Hangoskönyvet szeretőknek: leírhatod, véleményezheted, mit és kit hallgattál

Ki a jobb Hangoskönyv előadó, az alábbi nem amatőrök közül?

  • Schnell Ádám

    Szavazat: 7 10.0%
  • Benkő Péter

    Szavazat: 6 8.6%
  • Rudolf Péter

    Szavazat: 30 42.9%
  • Bodor Tibor

    Szavazat: 13 18.6%
  • Széles Tamás

    Szavazat: 6 8.6%
  • Kern András

    Szavazat: 16 22.9%
  • Kútvölgyi Erzsébet

    Szavazat: 11 15.7%
  • Molnár Piroska

    Szavazat: 13 18.6%
  • Galambos Péter

    Szavazat: 11 15.7%
  • Ifjú György

    Szavazat: 6 8.6%

  • Összes szavazó
    70
  • Szavazás lezárva .
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

balacy

Állandó Tag
Állandó Tag
Mit hallgatok ma?
Ajánló

Wilbur Smith: A folyó istene Uncle Nick felolvasásában

1988. január 5-én egy egyiptomi tudós ősi királysírt nyitott fel a Nílus nyugati partján. A falakon lévő csodás festmények és hieroglifák között váratlanul rejtett fülke tárult fel, benne tíz alabástrom váza, mindegyikükben írott tekercsek.
A tudós Wilbur Smith-t kérte fel, hogy az eredeti szöveget fogalmazza át mai nyelvre. Az átfogalmazásból a világhírű kalandregényíró talán legelbűvölőbb könyve született meg.
„Alig kezdtem el dolgozni a szövegen, máris teljes egészében beleéltem magam e távoli kor írójának világába és személyiségébe. Megszerettem Taitát, a rabszolgát. Rádöbbentem, hogy az emberi érzések és vágyak mily keveset változtak e hosszú idő alatt, és itt motoszkált bennem az izgalmas gondolat, hogy a hős Tanus múmiája még ma is ott fekszik a Mamose fáraó sértetlen, épen maradt sírjában.” (Wilbur Smith)


A történet ismerős lehet minden Wilbur Smith rajongónak. Egyiptomi környezetbe helyezett szerelmi és kaland regény egy rabszolga elbeszélésében. A meseszövése nagyon jó, így maga a történet is lendületes, fordulatos.

A felolvasót nem nagyon kell bemutatni, hiszen ismert amatőr felolvasó. A hangja kellemes férfi hang, ami itt illik is a történethez. A felolvasása, hangképzése kiforrott, hiszen nem az első hosszabb mű amit prezentál. Az alakok megjelenítése jó, egyértelműen nem csak „felolvassa” a regényt, hanem saját szint is visz bele.

A technikai háttere is jó, sem zörejt, sem a mikrofon sustorgását nem lehet hallani. A vágás, utómunkák észrevehetetlenek.

A mű első, kb. háromnegyede a youtube csatornáján jelent meg fejezetenként, a törlés után ezeket egy podcast oldalon három „könyvbe” összefűzve újra meghallgathatjuk.

Az utolsó negyed már csak a podcast oldalon jelent meg, egyben.

A technikai háttere is jó, sem zörejt, sem a mikrofon sustorgását nem lehet hallani. A vágás, utómunkák észrevehetetlenek. Az összefűzések is profi munkák, mert felesleges átvezető zene nélkül, semmi effektezéssel kerültek egybe. Ez viszonylag ritka, hiszen sok felolvasó akár fel, akár levezetésként rövidebb, vagy hosszabb zenét prezentál. A fejezet közt nincs sok üres hely, de jól lekülönülnek kb. egy órás részekre.

A négy részként felkerült mű harminc óra kiváló hanganyag. Aki valóban könnyed történet szövesre és minőségi felolvasásra vágyik ebben mindkettőt megtalálja.

