Hogyan lehetek újra kanadai, kiköltözés, munka stb.

THONY témája a 'Beszéljük meg..........!' fórumban , 2008 Június 12.

 1. THONY

  THONY Állandó Tag

  Üdv nektek!

  Thony vagyok. Nemis tudom, hogy hol kezdjem:sad: Kanadai vagyok eredetileg, csak magyarországon éltem 8 éves koromtól. Szeretnék a következő évben visszaköltözni, de sajnos nem tudom hogy hogyan:sad: Nem tudom, mijen munka lehetőségek vannak, meg támogatások a számomra. Torontoba mennék mert azt ismerem, máramennyire nyaranta meglehet ismerni egy akkra várost. Remélem utba tudtok igazítani, és segíteni albérletek áraival, egyáltalán az élet árával ott kint. Nagyon köszönöm a segítségetek, és elnézést a helyesírásért sajnos ez nem az erőségem:sad:
   
 2. fluevogi

  fluevogi Állandó Tag

  Ha kanadai allapolgar vagy szuletesed jogan, akkor akkor koltozol vissza amikor jolesik. Az allpolgarsagot nem veszti el az ember akkor se ha sok evtizedig kulfoldon el. Keresd fel Budapesten a kanadai kovetseget es ott folyamodhatsz kanadai utlevelert. Van nekik utlevelkero formanyomtatvanyuk es pontos felvilagositast tudnak adni arrol hogy milyen iratok kellenek hozza, hol csinaltathatsz megfelelo fenykepet, es mennyi lesz az eljarasi dij es az ugyintezesi ido.
   
  Melitta kedveli ezt.
 3. THONY

  THONY Állandó Tag


  Nekem megvan az útlevelem, és az anyakönyvi kivonatom... Sajnos másom már nincsen. De én igazából, arra lennékkiváncsi hogy hogyan éri meg kint elkezdeni! Szerintem az én esetem, pár problémától mentesül de nem könnyebb mint a kivándorló magyaroké. Ők hogyan kezdhetnek neki, hogyan tudnék munkát, szállást keresni. Vagy kivel lehet felvenni kapcsolatot aki esetleg tudna segíteni mert kint él Torontoban és végigment mindezen!

  Köszönöm!
   
 4. Rolandwari

  Rolandwari Új tag

  Sziasztok! Még nem nagyon voltam ilyen közösségi oldalon,ezért bocsi ha nem a legmegfelelőbb témához írtam. A kérdésem az lenne ,hogy lehet kiköltözünk,és én még nem fejeztem be a középsulit,és ez ilyenkor ,hogy működik,vagy esetleg tudnátok-e több info-t mondani a kinti iskolarendszerről?
  Üdv: Roland
   

Megosztás