Ha megnyerném a lottó főnyereményt...

Egy részét elutaznám, elkölteném, adnék a családomnak. A másik részét betenném a bankba és meg lenne oldva a havi fizetés (csak a kamatokból) még az unokáimnak is.
 

Littlegamer

Állandó Tag
Állandó Tag
Hat en bankba biztos nem tennem.Eloszor adnak belole egy nehany embernek akik rajtam segitetek(testverem,anyum stb),felepitenek egy hazat.Ezek utan ami megmarad elpazarolnam.Csoportos kirandulasokra biztos nem mennek csakis magamba,vagy talan egy szemellyel(nem igazan szeretek emberek kozott lenni,magamba sokkal jobban elvagyok)
 

Facool

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha nyernék

Felújítanám a munkahelyem, (persze vezetőváltással is), ill. családom pénzügyi gondjait is csendesíteném. No meg persze az óceán közelében egy kis házikó, béke, nyugi, pihi, aztán belekezdenék vmit tuti üzletbe. Bárcsak összejönne.
 

Hofferadrienn

Állandó Tag
Állandó Tag
Én meg rákkutatásra fordítanák belőle egy nagyobb összeget! Ha megtalálnák a gyógymódot, sok embert boldoggá tennék.
 

Sheamus

Állandó Tag
Állandó Tag
Jo sok erdekes otlet van itt.En valszeg utaznek es vennek par hazat es berbe adnam nyitnek egy kis kavezot es egy ettermet is.Tamogatnam a raszorulo intezmenyeket is es kutatasokat.
Igy most mar csak nyerni kellene :):):)
 

wyzaru

Állandó Tag
Állandó Tag
Céget nem nem soha.Akvarisztikai bóltot azt igen de a sok utazás mellett alkalmazottal.Természetesen a seggére nem vernék az összes pénznek.Csak megfontólt banki lekötés jöhet szóba és egy Alfa Romeo :)
 

zweite

Állandó Tag
Állandó Tag
Adósságaimat rendezném, a többit annyi egyenlő részre osztanám, ahányan vagyunk a családban, ki-ki boldoguljon a saját részével, plusz egy részt jótékonysági célra adományoznék. A rám jutó összeget úgy forgatnám,hogy munka nélkül megéljek belőle és a kamataiból. Sőt, gyarapodjon, azt majd még ráhagyom a gyerekeimre... már amit nem utazok el... :)
 
Oldal tetejére