Én személy szerint kedvelem az írót és a felolvasót, így remélem, hogy a történet folytatódik, és a youtube törlés nem veti vissza a lelkesedését.
 

glisser-

Kitiltott (BANned)
Én személy szerint kedvelem az írót és a felolvasót, így remélem, hogy a történet folytatódik, és a YouTube törlés nem veti vissza a lelkesedését.
Most az van célul tűzve nekik(önmaguknak)
csinálnak egy gépészhez hasonló worpress tartalom kezelőre épülő saját oldalt
YouTube elmehet a magányába.
A hangoskönyv készítési lelkesedésüket nem veti vissza.
A visszajelzéseket pedig, mindegyikük a velük összekapcsolt facebook oldalt használja
Mivel az a yu alatt létezett.
persze létezik a domain nevesnél is mint tudjuk.
De az kevésbé felel meg.
 

glisser-

Kitiltott (BANned)
Általános ajánlás
Nem ma hallgattam először
Ajánlom, ki úgy akar, nem túl régi történelmet átélni hogy szórakozik

És érezni akarja a szüfrazsettek(első női egyenjogúsági törekvések korát)
1655047075630.png
Ugyanakkor az angol arisztokrácia életet nem látott ellentétét.
Az anarchisták gondolatait
Könnyű formában megadja Ken Follett-egy férfi Szentpétervárról
izgalmas korhű könyve
A férfinak Számos fegyvere volt, de a két legveszélyesebb: egy ártatlanságát elveszíteni vágyó fiatal nő szerelme, és egy minden áron kielégülést kívánó előkelő hölgy izzó szenvedélye. Felvonult ellene a teljes angol rendőrség, egy gazdag és nagyhatalmú lord, valamint maga az ifjú Winston Chruchill.
 
Utoljára módosítva:

balacy

Állandó Tag
Állandó Tag
Mit hallgatok ma?
Ajánló

Kirill Bulicsov: Az utolsó háború
Rádiószínházi anyag 1973-ból

Bár idősebbek biztosan ismerik a könyvet, aminek egy nagyon szűkített verziója a hangjáték, de a rövid tartalmát ide is bemásolom:

A Szegezsa teherszállító űrhajó, Pavlis doktorral a fedélzetén, váratlanul parancsot kap arra, hogy utasokat vegyen fel, azután változtassa meg útirányát. Valahol a világűrben ugyanis egy bolygó emberhez hasonló lakói kirobbantották az atomháborút, és elpusztították az életet. A Szegezsa személyzetének fel kell derítenie a bolygót, meg kell tudnia, hogy mi történt, és megmenteni a katasztrófa áldozatait. De érdemes-e új életre kelteni egy olyan civilizációt, ami öngyilkos lett? Sikerülhet-e megszabadulni a régi előítéletektől és indulatoktól? S legfőképpen van-e joga az emberiségnek Istent játszani?

Akkoriban, mikor olvastam, nagyon tetszett a kalandos, fordulatos sci-fi meseszövés. Most jó érzés volt feleleveníteni a történetet. A korra jellemző elképzelés az atomháborúról és a megszokott szovjet típusú sci-fi elemek, panelek mellett is kellemes kikapcsolódást ad a mű.

Kicsit betekinthet a fiatalabb korosztály a hidegháborús elképzelésekbe, az akkori gondolkodásba is. Érezni lehet (bár a könyvben jobban) a kissé agit.prop célzatot is, ami bemutatja a békeszerető, az ideális „szovjet típusú” embert, és ellenpéldának az értelmiséget száműző (kopár, fagyos szigetre…) és az atomháborút kirobbantó, majd az utolsó percig agresszív ellenoldalt.

A hanganyag nagyon jó, bár a mostani fülnek kicsit modorosnak tűnik az előadásmód, picit túlhangsúlyozott beszéd. Ez jellemző a régebbi anyagokra, és pár perc alatt megszokjuk a kiemelten „irodalmi” artikulálást.

A közel fél évszázados hangjáték értéke a parádés szereposztás:

Szereplők: Zagrebin, a Szegezsa űrhajó kapitánya – Gábor Miklós; Bakov, első tiszt – Sinkovits Imre; Lescsuk, főgépész – Koncz Gábor; Bauer, második tiszt – Nagy Attila; Antyipin, gépész – Szatmári István, Kira Szergejevna, gépész – Ilosvay Katalin; Zenonasz, harmadik tiszt – Fülöp Zsigmond; Pavlis, orvos – Szabó Gyula; Cigankov, rádiós – Balázsovits Lajos; Milja néni, szakácsnő – Pártos Erzsi; Sznezsina és Hriszto, gyakornokok – Almási Éva és Hegedűs D. Géza; Korona Aro és Korona Vasz, a Galaktikai Központ küldöttei – Egri István és Gelley Kornél; Rádióhang – Szekeres Ilona;

