Hogyan osszam be az időmet?

ildik79

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem nem megy az időbeosztás, pedig nagyon elkélne. Ahogy a mondás tartja: Ember tervez, Isten végez. De szerintem Isten helyett a gyerek végez! :)
 

Wednesday75

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Én az alvás rovására teszem, így mindenre jut időm.
(Nem követendő példa!!!)
Üdvözlettel:
Wednesday75;)
 

Fűszállepke

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia! :) Szeretem a jó ötleteket, én már több éve sportot csinálok az időbeosztásból, rengeteg dolgot kipróbáltam! Ajánlanék Neked is egy szuper blogot, ahol tuti jó tippeket találsz! :) Sok sikert! :)http://urban-eve.tk/
 

szelzsu

Állandó Tag
Állandó Tag
Hát ez egy jó kérdés, én is sokszor viaskodom a rohanó idővel. Általaban mindent elvégzek időre, nem vagyok annak a híve, hogy majd holnap és holnap nem kell elvégezni. az butaság
 

kartonkutya

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem bevált a listakészítés és hogy az egyes feladatokra mennyi időt szánok. Csak egy pl. Bevásárlás: mindenképpen csak listával. Ez több dologra is jótékony hatással van és nem lődörgöm el az időt. Általában ismerős helyen vásárolok, ahol tudom mi hol van. rengeteget spórolok azóta. És nem csak időt. Ez nem csak a napi élelmiszerre vonatkozik.
Barátok, szórakozás, azt is beosztom. Igyekszem egyenlően, hogy senki ne érezze magát mellőzve. Ezek csap apró trükkök, de működik.
 

nncrys

Állandó Tag
Állandó Tag
Arra jut idő, amire az ember figyelmet szakít, se több se kevesebb. Az időből sosincsen sok vagy elég.
 

tmate88

Állandó Tag
Állandó Tag
Igen, az időmenedzsment nagyon fontos, mind a magánéletben, mind a munkában. Szerintem nézz szét a neten, elég sok jó anyag található.
 

greyangel

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem sokat segít, ha előző nap már elkezdem összeszedni, (persze főként fejben, de van, hogy leírom) hogy mit is akarok csinálni másnap. Aztán este már nem foglalkozok vele, másnap valahogy azonnal tudom reggel, hogy mi a dolgom, mivel fogom kezdeni. Nekem segít, ha alszom rá egyet... :)
 

guybrush

Állandó Tag
Állandó Tag
Egyszer olvastam egy cikket mely szerint nem is az idődet, hanem az energiádat kell tudni jól beosztani.
 

guybrush

Állandó Tag
Állandó Tag
Ja, és persze mindig a legfontosabb dologgal kell kezdeni a napot, reggel lehet a legtöbb dolgot elintézni a legproduktívabban.
 
Oldal tetejére