Harci járművel őrzi a TEK a karácsonyi vásárt

A Terrorelhárítási Központ megerősítette a karácsonyi vásárok védelmé.

Mától a naptól a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei is részt vesznek a legnagyobb tömegeket vonzó karácsonyi rendezvények biztosításában a fővárosban, a Vörösmarty téren, valamint a Szent István-bazilikánál.

image.aspx


c2000.jpg


c2000.jpg
 
Egy kis kronológia.
2010. választás 2/3. Mindenki örül, megkezdődik a 2/3-ot igénylő törvények gyártása. Az emberek elégedettek és nincs utcai demonstráció. "Hölgyeim és uraim, mától Magyarországon nincs ellenzék" (OV 2010. április). Beköszöntött a "száguld a magyar gazdaság", "dübörög a gazdaság", "kiugró teljesítmény", "kifizettük a magyar adósságot" (kétszer is), stb. , ez a csúcsrajárunk négy éve, (kéz)csókoljuk Merkel asszonyt... Béke van. Papíron.
2014. nincs meg a 2/3-ad. Egyre több a kirúgás, nő a közmunkára kényszerülők száma, megindul a migráció Anglia, Ausztria és a többi jobban fizető országba, mozognak az egyetemisták, elégedetlenek a professzorok is, a kirúgott bírók megnyeri a pert és muszáj őket visszavenni. Bezengik a net adót, majd visszavonják, de a Szalai utcát majdnem lebontják a bedobált klaviatúrákkal és számítógép monitorokkal. Egyre többen mennek ki a népek az utcára. Hol a Köröndre, hol az Országház elé, hol máshová.
A Szíriában dúló polgárháború, az ISIS hatására "szerencsére" megindul a migránsok áradata az EU irányába és ezzel csurig töltődik a Balkáni I. és Balkáni II.-es útvonal, amely korábban a klasszikus szárazföldi kábítószercsempész útvonal volt, de most embercsempészetre kiválóan alkalmas, mert nagy a haszon és nincs kockázat és határzár sem. A menekülőket a kormány nem, de a civilek támogatják és Németország tárt karokkal várja a Szíreket, meg aki annak vallja magát.
Európa nyugati felén továbbra is folytatódnak a terrorcselekmények (nálunk nem). Az utolsó ilyesmi még a hetvenes évek végén volt amikor Carlosék itt pihenték ki harci fáradalmaikat.
Közben kiderül, hogy a terrorcselekményeket elkövető harmadik generációs EU-Arabok között van néhány új is, aki nyelvismeret és lakás híján csapódott hozzájuk és Allah nevében vállalta a feláldozható szerepet és kisült, hogy Magyarországon keresztül (hol másutt?) érkezett, tehát a magyar civil szervezetek segítségével csempésződött át az országon.
Nosza, tehát minden civil szervezet megkapta a "migráns-simogató , támogató" és "terrorista támogató" mázt is, vagyis "valós a terrorveszély" Magyarországon.
Az ellenzék (ez a dolga) egyre hangosabb és mind többeket szólít meg és hív utcára, egységbe, ami egyre nagyobb problémát jelent a kormány számára, mert inogni látszik a töretlen támogatás elve és gyakorlata és ezzel veszélybe kerülhet a 2018. utáni töretlen kormányzás lehetősége.
Kell egy látható ellenség a szabadságharchoz és beindult a "Tudta?", az "Állítsuk meg Brüsszelt", és a "Ne engedjük, hogy Soros nevessen a végén", stb. kampány, amely vélhetően még nagyobb visszhangot eredményez és utcára hívja az embereket. Ha pedig utcára mennek akkor abból még rendbontás is lehet (lásd 2006. október 23.), amit meg kell akadályozni.
És ekkor kipattan az isteni ötlet és létrehozódik a 1824/2015. (XI.19.) Kormányhatározat a terrorizmus ellen..., amelyhez nem kell 2/3-os parlamenti többség.
Ezzel 2017-ben már ki lehet küldeni a TEK-et az utcára két évvel a brüsszeli merénylet után (ez az egyik indok), és néhány hónappal a 2018-as választások előtt.
És mert feszültség van, elég nagy a sansz arra, hogy esetleg súlyosabb rendbontás történhet és akkor a jelenlegi 3-as terror-fokozatról (közepes), lehet módosítani 2-re (magas), netán 1-re (kritikus) és akkor az elrendelésre kerülő szükségállapot miatt, fuccs a választásoknak és ezzel nem kell lemondani a hatalom gyakorlásáról.
Erre van a gyúrás már néhány éve...