A Muna bolygó lakói: Ranmakan vámtiszt – Kálmán György; Devkali – Sinkó László; Pirra, a felesége – Béres Ilona; Kori professzor – Kiss Ferenc; Renci, bányász – Dráfi Mátyás; A patrícius – Somogyvári Pál; Vaprasz tábornok – Ráday Imre; Mokli tábornok – Balázs Samu; A Halhatatlan – Orbán Tibor; Gépész – Nagy István; Katonák – Láng József, Szoó György és Turgonyi Pál.

Nagyon sok már akkor is híres, vagy később híressé vált hang csendül fel. Már ezért is érdemes a kicsit több, mint másfél órát rászánni.
A szereplők jó alakítást adtak, a nevek magukért beszélnek.

Sajnos a különböző rádiók nagyon ritkán tűznek műsorra sci-fi, vagy fantasy stb. témát...
 

balacy

Állandó Tag
Állandó Tag
Mit hallgatok ma?
Ajánló


Nagyon rég még nagy kedvencem volt Nemere István, mert akkoriban viszonylag ritkaság számba menő ifjúsági regényeket írt. Kaland, és sci-fi téren termelékeny íróként tudta követni a könyvfaló mániámat. Véletlenül bukkantam rá egy felolvasó csatornára, ami az ő műveit olvassa fel.

A most hallgatott ifjúsági regény A fantasztikus nagynéni, Hegyesfülűként jegyzi magát a felolvasó hölgy. A regény nem feltétlenül ismerős sokaknak. A tartalma:
Két rosszcsont ikerfiú és Argentíniából hazatért nagynénjük, a "hiperaktív öregasszony" kalandjai. Huba és Csaba hamar megkedveli az eddig soha sem látott nagynénit, így nem is meglepő, hogy amikor Máli egy különös ötlet által vezérelve Tivadar nevű autómobiljával nekivág az országnak, a két fiú vele tart. A fantasztikus nagynéni fejébe veszi, hogy megkeresi ifjúkori szerelmét, Gergőt, hogy végre megtalálja a valódi boldogságot. Ám a nyomok egyszerre három Gergőhöz is vezetnek, így a keresés nem is olyan egyszerű. A kis csapat sorra járja végig a különböző Gergőket, hogy megtalálják az igazit, egészen addig, míg autójuk a Balaton partján le nem robban…

A regény kifejezetten ifjúsági és minden mozzanatát a kor ismeretével lehet megérteni. Akkoriban kezdett kissé kinyílni a lehetőség, hogy a távolba szakadt hazánkfiai hazajöjjenek és a két világrend találkozott. A regény egyes motívumai is próbálják bemutatni a fogyasztó társadalmat, vagy legalábbis annak az ideologizált verzióját. Egyik ilyen kedves jelenet, mikor a fantasztikus nagynéni barackot vesz, de az egyik romlott volt, és azt visszaadta, hogy ha ő jó pénzzel fizet, akkor jó árut vár el…
Azaz egy könnyed szórakozás, ifjúsági történet az alapmű. Igaz nem egy Tüskevár, de azért az egyszer olvasható, egyszer hallgatható kategóriába bőven belefér.

A felolvasó hangja kellemes, a felolvasás is jó. Technikailag jó az olvasás, bár pld. Anikó, vagy Evila sokkal nagyobb gyakorlattal rendelkezik ezen a téren. Ez nem kritika, hiszen mindketten sokkal régebben olvasnak fel, így érthető a különbség. Illetve én sok hangjátékot, rádiószínházi művet hallgatok, ahol a professzionális felolvasók hangja, technikája elkényezteti az embert.

Ami számomra egy nagy plusz pont: sem le, sem felvezető zene nincs. A technika jó, sem a mikrofon nem zúg, sem a háttérzaj nem hallatszik be. Nincsenek felesleges hosszú szünetek, ami a kezdő felolvasót jellemzi, és a slendrián hangvágót, aki benne hagyja az ilyen hibákat. Szótévesztéssel nem találkoztam, bár most kezdtem el hallgatni, így pár órai anyag után mondhatok csak véleményt.

