Hadbíróság elé állították Harry herceget

CanadaHun témája a 'Hírek' fórumban , 2012 Augusztus 28.

CanadaHun - 2012 Augusztus 28, 01:20
 1. CanadaHun

  CanadaHun Vendég

  16_o_Harry-northfoto.jpg

  Hadbíróság elé állították Harry herceget (27), miután meztelen kép jelent meg róla vad szex közben az interneten.

  És felettesei akkor még nem láttak egy pajzán videót, ami nemsokára felkerülhet az internetre. A hotelben történt görbe éjszaka után alig egy nappal Harry újból kirúgott a hámból, ekkor már nem kettő, de tucatnyi lánnyal dorbézolt az MGM hotel privát bungalójában. Két lány már jelentkezett is egy angol lapnál, hogy 3 millió forintnyi összegért felkínáljon egy képileg még „gazdagabb" anyagot a meztelen hercegről.


  A főszerkesztő egyelőre nem fizetett nekik, de félő, hogy a lányok hamar a konkurenciánál fognak kikötni. Azt nem tudni, hogy a hadsereg ehhez mit szól majd, de annyi biztos, apja, Károly herceg tombol, és ezekben az órákban vonja kérdőre személyesen hosszas telefonbeszélgetéseik után. Sajtósa tanácsára Harry és több barátja is törölte magát a Facebookról, ahol az ominózus este óta boldog-boldogtalan rajta élcelődött.


  – Károly herceg azt mondta neki, megalázta a királyi családot és a hadsereget is, ahonnan még egy ilyen züllött éjszaka után ki is rúghatják. Harry hiába kért bocsánatot, nem igazán enyhült meg az apja, aki már sok minden őrültséget elnézett neki, de most betelt a pohár – tájékoztatta a Daily Mailt egy udvari alkalmazott.
  – Erre minden okuk meg van, hiszen ez a helikopter, amelyre kiképezték, egy igazi gyilkológép, és ilyen züllött életmód mellett nem bízhatják rá a seregben. De nyaralni sem mehet soha többé egyedül, csak vele és nejével, Camillával, vagy egy „bébiszittert" küldenek vele, aki majd vigyáz rá.
  H. G.
   

Hozzászólás

CanadaHun témája a 'Hírek' fórumban , 2012 Augusztus 28.

Megosztás