De a magyarok nagy része nem hülye, nem megy ki az utcára úgy mint '56-ban, és nem akar vért látni. Ezért volt vér nélküli átmenet 1990-ben egy másik rendszerbe és mostanában is csak néhány ezren mennek az utcára és hiába provokál a fizetett, vagy a fanatikus , de hát a "zistennek sem" lesz vér és felfordulás". Tehát úgy néz ki, hiába vannak kint a TEK-es technikák.
Erről van szó és nem igazán a terrorról.
A választás 2018-ban a szavazófülkékben fog eldőlni, nem pedig az utcákon vérben és tűzben, mint ahogy azt néhányan szeretnék.
Szerintem :)
 
Utoljára módosítva:
Nem kell túlragozni, szánalmas, amit a sok hülye hozzá nem értő művel rezsimoldalról.
Ami viszont tragédia, ha egyszer kiborul a szekrényből a "tömegsír", ami már felhalmozódott.
Semmivel sem több a valóságtartalma a "hivatalos" adatoknak, mint a Habony művek aktuális propagandáinak.
 
Kedves varázsdoboz !

Beidézni továbbra sem tudok ezért ide másolom:
Kész szerencse, hogy benned nem kell kételkednünk. Tudjuk melyik oldalon állsz!
"A cselekményben áldozattá válhat..." -idézlek.
Te még azt sem tudod, hogy a robbantók, terroristák leszarják a saját életüket?
Bp.-i karácsonyi vásár meg robbantások... hagyjál már.
Nyomjad csak ami az elved. Felőlem fújhatod, nyomhatod tegyél rá narancsot ne szegfűt mint a békeidőkben.

Ha te tudod melyik oldalon állok, kérlek áruld el nekem is. Soha sem voltam egyetlen pártnak tagja, sem az un. átkosban, sem a jelenben. Még azon az áron sem, hogy az un. átkosban vezetőként kötelező volt belépni az MSZMP-be, nem léptem be, nem léptem be a munkásőrségbe sem, ezért mint "politikailag megbízhatatlant" leváltottak középvezetői beosztásomból. Az igaz mind eddig Fidesz szavazó voltam, de nem elvakultan és nem végérvényesen. Igyekszem több oldalról informálódni a világ, ill. kis hazánk történéseiről és a jelen , valamint a jövő történései fogják meghatározni, hogy ki kapja majd az én EGY szavazatomat.
Visszatérve az eredeti témához én nem a politikát látom ebben a karácsonyi vásár védelmét szolgáló TEK-es felvonulásban, hanem a köznép védelmét szolgáló akcióként értékelem.
Persze, hogy nem lehet kiszűrni az öngyilkos robbantókat, igaz, azt senki sem vitatja. De én a németországi karácsonyi merényletekre utaltam, ami ott és akkor esetleg megelőzhető lett volna, vagy legalább is az áldozatok száma nagymértékben csökkenthető lett volna hasonló felkészüléssel.
 
Akik itt szörnyülködnek a harci járművek megjelenése miatt, azok miért nem szörnyülködtek a nyári bécsi "fokozott rendőri jelenlét" miatt? Gyakoratilag a belváros környékén minden fontosabb ponton rendőrségi járművek álltak, az utcán pedig párban géppisztolyos, golyóálló mellényes rendőrök járőröztek.

Inkább azon kellene szörnyűlködni, hogy London polgármestere szerint együtt kell élnünk a terrorizmussal. Hát, kedves mindenki, itt MO-on mi nem fogadjuk el, hogy együtt kell élni a terrorizmussal, és mindent megteszünk érte, hogy a gyerekeinknek, unokáinknak se kelljen. Ha ehhez ilyen látványos, elrettentő intézkedések kellenek, akkor legyen.
 
Eddy , most miért ne álmodozzon az ember gyermeke ? Nem lenne jobb ha nem fegyvereket hanem bicikliket vagy E autokat gyártana a Heckler&Koch ?? Ha a repülögépek nem napalmot , bombákat dobálnának az égböl ?? Legalább most Karácsony elött lehessen ezt megtenni :(

Szep lenne!