A felolvasás részenként történik. Jelenleg az ötödik fejezetnél tart a hölgy. A termelékenysége nagyon jó, gyorsan, napok alatt jön az új fejezet. Így nem kell sokat várni, ami szintén nagy előny!

Amii miatt egy nagyon nagy plusz pontot kell adni a felolvasónak, az nem a felolvasási rész, hanem egy olyan példa, ami megmutatja, hogy lehet legálisan is felolvasni, azt akár közzé is tenni.

„Hálásan köszönjük Nemere István engedélyét a sorozat felolvasásának közzétételére.”
Bár a megfogalmazás olyan, mintha én írtam volna, de mindenki érti: kértek engedélyt és azt megkapták.
 

glisser-

Kitiltott (BANned)
John Sandford - Szemet szemért könyvet hallgatom
1655178630296.png
Nehezen bírok vele hiába a jó felolvasó professor
Nehezen, mert ki ki hagyok jó nagy szakaszokat hisz arra használom a könyveket hogy ne altatót kelljen szednem.
1 hete hallgatom de még nem állt össze az egész.
Élvezetes részeket jól megírt szituációkat kapok el.
Már ez megadta a megérte élményt.
De lehet írottan mellé kell olvasnom.Hogy kerek legyen
Sok lelki defektusos szereplő van benne
Amit rosszul veszek az a drogozás mértéke a figyelem ráterelése
Annyi barbiturát pcp és egyéb agytorzító kedély-javító felpergető szerekkel él a gonosz szereplő
Egy ilyen világ nagyon nem tetszik
De a könyv jó
Épp csak sok hét kell mire minden szavát szerepalakítását a felolvasónak képes leszek elkapni.
Nem baj mert mindig lesz új felfedezni való professortól
Ha végére értem
Lucas Davenport felügyelő történetének!
Felteszem mert ez egy sorozat egy része (Davenport)

 
Utoljára módosítva:

Vegetable

Állandó Tag
Állandó Tag
Mit hallgatok ma?
Ajánló


Nagyon rég még nagy kedvencem volt Nemere István, mert akkoriban viszonylag ritkaság számba menő ifjúsági regényeket írt. Kaland, és sci-fi téren termelékeny íróként tudta követni a könyvfaló mániámat. Véletlenül bukkantam rá egy felolvasó csatornára, ami az ő műveit olvassa fel.

A most hallgatott ifjúsági regény A fantasztikus nagynéni, Hegyesfülűként jegyzi magát a felolvasó hölgy. A regény nem feltétlenül ismerős sokaknak. A tartalma:
Két rosszcsont ikerfiú és Argentíniából hazatért nagynénjük, a "hiperaktív öregasszony" kalandjai. Huba és Csaba hamar megkedveli az eddig soha sem látott nagynénit, így nem is meglepő, hogy amikor Máli egy különös ötlet által vezérelve Tivadar nevű autómobiljával nekivág az országnak, a két fiú vele tart. A fantasztikus nagynéni fejébe veszi, hogy megkeresi ifjúkori szerelmét, Gergőt, hogy végre megtalálja a valódi boldogságot. Ám a nyomok egyszerre három Gergőhöz is vezetnek, így a keresés nem is olyan egyszerű. A kis csapat sorra járja végig a különböző Gergőket, hogy megtalálják az igazit, egészen addig, míg autójuk a Balaton partján le nem robban…

A regény kifejezetten ifjúsági és minden mozzanatát a kor ismeretével lehet megérteni. Akkoriban kezdett kissé kinyílni a lehetőség, hogy a távolba szakadt hazánkfiai hazajöjjenek és a két világrend találkozott. A regény egyes motívumai is próbálják bemutatni a fogyasztó társadalmat, vagy legalábbis annak az ideologizált verzióját. Egyik ilyen kedves jelenet, mikor a fantasztikus nagynéni barackot vesz, de az egyik romlott volt, és azt visszaadta, hogy ha ő jó pénzzel fizet, akkor jó árut vár el…
Azaz egy könnyed szórakozás, ifjúsági történet az alapmű. Igaz nem egy Tüskevár, de azért az egyszer olvasható, egyszer hallgatható kategóriába bőven belefér.

