Hírek Huszonháromszor ment férjhez a világrekorder asszony

Linda Wolfe leghosszabb házassága 7 évig, a legrövidebb 36 órán át tartott.


Az amerikai Linda Wolfe – leánykori nevén Linda Lou Taylor – először 1957-ben, 16 éves korában ment férjhez egy George Scott nevű, akkor 31 éves férfihoz. A frigy 7 évig tartott, ez volt a nő leghosszabb és elmondása szerint legboldogabb házassága. A legrövidebb mindössze 36 órán át tartott, mivel férjével rájöttek, hogy nem szerelmesek egymásba.


Az asszony élete során összesen 23 alkalommal ment férjhez, ebből háromszor ugyanahhoz a személyhez. Saját bevallása szerint soha, egyetlen férjét sem csalta meg, míg házasok voltak, de mindig is odavolt a házasodás romantikájáért. Különböző férjeitől összesen hét gyermeke született és még számos gyermeknek volt a mostohaanyja.


Férjei között voltak csaposok, zenészek, egy félszemű elítélt, illetve egy vízvezetékszerelő is. Ketten voltak hajléktalanok és kettőről kiderült, hogy homoszexuális. Az egyik férje verte, de olyan is akadt, aki lakatot tett a hűtőszekrényére. A nő 1996-ban hozzáment Glynn Wolfe baptista lelkészhez is, aki a világ legtöbb, összesen 29 monogám házasságát kötött férfija volt. Utóbbinak Linda volt az utolsó neje, a házasság a férj 1997-ben bekövetkezett haláláig tartott.


Az asszony bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe is, mint a világ legtöbbet házasodott nője. 2009-ben úgy nyilatkozott, már több, mint egy évtizede nem volt esküvője, de keresi a következő férjét. Hozzátette ugyanakkor, hogy ha elölről kezdhetné az életét, nem házasodna ennyiszer.


A 24. házasságát végül már nem volt alkalma megkötni, ugyanis 2009 decemberében, 69 éves korában, egy idősek otthonában elhunyt.

1652677923177.png
 
A klasszikus házasság intézményrendszerét járatja le.
Szerintem.
Habár az egészségügyi problémák nem meghatározóak egy kapcsolatban............(..)
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,834
Tagok
615,337
Legújabb tagunk
dublikaty_leKt
Oldal tetejére