Horoszkóp-Patkány éve

Kamilla8111

Állandó Tag
Állandó Tag
Együttállás

Tudja valaki, hogy mostanában melyik bolygó hat ránk és hogyan? Az is érdekelne, hogy nemrégiben a Jupiter és Uránusz együttállás volt. Ennek milyen hatásai lehettek?
 

apaa

Állandó Tag
Állandó Tag
Tudja valaki jövőre minek az éve lesz?
Fém Nyúl éve 2011 február 4 és 2012 január 22 közt.
Idézet:
A kínai asztrológia szerint a Nyúl éve alkalmas a gondoskodásra, a biztonság teremtésre, az üzletépítésre. A Nyúl évében született személy barátkozó, szexi, művészi. A kínai horoszkóp általános jellemzése a Nyúl jegy szülöttének személyiségére. A Kínai horoszkóp időnként a Nyúl éve helyett a Macska éve néven említi ezt az időszakot - A kettő azonos!
 

Zsazsa61

Állandó Tag
Állandó Tag
:..:
Ha van akit érdekel ez a téma akkor dumcsizzunk!

Szia, én minden nap elolvasom a horoszkópomat. Van amikor bejön, van amikor nem. A kínai horoszkópot nem nagyon nézegettem eddig, így csak ez év derekán tudtam meg, hogy a tavalyi volt az én évem. Elgondolkodtató, mert nem volt igazán könnyű és boldog év. De lehet, hogy mégis az én évem volt, mert az addigi életem teljesen megváltozott. Új munkahelyen dolgozhattam, új ismerősöket szereztem és az ezotéria iránti érdeklődésemet is az az új helyzet indította el. Ez a téma pedig nekem nagyon sok örömet ad.:..:
 
E

elke

Vendég
Sziasztok beindult a karácsonyi topik a versíró topik
Kedves Tagjaink! Közeleg az új esztendő. Ezzel kapcsolatban egy pályázat:
Pályázat-Írj Te is Újévi köszöntőt

És közeleg a karácsony is. Karácsonyra mielőtt minden topic-ot elözönlenének a jókívánságok - megkérünk mindenkit, hogy az általános jó kívánalmait itt helyezze el. Toltsuk egyutt a Karacsonyt 2010! a személyeseket pedig privátban, hogy a topic-ok tématisztaságát megőrizhessük. Megértéseteket köszönjük és mindannyiunknak-> Szeretetteljes, boldog ünnepeket kívánunk
2007karacsony03.JPG


és kérlek benneteket kattintsatok a blogomra
http://canadahun.com/forum/blog.php?b=22026

Köszönettel: elke
 

dalma33

Állandó Tag
Állandó Tag
A horoszkópok nagyon érdekelnek bár ilyen sok dolgot nem tudtam róla. Én 1995 10. 08-án születtem hajnal 3 körül. Ha valaki tud erre valami érdekeset akkor írjon.
 
Oldal tetejére