A felolvasó hangja kellemes, a felolvasás is jó. Technikailag jó az olvasás, bár pld. Anikó, vagy Evila sokkal nagyobb gyakorlattal rendelkezik ezen a téren. Ez nem kritika, hiszen mindketten sokkal régebben olvasnak fel, így érthető a különbség. Illetve én sok hangjátékot, rádiószínházi művet hallgatok, ahol a professzionális felolvasók hangja, technikája elkényezteti az embert.

Ami számomra egy nagy plusz pont: sem le, sem felvezető zene nincs. A technika jó, sem a mikrofon nem zúg, sem a háttérzaj nem hallatszik be. Nincsenek felesleges hosszú szünetek, ami a kezdő felolvasót jellemzi, és a slendrián hangvágót, aki benne hagyja az ilyen hibákat. Szótévesztéssel nem találkoztam, bár most kezdtem el hallgatni, így pár órai anyag után mondhatok csak véleményt.

A felolvasás részenként történik. Jelenleg az ötödik fejezetnél tart a hölgy. A termelékenysége nagyon jó, gyorsan, napok alatt jön az új fejezet. Így nem kell sokat várni, ami szintén nagy előny!

Amii miatt egy nagyon nagy plusz pontot kell adni a felolvasónak, az nem a felolvasási rész, hanem egy olyan példa, ami megmutatja, hogy lehet legálisan is felolvasni, azt akár közzé is tenni.

„Hálásan köszönjük Nemere István engedélyét a sorozat felolvasásának közzétételére.”
Bár a megfogalmazás olyan, mintha én írtam volna, de mindenki érti: kértek engedélyt és azt megkapták.
Szerintem is sokat fejlődött néhány kötet alatt, hiszen tényleg nem régóta csinálja :) Az első könyvet még skype headsettel vette fel, és akkor tanult meg vágni, majd egyáltalában videót csinálni és feltölteni is. Ismerem, próbál egyre jobb mikrofonnal dolgozni, és persze az is idő volt, ameddig megtanult felfigyelni a hibákra :) Voltaképpen én vagyok a felolvasásai oka :) Sajnos két éve nem tudok könyvet olvasni.
Ő nincs itt, de olvasott téged, és most nagyon boldogságos :)
 

glisser-

Kitiltott (BANned)
Ha nincs itt!
Én is teszek hozzá valami ami alap, nekem, (más írjon ő szempontjából)
"Hegyesfülűként" jegyzi magát a felolvasó hölgy
Alap hogy nem éles, hanem nyugodt a hangja a beszéde.(csak natúr felolvasás volt)Így más szempont nincs
A könyvről: nagyon passzol hogy fejezetenként van elkészítve
Nem hosszabbak mint amit egy hallgatással meg tudok találni 40-60 perc
 
Utoljára módosítva:

Vegetable

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem tudom, ki van képben a Youtube amatőr felolvasókat törölt többet is (pl. Gépész, Uncle Nick, Professzor) a Gabó jelentette fel őket a YT, mégpedig azért, mert felnyomta őket egy hallgató. Évekkel korábban felkerült könyvek, 30 éve halott szerző, évekkel ezelött, ismeretlen jogutóddal rendelkező halott fordító miatt. A régi Móra adta ki őket, és nagyon régi kiadásról van szó. Úgy tűnik, a könyvkiadók, akiknek nem okoz anyagi gondot az amatőr felolvasók léte - hiszen aki betüt akar/tud látni, nem amatör hangoskönyvet akar, hanem a könyvet a polcon -, rászálltak az amatőrökre a YT. Alakult egy Facebook csoport, próbálunk minél több embert összeszedni, és talán találunk jogászt is, aki tudna segíteni.
Aki úgy érzi, hogy nem kéne kukába dobni amatőrök munkáját, akik kocsmázás helyett hobbiból felolvasnak, kérem, csatlakozzon a csoporthoz. Hátha együtt tudunk valamit alkotni. Most azt nyomozzuk, hogy felhasználható-e a Marakeshi egyezmény, de bármi más ötletre vevők vagyunk :)
A csoport neve: Igazságot az amatőr felolvasóknak
Elérhetősége: https://www.facebook.com/groups/1706775446333718/

