Hihetetlen, de igaz: 350 forintért lehet házat venni az olasz tengerparton

Elképesztő, mindössze egy euróért lehet most házat vásárolni az olasz tengerparton.


Tarantoban, Olaszország déli részén található tengerparti város számos régi, elhagyatott épületet kínál eladásra mindössze egy euróért.


Kilenc többszintes épületen belül összesen 50 lakásra lehet pályázni. Az ingatlanok lepusztult, régies állapotban vannak, azonban a legtöbből bámulatos panoráma nyílik az öbölre és a történelmi városrészre- írja a 24.hu a House Beautiful információi alapján.


Azonban a vásárlásnak megvannak a szabályai, ugyanis egy éven belül fel kell újítani a lakást, de szükség esetén hosszabbítás engedélyezett. Azonban az állandó ott tartózkodás sem kötelező, a vásárlók szezonálisan is használhatják a megvett otthont, vagy bérbe is adathatják.


Taranto Olaszország déli részén található, hatalmas strandjairól híres, jelentős emellett a delfinállománya is.

Inderekt

1 eu.jpg
 
Ez olyan mint magyarországon az 1 foritos ház vagy telek akció volt anno. Ha ennyi üres és elméletben értékes lakás van a városban ott valami gond van vagy az ingatlanokkal, vagy a város gazdaságával.
 
A településnek ez egy jó ötlete, de a vevőknek sok szempontból csak később derül ki, hogy hogy mennyi az összeg. az ingatlant belül fel kell újítani, aztán jöhet a külső is. Így a település szépül, a környezet állapota javul. Az épületek őrzése, állagmegóvása már nem őket terheli.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Sziasztok valakinek nincs véletlen Yorki kutyus mintája?
vandorcsillag wrote on Kicsi Fecske's profile.
Örökre eltávozott....:dr_33:
Flört wrote on Ajuda67's profile.
Nagyon várom, hogy tudjam olvasni a fordításaidat. Úgy látom a hozzászólásokból, hogy te leszel az új legjobb barátom köszönet a munkádért.
Dimre66 wrote on Sir John's profile.
Szia! Bocs, de nem találok semmit. Mit küldtél? köszi, Imre

Statisztikák

Témák
36,544
Üzenet
4,417,685
Tagok
592,265
Legújabb tagunk
Lorena12
Oldal tetejére