Hol lakik a gólya?

fatzom

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez mondjuk elég hihetetlen, de Veres Palibá mesélt egy két hasonló dolgot.

Mikor ér véget a gólyamese? Eddig úgy gondoltam, az embereket az ösztönök jobban vezérlik, mint a gondolataik.
Vagy a beidegződések. De ez!


Mivel a cikk angolul van, csak röviden magyarul:
Egy Németországban élő pár nyolc év házasság után orvoshoz fordult, hogy kiderüljön, miért nem születet még mindig gyermekük.
Mivel mindkettejük teszteredményei azt bizonyították, hogy biológiailag fogamóképesek, az orvos megkérdezte tőlük, milyen gyakran élnek szexuális életet. Erre ők csak bámultak, mint borjú az újkapura, hogy az mi?
A klinika szóvivője azt mondta, nem szellemileg visszamaradt személyekről van szó, csupán tájékozatlanokról.
A 36 éves férj és 30 éves feleség most szexuális terápián vesz részt. Az orvosok pedig azon gondolkodnak, vajon hány "terméketlen" pár jár még ugyanebben a cipőben, akiknek szüksége lenne friss felvilágosításokra e tárgykörben.
 

esztella76

Állandó Tag
Állandó Tag
Hú, mifelénk sok gólya van (D-Ny Magyarország), hétvégén pont a házunk előtt szállt le, a fiaim nagyon örültek neki, a férjem már kevésbé ;) Maga a sztori azért elég hihetetlen, hogy ennyi év alatt semmi külső infó nem szivárgott be hozzájuk. Manapság elég nehéz ezt elkerülni.
 

gmeli74

Állandó Tag
Állandó Tag
Most nálunk is üres a fészek, de nem azért, mert épp gyerekért ment. :D Amúgy én már elég korán elmagyaráztam a lányaimnak a maguk gyerek nyelvükön, hogy nem a gólya hozza a kisbabát, hanem az anyuka hasában növekszik.
 

aviik

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem mindegy, csak ne repkedjen valószínűtlen helyeken, pl. belvárosi iroda vagy a mi lakótelepünk ablaka előtt. Kétszer láttam ilyet, mind a kétszer rá pár napra kiderült, hogy terhes vagyok :D
 
Oldal tetejére