Még annyit, hogy az anyag szabadon felhasználhatóvá az összes érintett: szerző, fordító, szekesztő halála után hetven évvel válik, tehát ha nem tudnak külföldi, talán már halott szerzőtől, az ő müfordítójától, és a szerkesztőtől is - magyarnál kiesik a müfordító - írásos engedélyt szerezni, akkor nagyjából 1800-as években született könyvet lehetne csak felolvasni, hátha él még a szerkesztő unokahúga, és nem tetszik neki. Ha ujra kiadják, akkor pedig a kiadó nyirhatja ki a felolvasást, akár a régit adja ki újra, akár újraszerkeszti.
 

Vegetable

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha nincs itt!
Én is teszek hozzá valami ami alap, nekem, (más írjon ő szempontjából)
"Hegyesfülűként" jegyzi magát a felolvasó hölgy
Alap hogy nem éles, hanem nyugodt a hangja a beszéde.(csak natúr felolvasás volt)Így más szempont nincs
A könyvről: nagyon passzol hogy fejezetenként van elkészítve
Nem hosszabbak mint amit egy hallgatással meg tudok találni 40-60 perc
Elfelejtettem irni, hogy minden üzenetet, amit "látok", ő is lát, mert idehivom :D Köszöni, hogy olyan kedvesek vagytok. Elöbb-utóbb ráveszem, hogy regisztráljon :)
 

vizeshuba

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem baj legalább csend volt
Na és nem fontos, regisztrálatlanul is látja
És megint sikerült valaki lelkébe bele mászni!
Inkább szedd az altatókat, hátha akkor nem írsz ilyeneket!
Új felolvasó, egy ismerőse megosztotta örömét! És akkor jössz te az istent játszó akárki
és lerontod az önbizalmát a barátnak és a felolvasónak egyaránt!
Hátha értelmesebb hozzászólásai lettek volna mint neked!
te azonban két mondattal elvetted a kedvét, ha lett is volna!
Miért kell ezt?
Inkább ne írj semmit!
 

balacy

Állandó Tag
Állandó Tag
Mit hallgatok most?
Ajánló

Howard Phillips Lovecraft - Patkányok a falban
Csirke József (Csibu) előadásában

A De la Poer família leszármazottja visszatér ősei birtokára, az angliai Exham Prioriba, hogy kései éveit ennek falai közt töltse el. Úgy dönt, a kúria egyes részeit renováltatja. Visszaveszi ősi nevét, a de la Poer-t, noha ez a név a környéken még mindig viszolygást kelt, hiszen az ősök kapcsolatba kerültek a boszorkánysággal, a fekete mágiával, és gyilkosságokkal is megvádolták őket. Az ősi kúriát épp renoválják, amikor az örökös macskája a falak mögött mozgásra, motozásra lesz figyelmes. Delapoer felfedezi, hogy a patkányok a pince felől érkeznek, ezért elhatározza, hogy felderíti, pontosan jönnek a falban kotorászó patkányok. A pince alatt azonban újabb, lefelé vezető járatra bukkan…

Lovecraft közepes hosszúságú novellája hűen tükrözi azt a stílust, amit én a századelői horrornak hívok. Ami nem egy hivatalos megnevezés, de jól körülírj az akkor munkálkodó horror írókat. A történetek egyszerűek, igazi véres „hentelős” részletek nélkül, de nagyon jól összeszedetten, jól leírva rémítgették a nagyérdeműt.
Kifejezetten szeretem a rövidebb novellákat, ahol inkább a sejtetés, a jól összeszedett jelzők, a körbeírás adja meg a mű hangulatát. Aki a hetvenes, nyolcvanas évek mészárszéket idéző ZS kategóriás horrorfilmjeit szereti nem igazán találja meg a számítását… Aki pedig Mary Shelley, Oscar Wilde, Ambrose Bierce vagy Edgar Allan Poe műveit kedveli (ha eddig nem ismerte volna) Lovecraft egy igazi csemege lesz.

