Hihetetlen, hogy szöktek meg a bűnözők

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
helikopter.jpg

Fényes nappal, helikopteren szökött meg két rab egy fegyházból a kanadai Quebec tartományban, nem sokkal később azonban elfogták őket.



A 33 éves Benjamin Hudon-Barbeau és a 36 éves Danny Provencal a Montrealtól 60 kilométerre északkeletre található Saint-Jérôme fegyházból szökött meg, a rendőrség közlése szerint helikopterről lebocsátott kötélbe kapaszkodva. A St. Catharines Standard című lap internetes változata szerint a Heli-Tremblant nevű cég helikopterét két fegyveres álturista térítette el, és kényszerítette a fegyházhoz.


A helikoptert és pilótáját a börtöntől mintegy 85 kilométerre, Mont-Tremblant területén megtalálták a rendőrök. A jármű vezetőjét sokkos állapotban kórházban ápolják.


Hudon-Barbeau felhívott egy montreali tévéadót és egy rádióállomást, hogy bejelentse: torkig van a rabélettel, és kész meghalni, de nem adja meg magát. Az állította, hogy megsebesült a lábán.


A quebeci rendőrség bejelentette, hogy Chertsey körzetében elfogott több személyt, köztük a két szökevényt.


Hudon-Barbeau-ról az írta a helyi sajtó, hogy fegyveres bűncselekményekért ült, és hogy összeköttetésben áll a Pokol Angyalai motoros bandával.


Gyilkossági kísérlet miatt is vádat emeltek ellene, de felmentették. Provencalról csak annyit írtak, hogy „bűnlajstroma hosszú”. A saint-jérôme-i fegyházban mintegy félezer rabot őriznek. A büntetés-végrehajtási intézményben a múlt hónapban egy tucatnyi fegyenc fellázadt.
 

Tűz*

Állandó Tag
Állandó Tag
Ilyenkor a menekülők arra nem gondolnak, hogy a szabadságuk tiszavirág életű? Nem tudom, hogy egyáltalán van-e szökött rab, akit nem fogtak el a szökés után.

Marhák!:D
 

NE70

Állandó Tag
Állandó Tag
De valószínű most ők a menők a börtönben, csak azért, mert gondolom most mindenről részletesen be kell hogy számoljanak.:cool:
 
Oldal tetejére