Hollandia avagy a 26 ezer???

Boszi

Állandó Tag
Originally posted by goyo+Feb 20 2004, 01:37 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (goyo @ Feb 20 2004, 01:37 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Boszi@Feb 20 2004, 01:16 PM
Hey...elvezd a hetveget! Majd ujra irom Hetfon ha az a nap Neked jobban megfelel szoke :lol:
Én Boszi-t csak hétfőnként olvasok :D :D [/b][/quote]
Pedig Neked estimesenek is beillenek :wacko:
 

jullan

Állandó Tag
Boszi,
Semmi gond. En csak meglepödtem A Red Light-ban....A cég ahol dolgoztam,egy nagyon ismert angol világ vállalat,sok országban leányvállalatuk van.
A vállalati légkör elég konzervativ,tudod olyan angolos....no,Amsterdamban meg ott ültem napi 12 orát a meloban,értekezlet,betanitani a svédeket,hollandokat,na,megint jött egy látogato Londonbol aztán megint....és tényleg ez volt a kávészünetekben,hogy meséltek a szép családi idilljükröl,fényképmutogatás...és akkor este hol találkozunk velük,ha nem a Red Light-ban.....Csodálkoztunk.Dehát egészségükre.Magánügy ez.
Csak tudod,kimentünk szorakozni és tényleg csak eltévedésiböl kerültünk a rossz környékre és akkor az elsö sokk a csajok voltak: az egyik háztömb csak thai-kislányok,a másik csak latin,aztán kövér csajok stb. Volt miböl válogatni. Hirtelen megláttuk a Steve-t,aztán a James-t....Oooops.
Ennyi volt a nagy élmény. Nekünk.. :D

Amit a globalizáciorol irsz: ja,ez jo is meg rossz....Nyiss egy uj témát,megnézzük ki mit gondol. :rolleyes:
 

karibcsaj

Állandó Tag
Emborok,
mi ez az iszonyat sok off topik hozzaszolas??? offtopic MI van mindenkinek mindenrol valami eszebe jut? B)
Mi van korbacsolodnak az erzelmek? :evil :p

Feri T, a problemam csak az a bevandorlok kitoloncolasaval hogy amikor jottek, igaz hogy a jogi kerdesek meg 'munka alatt ' voltak, de mostmar legalis papirjaik vannak, es nem etikus hogy most a LEGALISakat deportaljak.
Ezek tobbsege sajnos olyan aki nem mehet vissza ahonan jott , mert egyszeruen menekul valakik elol.
Miert nem tudtak a hollandok atmeneti papirokat adni nekik, ha ugyis tudtak hogy epp alakuloban van a jogszabaly?
Most akkor senki nem lenne ennyire felhaborodva. Foleg az a sok ezer tunteto az utckon ugye....az se jo reklam Hollandianak.
Es szerintem barki barmit mond Hollandia igen liberalis orszag, igy vilagszinten nezve...
 
Oldal tetejére