Képzeld, hogy nincs mennyország
Könnyű, csak próbáld meg!
’S alattunk pokol sincsen
Felettünk csak a kék ég.
Képzeld, hogy minden ember itt és most él


Országhatárok mind megszűnnek
Mindenki szabadon jön-megy
Nem kell többé háborúzni
Vallásért sem ölnek már
Képzeld, hogy minden ember
Békességben él! A-ha

Mondhatod, hogy álmodozz csak
De, nem én vagyok az egyetlen
Egy nap, te is velünk tarthatsz
És a világ egységben lesz!

Képzeld, hogy nincs tulajdon
Tudom ez nagyon nehéz
Nincs kapzsiság, sem éhség
Testvérként él minden ember
Képzeld, hogy ez a világ mindannyiunké! A-ha


Mondhatod, hogy álmodozz csak
De, nem én vagyok az egyetlen
Egy nap, te is velünk tarthatsz
És a világ egységben lesz!

 
Eddy , most miért ne álmodozzon az ember gyermeke ? Nem lenne jobb ha nem fegyvereket hanem bicikliket vagy E autokat gyártana a Heckler&Koch ?? Ha a repülögépek nem napalmot , bombákat dobálnának az égböl ?? Legalább most Karácsony elött lehessen ezt megtenni :(

Gyulám, a ledobált bombák hozzák a bevételt, segélycsomagok meg viszik, ez a legfontosabb különbség a két dobálgatás között! Így mindig vigyázni kell az egyensúlyra, nehogy ám már ráfizetéses legyen!
 
Egy kis memento, hogy miért kellenek a fegyverek karácsonykor, nyílt levélben szólaltak meg a berlini terrortámadás áldozatainak hozzátartozói

http://www.dw.com/en/relatives-of-2...-terror-attack-victims-slam-merkel/a-41624440
Itsu , tudod ez a terror támadás tavaly volt pontosan , de mivel csak 12 halálos áldozata meg vagy 70 sérültje volt most tegnap jutott Merkelnek eszébe hogy e levél megjelenesé után kondoláljanak a hozzátartozoknak !! Érted ?? 1 év eltelltével !! Ja kérem Charli Hebdonál tülekezdtek a népvezérek Párizs utcáján !! Berlinben még annyit sem mondtak , hogy nyasgem !!:( Itt jellentkezik az emberség , empátia !! Mutatja a jellemet !
 
Miért pont a magyar terrorelhárítás szúrja egyesek szemét?

Manchesteri karácsonyi vásár:
4634C4E200000578-5070585-image-a-45_1510330664035.jpg


Potsdami karácsonyi vásár:

AP17335588172757-e1512146984531.jpg


Marseilles-i karácsonyi vásár:
showImage


Strasbourgi karácsony vásár:
DQYt8jwX4AAj3RC.jpg


Berlini karácsonyi vásár:
gallery-0200091284-Reuters-Christmas-market-at-Breitscheidplatz-square-in-Berlin-Dec-19-2017-one-year-commemoration-of-terror-attack-truck.jpg


Lipcsei karácsonyi vásár:
20171218_101757_0.jpg
Egy dolog a fegyveres rendőri jelenlét, és más dolog a látványos erődemonstráció. Utóbbi ráadásul a fent említett országokkal szemben olyan helyen, ahol nem volt semmiféle terror akció, és semmiféle VALÓS fenyegetettség nincs. Ez csupán színjáték, semmi más.
 
Stimmt, de abból pontosan mennyi is szeretett volna itt maradni? Az életük árán is ki akartak jutni innen a szerencsétlenek!

senki sem akart itt maradni ... de erőszakkal akarták őket visszaküldeni miután elbírálták például Ausztriában vagy Svédországban a kérelmüket és nekik nem kellettek.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!
ametiszt99 wrote on boyocska's profile.
Szia,nem tudom,hogy megoldódott e a Bauer Barbara könyvvel kapcsolatban a problémád,de feltettem a könyvet ide:
Ne haragudj,de nem vettem észre hamarabb az üzenetedet:):)
ametiszt
Vasas István wrote on kukta's profile.
Kedves Árpád !

Nagyon boldog névnapot kívánok !

Áldott , boldog Húsvéti Ünnepet is kívánok !

Jó egészséget kívánva üdvözöl v.pisti .

Statisztikák

Témák
38,124
Üzenet
4,800,309
Tagok
615,646
Legújabb tagunk
Ahmedgeoto
Oldal tetejére