Horgászsarok

v.pista

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem ne fogjanak halat mert sajnos nem szeretem. Pedig Japánban és a Skandináv államokban élők, akik sok halat esznek nagyon hosszú életűek.
 

AGETIN

Állandó Tag
Állandó Tag
Én szeretek a Balatonon pontyozni (fenekezővel) egy-egy kisebb bányatón uszóval keszegezni, de az igazi: kis motoros hajóról plasztik kalamárival nagy halra pecázni!
 
T

TH6777

Vendég
Világbajnok a magyar horgászcsapat
2011. 06. 06. 21.55
<RIGHT>
A Spro-Exner-Molnársziget a világ legjobb horgász klubcsapatainak versenyén az első helyen végzett a hétvégén, a szerbiai Golubacban rendezett világbajnokságon.

A magyar együttes hétfői tájékoztatása szerint a kétnapos, kétszer négy órás küzdelemben a Milkovics Péter, Déry Gábor, Tremmel Balázs, Schmidt Attila, Palotai Kristóf, Hegyes Zoltán összeállítású csapat, Nagy Attila vezetésével, Zelei József segédletével, már szombaton az élre állt.

A folytatásban - vasárnap - az együttesnek sikerült tovább növelnie előnyét, így magabiztosan nyerte a viadalt, amelyen 24 ország csapatával mérte össze tudását.


<SCRIPT type=text/javascript><!--//<![CDATA[ var aff_ad_slot = 2519; var aff_ad_width = 468; var aff_ad_height = 120; var rnd_val = Math.floor(Math.random()*99999999999); var aff_url = 'http://tr.affiliate.hu/show_js.php'; document.write("<scri" + "pt type='text/javascript' src='" + aff_url); document.write("?sid=" + aff_ad_slot); document.write ("&loc=" + escape(window.location)); document.write("&rnd_val=" + rnd_val); document.write("'><\/scr" + "ipt>");//]]>--></SCRIPT><SCRIPT type=text/javascript src="http://tr.affiliate.hu/show_js.php?sid=2519&loc=http%3A//www.xlsport.hu/showcikk.php%3Fscid%3D1038682&rnd_val=79829454436"></SCRIPT><CENTER>
lgn.php

</CENTER>
XLsport
 

Scythia

Állandó Tag
Állandó Tag
horgaszok

Torontoi horgaszok hol vannak?
tarsasagot, otleteket varok, ki tud egy jo helyet Ontarioban
ahol kempingezni lehet, kenuzni, horgaszni, vadaszni ?
sok szep helyen jartam mar, de nem szeretek mindig ugyanoda viszamenni, ezert keresek uj helyeket, es uj arcokat akik nem felnek a szunyogtol, es mernek ejszaka az erdoben aludni :)

udv, Istvan
 

GIGI

Állandó Tag
Állandó Tag
TH koszi ezt a csuda jo hirt! GRATULA A MOLNARSZIGETIEKNEK!!!!

megkerdezhetem, csak ollozod a cikkeket, vagy Te magad is horgaszol? es ha igen, hol? versenyhorgasz vagy, vagy "csak" "konyhai" ?
 

GIGI

Állandó Tag
Állandó Tag
horgaszott valaki mostanaban Hollandmars-on, (Bradford kornyeke)?
par eve hallottam, a viz jo, nadas a partjan es vannak potykak... most azt hallottam "bedoglott" a viz.
 
Oldal tetejére