Hobby:Kinek mi a hobbija

adelka2006

Állandó Tag
Állandó Tag
Fotózás, sütés, főzés, nyelvtanulás. Ünnepek alkalmával kreatívkodás, főleg üvegmatrica gyártás, üvegfestés. Ez nagyon egyszerű, szép, mutatós és nagyon praktikus ajándékokat lehet készíteni. Tavaly például harang, csillag, Mikulás, angyal, fenyő, stb matricákat készítettem és ezeket mécsestartóra raktam rá. Beletettem egy-egy "Karácsony-illatú" mécsest, becsomagoltam átlátszó celofánba, raktam rá egy szaloncukrot, névre szóló, személyes idézettel tarkított, saját készítésű ajándékkísérővel. Mindenki nagyon örült neki!:)
 

Oldamateur

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Szép estét....
Én vadászok és horgászok.....
Szeretem a szabadtéri főzőcskét....bogrács, tárcsa.
 

evarek

Állandó Tag
Állandó Tag
Vannak itt olyanok is, akiknek van tapasztalatuk babaház készítésében? Minden érdekel, ami babaházzal kapcsolatos.

Évi
 

Nyusza1028

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Mi a kutyáinkkal szeretünk minden időt tölteni. Egy roti,és egy mopszunk van. Illetve a férjem imád nyilazni,ezt jól össze tudjuk egyeztetni a kirándulásokkal.
 

naravna

Állandó Tag
Állandó Tag
sziasztok!
én is a kreatív hobbi felé hajlok, így karácsony előtt épp üdvözlőlap készítéssel kapcsolatos könyveket keresgélek. szeretek ilyenkor mindenkinek valami kézzel készített dolgot is ajándékozni, pl. decoupage technikával készítettet.
 

pumi007

Állandó Tag
Állandó Tag
Üdvözlőlapos könyv van a Praktika könyvek közt, egész aranyos, de megvenni sztem nem éri meg, inkább könyvtár! Meg a net is tele van jó ötletekkel, főleg angolul :)
 
Oldal tetejére