Hurrá! Nyaralunk! - Irodalmi pályázat

GJodie témája a 'Pályázatok' fórumban , 2011 Május 26.

 1. majuli

  majuli Állandó Tag

  Szép nap!

  Annak ellenére, hogy ma kedd van, egy közönséges hétköznap, számomra jól kezdődött. A postás átadott egy kibélelt boritékot. Siettem felbontani. Benne volt a "Hurrá, nyaralunk" pályázat egyik dija. Nagyon szép diszdobozban 3 db. CD. Celtic Ladies. Természetesen élvezettel hallgattam. A kellemes hangú hölgyek, a szép számok megnyerték tetszésemet. Gyakran fogom hallgatni. Örülök, hogy lehetőségem volt részt venni a versenyben, köszönet GJodienak a pályázat szervezéséért és a többi versenyzőnek a sok jó irodalmi irásért az adott témában.
  Sok szeretettel: majuli.
   
 2. dorotea

  dorotea Állandó Tag

  Sokáig nem voltam gépközelben, ma én is megkaptam a három DVD-ből álló ajándékcsomagot. Igyekszem minél előbb megnézni. Még egyszer köszönöm szépen a lehetőséget, a Canadahunnak, Melittának, GJodinak. Köszönöm mindenkinek, aki olvasta a feltett történetem.
  Szeretettel: dorotea
   
 3. kispillangó

  kispillangó Állandó Tag

  Nagyon nagy öröm ért ma! Megkaptam a pályázaton nyert csodaszép ékszerszettet :))) Annyira tetszik!! Szombaton már viselni fogom, ugyanis a Petőfi Irodalmi Múzeumba megyünk egy rendezvényre, amit elsősorban kisgyerekes könyvbarát családok figyelmébe ajánlok! De most nem is ez a lényeg, hanem az, hogy köszönöm szépen azok munkáját, akik révén ez a pályázat létrejöhetett és örömöt szerzett nekem és még sok más CanadaHun tagnak is!! :)
   

Megosztás