Hírek Huxit Pártra nevezik át a Volner Pártot

„A Volner Párt életének első, másfél éves szakasza a mai nappal lezárult. A jövőben – jelezve következő, nagy célunkat – Huxit Párt néven folytatjuk tovább. Legfontosabb célunk, hogy elérjük Magyarország kilépését az Európai Unióból” - írja Volner János, aki az elmúlt években független képviselőként volt tagja az Országgyűlésnek, de a következő ciklusra nem szerzett mandátumot.

Volner valaha a Jobbik alelnöke volt, 2018 előtt még a bokorba is követte a kormánymédia lesifotósa. Aztán kilépett a pártból, átment a Mi Hazánkhoz, majd velük is szakított. Közben népszerű vendég lett a kormánybarát stúdiókban, és az elmúlt években rendre a Fidesz számára kedvezően politizált.


2020-ban az ő javaslatára módosították a választási törvényt, majd kétharmadhoz segítette a Fideszt, hogy ezermilliárdnyi közvagyon kerülhessen alapítványi kézbe. Ősszel megtámadta a Kúrián Karácsony Gergely Fudan-ellenes népszavazását, majd megszavazták a javaslatát, ami szűkíti a választásokkal egy napon tartott népszavazásoknál a jogorvoslati lehetőségeket.

Pártja el sem indult az idei választásokon, amit Volner úgy indokolt, hogy ha nem érné el az 5 százalékot, azzal az ellenzék malmára hajtaná a vizet.

Szurovecz Illés

1652029557178.png
 
szóval, te elhiszed az ukrán szöveget, hogy az oroszok támadják az orosz gázvezetékeket? Nagyon naív vagy.
Ha ez igaz, akkor az EU vezetésében tokeletesen hulye emberek ulnek.
Ebben az esetben a szankciok amiket az EU hoz pont az orosz érdekeket mozditjak elo !

ehhhhhh nem irom...
 
Pedig sokkal szélesebb koru tajekoztatást lehet kapni, ha a 444.hu-t, a Telexet, a hvg-t vagy a nepszavat olvasod 


Na a Mércét előbb kihagytam, meg persze az Átlátszót is.
A sokoldalu tajekoztatasnak ezek is nelkulozhetetlen darabjai
 
kimondottan tetszik mikor emlegetik a független médiát :rohog: és szidják a jogállamiságot

Összehasonlításképpen, a lekérdezett független médiatermékek összesen hét helyreigazítási pert vesztettek, ilyen arányokkal:

RTL Klub (3/1),
Átlátszó (15/4),
Index (10/1),
HVG (24/1),
24.hu (28/1),
Magyar Hang (7/0),
444 (11/0)
 
kimondottan tetszik mikor emlegetik a független médiát :rohog:

Összehasonlításképpen, a lekérdezett független médiatermékek összesen hét helyreigazítási pert vesztettek, ilyen arányokkal:

RTL Klub (3/1),
Átlátszó (15/4),
Index (10/1),
HVG (24/1),
24.hu (28/1),
Magyar Hang (7/0),
444 (11/0)
Minden esetre nem az állam, olvasd adófizető, csecsén lógnak.
(Az Index nem ide tartozik)
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Iren84 wrote on usakriszta's profile.
Szia! Bocsika a zavarásért. :) Olyan kérdésem lenne hogy megvan még esetlega Zóna Fun 2 dvd-d? Sajnos a linkek közül már csak 1 müködött. :) Köszi szépen. Ici
joesea wrote on kevidiak's profile.
Helló!
Butcher - Fehér éjjel (Dresden akták 09) nincs meg véletlenül ebookban?
Köszönöm!
Joe
berczineani wrote on Ajuda67's profile.
Kedves Ajuda! Köszönet minden fordításodért. Csodálatos. Nemrégiben felfedeztem egy oldalt ahol is sok sok könyv magtalálható ( angolul). Christine Feehan több sorozata is. Szerintem sokakat érdekelhet. A Kárpátok vámpírjai 35 rész is fent van. címe Sötét tarot. Sandu és Adalasia története.
Kiss Tibor Miklós wrote on Melitta's profile.
Kedves Melitta! Érdeklődöm, miért nem reagál senki , ha kérek kottát a "kotta, akkord ,dalszövegek oldalon. Korábban flottul" működött. Lehet , hogy köze van ,ahhoz hogy megváltoztattam az E-mail címem. Nem az van amivel ide regisztráltam: Kérlek segíts, mert a zenei előmenetelem az oldal nélkül visszafejlődik/szaxofon/ Előre is köszönettel Kiss Tibor /bocs a nyafogásért

Statisztikák

Témák
37,178
Üzenet
4,558,332
Tagok
600,461
Legújabb tagunk
Marcarc
Oldal tetejére