A felolvasó hangja és hangsúlyozása, előadása pontosan visszaadja azt a sejtelmes, inkább pszichológia horrort, amit olvasásközben elképzeltem. A felolvasónak több Lovecraft novellája is van, így érdemes körbenézni nála. Kellemes szórakozást nyújt, és át is érzi a műveket, nem csak felolvassa.
Szótévesztéssel, bakival és ismétléssel nem találkoztam, igaz elég régi felolvasó, így van gyakorlata.
A mögöttes technikája jó, nulla háttérzaj, zúgás, felesleges szünet és egyéb technikai hibát nem találhatunk a felolvasásban. Nem tolja tele az anyagot zenével, így a felolvasásra és a történetre lehet koncentrálni.

A Patkányok a falban volt az egyik kedvenc novellám (az írótól), így számomra kifejezetten kellemes érzés, hogy felolvasásra került.
 

glisser-

Kitiltott (BANned)
Igen meguntam belecsömörlöttem Lucas Davenport nyomozós könyveibe
Már az elsőt se szerettem igazán
Nem szeretem a véres erőszakosságot!!
Szemkiszúrásos élvezkedést!
Nem is olvasok John Sandford-tól
Menekülök a békéhez: legyen inkább lassú

Fekete István-Hajnal Badányban
És régi kedvelt előadónk QQCS842
1655611713773.png

1655611003717.png
A törénet megfelelő helyszín emberi érzések, jóság bemutatására

Mélyen az erdőben húzódik meg a badányi vízimalom, amelyben két gyermek él a múlt század közepén, Panni, a molnár kislánya és Matyi, a szolgálatba szegődött árva molnárinas. Ahogy nőnek, szenvedélyes szerelem támad a két fiatal között, amely keresztezi a család házassági terveit.

Az asszonyok kiárusítási tervei Panni személyében
Jó női és anyai jellemet mutat meg.
(számítás és irányítás)
 
Utoljára módosítva:

Evila

Őstag
Rádiós
Állandó Tag
Ez az egész, amit leírtál, nagyon hasznos, bár elég keveset értek belőle, de ha netán szükségem lenne rá, biztos, hogy végigmennék minden szón, amit a podcastról és társairól - podtail - írtál, szóról szóra, hogy segítsen egy új megszólalási lehetőség kialakításában.
Egyenlőre még nincs rá szükségem, de köszönöm szépen, a magam és azok nevében is, akik általad el tudtak indulni a yt-on kívül egy letölthető platform felé.
 

glisser-

Kitiltott (BANned)
Ez az egész, amit leírtál, nagyon hasznos, bár elég keveset értek belőle,
Ez így igaz, én se értettem 2-3 nap és meglett
Első hallásra megcsinálni nem egyszerű
utólag már megy könnyen.
Gépészt csodálom mert Ő is végigment és messzebb jutott
rájött a podcastok nincsenek olyan jók mint a weblap wordpressel és külső tárhellyel
De indokolt az adakozás kérés mert költséges.
Köszönet Evila értő megszólalásod
Most hogy végignézem sok podcastot még ott is adakoztatnak olyanok mint Friderikusz Sándor Podcast
 
Utoljára módosítva:

Vegetable

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez az egész, amit leírtál, nagyon hasznos, bár elég keveset értek belőle, de ha netán szükségem lenne rá, biztos, hogy végigmennék minden szón, amit a podcastról és társairól - podtail - írtál, szóról szóra, hogy segítsen egy új megszólalási lehetőség kialakításában.
Egyenlőre még nincs rá szükségem, de köszönöm szépen, a magam és azok nevében is, akik általad el tudtak indulni a yt-on kívül egy letölthető platform felé.
Ha lesz, video download helper, a goole bejelentkezéseddel google podcast, és leszeded. Nagyon könnyü és gyors. Meg ingyenes. A letöltés mp3 opciót kell választani böngészőn át. Persze ha win7 van még a gépeden, akkor müködhet, amit írt. De az van?
 

Evila

Őstag
Rádiós
Állandó Tag
Ha lesz, video download helper, a goole bejelentkezéseddel google podcast, és leszeded. Nagyon könnyü és gyors. Meg ingyenes. A letöltés mp3 opciót kell választani böngészőn át. Persze ha win7 van még a gépeden, akkor müködhet, amit írt. De az van?

Win 8-om van, video download helperem viszont nincs. Majd utána nézek a lehetőségeknek, köszönöm.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére