarosan ilyeneket lehet, hogy csak 22 óra után tehet fel. Egyáltalán: szerepelhet ő még a tévében 18-as karika nélkül? Énekelve például a több értelmezés szerint a másság himnuszaként is felfogható Hallelujah című Leonard Cohen-dalt? Kínzó kérdés, és sokkal komolyabb jelentőségű, mint sokan gondolják.

Szóval homofóbék szerint a melegek állítólag túlságosan nyomulnak, és mit ad isten: ott az utalás a törvényben! Nem tehetik be a lábukat az iskolákba olyan szervezetek, akik akár csak utalás szintjén is beszélnének arról, hogy létezhetnek a többségtől eltérő szexuális irányultságú egyének. Nem „nyomulhatnak” be a gyerekek életébe olyan szakértők(!) sem, akik adott esetben egy fiatalnak tudnának segíteni azzal, hogy megmutatnák: „nem vagy egyedül, amit érzel, teljesen normális, segítünk abban, hogy ezzel együtt tudj élni”. Ehelyett a törvénykiegészítés az amúgy is zaklatott és zavart tinédzsernek kimondja: „amit érzel és amivel vívódsz magadban, az bűn. Te egy két lábon járó tizennyolcas karika vagy, sötétedésig itt látni sem akarunk”.

Ha eddig is voltak tizenévesek, akik nem bírva az érzéseikkel és a környezetük által rájuk nehezedő nyomással, inkább a halált választották a szenvedések helyett, mi várható akkor, ha az állam, amiben élnek, deklaráltan is kirekeszti őket a társadalomból?
Nem kell szeretni vagy pártolni a melegeket ahhoz, hogy felismerjük, amit fentebb említettem: az új szabályok nem melegellenesek, hanem emberellenesek.

És akkor még nem beszéltünk arról, hogy Magyarország Országgyűlésének választott képviselői közül több mint másfél százan (igen, a "szent leváltó összefogás" tagjai is) minden idők legprimitívebb, legalpáribb és legaljasabb melegellenes tételére húzták fel javaslatukat: a pedofilok és a homoszexuálisok összemosására. Egy percig se gondoljuk, hogy a képviselők ne tudnák, hogy a kettőnek semmi köze egymáshoz. (Na jó, legyünk megengedőek: az elmúlt évek politikusi nyilatkozataiból kiindulva talán mégis lehet, hogy néhányan valóban megrekedtek ezen a szinten.) Ez az összemosás semmi más, mint a legalantasabb érzelmekkel való tudatos játék. Egy olyan veszélyes és kegyetlen játék, amit általában a legvaskosabb diktatúrákban "játszanak" – és most, a 21. század harmadik évtizedében az Európai Unió egyik tagállamában is.
Civil szervezetek kezdeményezésére több ezren tiltakoztak hétfőn a Parlamentnél a homofób törvénykiegészítés ellen.
”[...] tilos tizennyolc éven aluliak számára […] olyan tartalmat elérhetővé tenni, amely […] a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérést, a nem megváltoztatását, valamint a homoszexualitást népszerűsíti, jeleníti meg.” Minden bizonnyal a szöveg megalkotói is érezték, hogy a szexuális másság bemutatásával senkinek nem a népszerűsítés a célja, hanem a megismertetés, az elfogadás erősítése. Úgyhogy akkurátusan, egyszersmind a leggonoszabb módon kiegészítették azzal, hogy a fiatalok soha ne is láthassanak ilyet. Mert nem szabad - sem látni, sem ilyennek lenni. Ezután viszont semmi túlzás nincs abban, amit sz RTL Magyarország üzent.

A Harry Potter- és a Bridget Jones-filmek is tiltólistára kerülhetnek az RTL szerint, ha elfogadják a módosított pedofiltörvényt

A televíziós csatorna szerint a múlt héten beterjesztett törvénytervezet súlyosan sérti a szólásszabadságot, valamint az emberi jogok és alapvető szabadságok védelméről szóló európai uniós egyezmény diszkrimináció tilalmáról szóló rendelkezéseit is.

Persze a rendelkezés nem fogalmaz ennél részletesebben (az efféle szövegek sosem teszik), így a szabály gumi volta miatt ki-ki kedvére büntetheti az iskolai tanárt, aki mondjuk Oscar Wilde Dorian Gray arcképe című, homoerotikus vonallal fűszerezett művét mutatja be. Vagy akár meg akarja ismertetni Márai Sándor rendkívül fontos, Egy polgár vallomásai című művének teljes szövegét, olyan mondatokkal, mint például: „A legtöbb ember néha homoszexuális, néha nem az”.

Kérdezhetném, hogy ennek az őrületnek vajon hol van a vége, de az igazság az, hogy azt sem nagyon látjuk, hol kezdődik.
Egyáltalán beszélhetünk-e a fiataloknak Csajkovszkijról, az említett Wilde-ról, Verlaine-ről és Rimbaud-ról (nem beszélve kettejük viharos kapcsolatáról), Pilinszky Jánosról? És amíg pont nem kerül az irodalomtörténeti vita végére, énekelhetjük, taníthatjuk-e a jó eséllyel homoszexuális Kölcsey Ferenc Himnusz című művét?

Én nem vagyok meleg - de erről nem tehetek. Sokan mások azok – és épp annyira nem tehetnek róla, mint én az ellenkezőjéről.
Nem akarnak plusz jogokat, de ahhoz ragaszkodnának, hogy annyi illesse meg őket, mint engem. Miért gondolunk vajon sokszor a jogra úgy, mint egy véges dologra? Amiből ha rajtam kívül részesül valaki, akkor az én érdekeim sérülnek? Ha Zsolt és Judit összeházasodnának, ezt akkor is gond nélkül megtehetik, ha János és Zoltán is részesülhetnek ebből az alapvető jogból. Ha Zsófia és Adrienn egy párként örökbe fogadhatnak egy gyereket, miért gondoljuk azt, hogy ez sérti Gábor és Szilvia családalapításának jogait? Márpedig aki a családok védelmében korlátozná a melegek jogait a fenti dolgokban, az ezt gondolja. És vajon az a gondolat honnan jön, hogy ha valaki szembesül azzal, hogy léteznek melegek, maga is azzá akar válni? Annyi mindent látunk felnőtt korunkig a filmekben, klipekben, Híradóban vagy akár csak a mindennapokban, és a töredékét sem akarjuk magunk megélni.

Meggyőződésem, hogy ha a melegek a heteroszexuálisokkal egyenlő jogokat kapnak házasságra, családalapításra, bujkálásmentes életre, akkor nem melegből lesz több, hanem boldog emberből.
Amikor fiatal fiúként majd felnőtt férfiként a páromról kérdeztek, sosem kellett köhécselve elmismásolnom a kérdést. Amikor a munkahelyemen jelezték, hogy egy összejövetelre elhozhatom az élettársam is, sosem kellett kimentenem magam (vagy őt), esetleg hosszan tépelődnöm, hogy jó ötlet-e felvállalnom mások előtt. Az utcán bármikor megfoghattam szerelmem kezét, a parkban bármikor megcsókolhattam – anélkül, hogy emiatt atrocitás vagy megvetés lett volna a jutalmunk. Ez az a dolog, amit egyáltalán nem irigylek el meleg honfitársaimtól, hovatovább boldoggá tenne, ha ezt mindenki szabadon megélhetné.

Nem tudom megérteni, hogy másoknak miért fáj ez ennyire. Azt pedig végképp nem tudom – mert nem lehet, sőt nem szabad – elfogadni, hogy az eddig is csak nyomokban meglévő, törékeny egyenlőséget egy ország vezetése deklaráltan elvegye a körülöttünk elő emberek egy részétől.

Ne a melegek miatt álljunk ki a súlyosan homofób és emberellenes törvény ellen – hanem magunk, mindannyiunk miatt.

meleg-par_pixa-resized-970.jp2.jpg
 
Van még más is...csak azért hogy lássátok van itt baj elég.
˝Kiemelte továbbá, hogy az új magyar szabályozás semmilyen magasztos eszmébe vagy európai jogszabályba nem ütközik. Az csak világosan rögzíti, hogy a gyermekek szexuális neveléséről kizárólag a szülő dönthet. Kiemelte, hogy az iskolai nevelés nem állhat ellentétben a szülő akaratával, az legfeljebb csak kiegészítő lehet, formáját és tartalmát pontosan meg kell határozni, és a szülők egyetértéséhez kell kötni˝.(ov)
.....
....
Aha mert a szülő az pontosan tud mindent.
Volt olyan munkatársam aki akkor jött rá hogy terhes amikor bevitték a kórházba....
Lehetne napestig sorolni, de, ha ez kell a választóknak legyen....
A szülőnek jogában áll hülyének is lenni! (de ez esetben éppen nem ő az)

Szerintem ez így helyes: a jog, kötelesség és a felelősség egy, megbonthatatlan akciós csomagot képez, és sem az iskola, sem a pedagógus nem csemegézhet belőle kedve szerint!
 
Ha valamit nem ismersz, ne mondj velemenyt rola :)
Vannak itt jo "kockafejek" akiket egy ilyen jatek nyugosse tenne!
Azok nem jutnak döntés képes helyzetbe.
Vagy migránsok lesznek....na aggy isten olyan fotókat találnak a gépükön ami után mehetnek a börtönbe...
De, ez csak mi lenne ha...ha...
 
A szülőnek jogában áll hülyének is lenni! (de ez esetben éppen nem ő az)

Szerintem ez így helyes: a jog, kötelesség és a felelősség egy, megbonthatatlan akciós csomagot képez, és sem az iskola, sem a pedagógus nem csemegézhet belőle kedve szerint!
Vagyis hüle szülőnek hüle gyerek lehet mert joga és kötelessége van. Az iskoláé meg a felelősség...
 
Azok nem jutnak döntés képes helyzetbe.
Vagy migránsok lesznek....na aggy isten olyan fotókat találnak a gépükön ami után mehetnek a börtönbe...
De, ez csak mi lenne ha...ha...
Ehhez nem kell dontési8 helyzet.
Azt se felejtsd el, hogy ma egyedul az internet, ahol az egyenloseg igazan ervenyesul!
Vannak helyek, ahol ha megemlited, hogy ilyen gond van, atonnal kapnak rajta, és ezt senki nem szeretné!

A mai vilagban csak az a számitogep van védve, ami nincs osszekapcsolva a tobbivel.
Az osszes kommunalis szolgálltato, telefontarsasag, tv társaság számitógépekkel oldja meg a dolgait!
Ugyan ki szeretné ha egszer ezek a gepek hnem azt tennek, amit a tulajdoinosuk szeretne?
Mi tortenne akkor, ha az adohatoság gépeit támadnák?
Csak egy egyszeru DoS támadás felmérhetetlen károkat okozna!
Ma minden kormanynak meg kell gondolnia, hogy meglépjen-e egy ilyen felmérhetetlen eredmennyel járo lépést!
 
Ehhez nem kell dontési8 helyzet.
Azt se felejtsd el, hogy ma egyedul az internet, ahol az egyenloseg igazan ervenyesul!
Vannak helyek, ahol ha megemlited, hogy ilyen gond van, atonnal kapnak rajta, és ezt senki nem szeretné!

A mai vilagban csak az a számitogep van védve, ami nincs osszekapcsolva a tobbivel.
Az osszes kommunalis szolgálltato, telefontarsasag, tv társaság számitógépekkel oldja meg a dolgait!
Ugyan ki szeretné ha egszer ezek a gepek hnem azt tennek, amit a tulajdoinosuk szeretne?
Mi tortenne akkor, ha az adohatoság gépeit támadnák?
Csak egy egyszeru DoS támadás felmérhetetlen károkat okozna!
Ma minden kormanynak meg kell gondolnia, hogy meglépjen-e egy ilyen felmérhetetlen eredmennyel járo lépést!
A kormány amit eddig meglépett azt végig is vitte.
 
Nos azért van ami eljut a bíróságig.
Pedofília miatt 2 év 6 hónap börtönre ítélték Simon Róbert győri fideszes képviselő egykori titkárát, Sz. Balázst, aki a baseballsapkájába rejtett kamerával filmezett kislányokat a győri Aranypart strandon, számolt be a tárgyalásról az ugytudjuk.hu.
 
Na mindegy én elmondtam amit szerettem volna errol a targyrol.
Ami a lényeg: ....el a kezekkel a gyerekeimtol és unokaimtol, mert nyugos leszek !!!!!!!
 
Persze hogy nem a tanárok.
A szülök a hibásak.
Számukra a gyerekük az első és nehogy már az iskola nevelje. És lám csak körbe kell nézni itt az eredmény.....

Vagyis hüle szülőnek hüle gyerek lehet mert joga és kötelessége van. Az iskoláé meg a felelősség...
Hagyjad már azt a szülő iskola ellentétet.
Sőt azt is feltették itt kérdésnek ki milyen arányban és genetikailag e vagy látott példa után lesz e homoszexuális egy férfi.
Sőt azt is bedobták a nők a felelősek legtöbbször a nő mint anya.

Vagy elnyomó, vagy ajnározó anya.Írták
(de legtöbbet a lelki tényező teszi mondtam én, minek oka lehet épp az is)

Igen az volt a válaszom nem az iskola nem a szülő nem a nevelő.És nem feltétlen a látott példa
Hanem sok egymásra hatás.
Hogy ki miért lesz olyan amilyen, a homokos estében itt a válasz Kardos József példájában ki Fideszes és önvallomást tesz itt, a Fidesz alkotta homofóbiás világban

Nála világosan kiderül gátlásosság az egyik lelki tényező.
Vagyis nem genetika nem látott példa hanem lelki defektus.
Mi ellen évekig küzdött és 23 évesen millió sikertelen pszichológusi kezelés után szembesülnie kellett ez az élet lesz az övé
 
Utoljára módosítva:
Amikor kisiskolások voltunk felavattak minket is kisdobosnak, pár nap múlva szülői értekezleten csak úgy véletlenül minden szülő előtt, (hátha nem tudja mindenki) közölték nagymamával, hogy az apánk politikai háttere miatt nem lehetünk kisdobosok!
Korrekt!
Pár évvel később valami hülyének kipattant az agyából, hogy nekünk is ott a helyünk az úttörők között.
A párttitkár jelezte, hogy ezt nem engedélyezi, mert ugye az apánk múltja!
Nem hiányzott nekünk egyik csoport sem, nélkülük is csodás gyerekkorunk volt!
Báááááár piszok rosszul esett mikor a többiek őrsi gyűlés előtt ahogy megláttak bennünket azt skandálták, hogy kizártaknak népellenes az apjuk, fujj reakciósok. . . és még sok sok finom megjegyzést. Ezt a szüleiktől hallották, nem maguktól voltak gonoszok velünk!
Kisz tagok is percekig voltunk, de akkor már előre vigyorogtam mit fognak kitalálni hogy kizárjanak, mert a belépés önkéntesen kötelező volt!

Azt tárgyaljátok mi az oka, és ki az oka annak hogy egy embernek milyen a szexuális beállítottsága. Bűnbak keresése helyett nem bíznátok rá a gyerekeitekre a döntést, képes-e elfogadni ezeket az embereket olyannak amilyenek? Ha otthon ez tiltott téma a gyerek előtt, akkor miért tiltakoztok az ellen, hogy az iskolában felvilágosítást kapjanak erről is?
Néhány idióta nincs tisztában a felvilágosítás és a reklámozás vagy agitálás közötti különbséggel, ez legyen az ő baja!
Nem féltek attól hogy a családotokban is felbukkanhat? Nem féltek attól, hogy a megvetésetekkel undorotokkal öngyilkosságba kergethetitek a gyereketeket, unokátokat?
A gyerek nem hülye nem szellemi fogyatékos, egyszerűen csak gyerek, bármiről lehet vele beszélgetni! Nyugodtan el lehet neki mondani mi a különbség a homoszexuális és a pedofil között! Hagyni kell hogy ha nem ért valamit kérdezzen, merjen kérdezni, időt adni neki hogy megértse milyen sokféle ember él közöttünk, és rábízni, hogy képes-e elfogadni másokat olyannak amilyen!
Ők sokkal elfogadóbbak, mint a felnőttek!

És még valami
napok óta dühöngök
azt írjátok itt, hogy a szülők miatt, az anyai szeretet miatt, meg a környezeti hatások miatt!
a vér szerinti fiúnk heteroszexuális volt, az örökbe fogadott fiúnk homoszexuális, egyformán szerettük mind a kettőt, ugyanazok a környezeti hatások érték mindkettőjüket.
honnan van bátorságotok a szülőket hibáztatni olyasmi miatt amit nem értetek, nem ismertek, de elítélő véleményetek az aztán van!
 
Utoljára módosítva:
Amikor kisiskolások voltunk felavattak minket is kisdobosnak, pár nap múlva szülői értekezleten csak úgy véletlenül minden szülő előtt, (hátha nem tudja mindenki) közölték nagymamával, hogy az apánk politikai háttere miatt nem lehetünk kisdobosok!
Korrekt!
Pár évvel később valami hülyének kipattant az agyából, hogy nekünk is ott a helyünk az úttörők között.
A párttitkár jelezte, hogy ezt nem engedélyezi, mert ugye az apánk múltja!
Nem hiányzott nekünk egyik csoport sem, nélkülük is csodás gyerekkorunk volt!
Báááááár piszok rosszul esett mikor a többiek őrsi gyűlés előtt ahogy megláttak bennünket azt skandálták, hogy kizártaknak népellenes az apjuk, fujj reakciósok. . . és még sok sok finom megjegyzést. Ezt a szüleiktől hallották, nem maguktól voltak gonoszok velünk!
Kisz tagok is percekig voltunk, de akkor már előre vigyorogtam mit fognak kitalálni hogy kizárjanak, mert a belépés önkéntesen kötelező volt!

Azt tárgyaljátok mi az oka, és ki az oka annak hogy egy embernek milyen a szexuális beállítottsága. Bűnbak keresése helyett nem bíznátok rá a gyerekeitekre a döntést, képes-e elfogadni ezeket az embereket olyannak amilyenek? Ha otthon ez tiltott téma a gyerek előtt, akkor miért tiltakoztok az ellen, hogy az iskolában felvilágosítást kapjanak erről is?
Néhány idióta nincs tisztában a felvilágosítás és a reklámozás vagy agitálás közötti különbséggel, ez legyen az ő baja!
Nem féltek attól hogy a családotokban is felbukkanhat? Nem féltek attól, hogy a megvetésetekkel undorotokkal öngyilkosságba kergethetitek a gyereketeket, unokátokat?
A gyerek nem hülye nem szellemi fogyatékos, egyszerűen csak gyerek, bármiről lehet vele beszélgetni! Nyugodtan el lehet neki mondani mi a különbség a homoszexuális és a pedofil között! Hagyni kell hogy ha nem ért valamit kérdezzen, merjen kérdezni, időt adni neki hogy megértse milyen sokféle ember él közöttünk, és rábízni, hogy képes-e elfogadni másokat olyannak amilyen!
Ők sokkal elfogadóbbak, mint a felnőttek!

És még valami
napok óta dühöngök
azt írjátok itt, hogy a szülők miatt, az anyai szeretet miatt, meg a környezeti hatások miatt!
a vér szerinti fiúnk heteroszexuális volt, az örökbe fogadott fiúnk homoszexuális, egyformán szerettük mind a kettőt, ugyanazok a környezeti hatások érték mindkettőjüket.
honnan van bátorságotok a szülőket hibáztatni olyasmi miatt amit nem értetek, nem ismertek, de elítélő véleményetek az aztán van!
Nos nem hibáztatás, mindenkinek van saját véleménye lehet hogy nem is jó.
De, az hogy keressük egy dologra a magyarázatot az még csak nem akkora baj. Igen, megértem a szülőket anyákat hogy ők támadva érzik magukat hisz lehet hogy ez számukra is kudarc. De, az Ő gyerekük nem engedik bántani ami jó.
De, itt szerintem senki sem mondta embertársára hogy gonosz azért mert MÁS.
 
No nem így van.....ismerek olyat akinek két gyermeke van és ott hagyta a feleségét és férfihez költözött.
Mit tud az pluszt adni neki?
Vicc az egész
Olyan mint az ókorban szex mindenkivel ha gyerek kell arra ott a nő.
Sok meleg a heteró házasság segítségével tudja palástolni hajlamait. Így van rákényszerítve a "normális" életre. Sok szakmában lehetetlen lenne nekik karriert csinálni.
Tragédia a családnak, ha kiderül. Svájcban működik "Hetera" név alatt egy önsegítő csoport ahol a feleségek és a gyerekek próbálják feldolgozni a sokkot.
Mint olvastam a gyerekeknél, a lányok számára a nagyobb tragédia.

Én ismertem több meleget. Magyart és svájcit. Közüllük az egyikhez nagyon jó, őszinte barátság fűzött. Munkatársam volt.
Kérdeztem tőle, miért és hogy lett meleg. Nem "rontották meg" Úgy született.
Nála már kis korában nem volt téma vagy probléma, hová tartozik.
Ő is titkolta. A vállalatnál csak én és egy másik barátunk tudta. Magas férfias, jóképű
srác volt. Üldözték a nők. :)

Ui.
A svájci meleg miliőben közismert, hogy a férfi prostituáltak kuncsaftjainak fele házasember. Lehet, hogy más országokban is hasonló a szám.
-----
Zürich harmadszorra is megválasztott polgármesternője, Corine Mauch, leszbikus.
Mindenki tudja, senkit sem zavar.
-----
Pár héttel ezelőtt a zürichi református LGBTQ-Community megkapta az első szivárványos lelkésznőjét. Priscilla Schwendimann a neve.

 
Utoljára módosítva:
Nos nem hibáztatás, mindenkinek van saját véleménye lehet hogy nem is jó.
De, az hogy keressük egy dologra a magyarázatot az még csak nem akkora baj. Igen, megértem a szülőket anyákat hogy ők támadva érzik magukat hisz lehet hogy ez számukra is kudarc. De, az Ő gyerekük nem engedik bántani ami jó.
De, itt szerintem senki sem mondta embertársára hogy gonosz azért mert MÁS.
Milyen kudarcról beszélsz? Még ha betegen is születik egy gyerek, ő sem kudarc a szüleinek!
 
Ui.
A svájci meleg miliőben közismert, hogy a férfi prostituáltak kuncsaftjainak fele házasember. Lehet, hogy más országokban is hasonló a szám.
Magyarországon sincs ez másképp, de sokan leragadtak a kisgyerek szintjén, ha eltakarja a szemét, már el is tűnt a "probléma".
Itt (és gondolom, máshol is így van), az egészségügyben, ápolásban nagyon sok meleg dolgozik. Annál az egyszerű oknál fogva, hogy ők az átlagnál sokkal türelmesebbek, toleránsabbak.
 
Ha megálmodod milyen szuper orvos lesz a gyerekedből, de még egy érettségit sem képes kipréselni magából, azt kudarcként éled meg?
A saját kudarcodnak, vagy a gyerekének?
És érezteted is vele?
Hadd legyen minél nagyobb a lelkiismeret furdalása? - Még erre sem voltam képes! Apám miattam dolgozott és csalódott bennem!
Hát mi nem kudarcként éltük meg, sőt büszkék voltunk, mert a gyerek őszintén elmondta mi zajlik benne! Nem segítséget kért, nem magyarázatra volt kíváncsi! Csupáncsak bízott bennünk, őszinte volt, mert tudta, hogy nem fogunk elfordulni tőle, és ugyanúgy fogjuk szeretni, mint előtte!
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Létrahuszár wrote on boszorka9395's profile.
Kedves Ismeretlen!
A segítséged szeretném kérni. Régi tag vagyok, de csak nézgelődni szoktam bizonyos témákban. Mivel a történelem nagyon érdekel, feltettem három írást. Nem tudom, hogyan kell úgy feltenni a következőt, hogy az az előző elé kerüljön. Netán mindegyiket új fórumtémaként kell feltenni? - mert ez számomra logikátlan lenne. Kérlek, ha tudsz, segíts! Előre is köszönöm: Létrahuszár
Farkas89 wrote on Bálintné's profile.
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni! Mozaik Kiadó 3 osztály környezetünk titkai: Tudásszintmérő geladatlapok-at keresem. Köszönöm.
16. Szeretek olvasni.
17. Szeretem a könyveket.
Sziasztok. Kezdem gyűjteni a 20. hozzászólást. 20.

Statisztikák

Témák
36,880
Üzenet
4,492,450
Tagok
596,102
Legújabb tagunk
AgnesB73
Oldal tetejére