Ilyen menyasszonnyal ellenség sem kell

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2019 November 6.

Melitta - 2019 November 6, 06:40
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Az egy dolog, hogy akadnak nők, akik teljesen megvadulnak az esküvő előtt, ám amit egy kanadai menyasszony művelt, arra már szavak sincsenek. Spoiler, de valami azt súgja, a vőlegény időben lépett. Le.

  [​IMG]A kép illusztráció

  Susan története bejárta a világsajtót, ami nem csoda, hiszen a kanadai nő nem akármilyen hisztit vágott le amiatt, mert esküvői vendégei nem voltak hajlandók 1500 dollár (kb. 340 ezer forint) „hozzájárulást” fizetni a lakodalomhoz.

  A nő élete szerelméhez készült hozzámenni (tényleg, 14 évesen ismerték meg egymást), ám úgy gondolta, hogy mivel az esküvő 60 ezer kanadai dollárba (közel 13,7 millió forintba) került volna, ezért úgy helyes, ha a belépés nem ingyenes, hanem a meghívottak összedobják ezt a csekély összeget.

  Akik persze erre nem voltak hajlandók, mire Susan egy Facebook-posztban alaposan kiosztotta őket és négy nappal a nagy esemény előtt törölte az egészet. Ráadásul, mint kiderült, a leendő férj is otthagyta.

  „Kifejezetten, hangsúlyozom, kifejezetten készpénzajándékot kértem. Hogyan rendezhettük volna meg az álomesküvőnket megfelelő anyagi alapok híján? Oly sok áldozatot hoztunk és cserébe csupán 1500 dollárt kértünk minden vendégtől” – írta jogosnak vélt felháborodásában.

  „A koszorúslányom szervezői segítsége mellett 5000 dollárt ajánlott fel. Könnyekkel a szemünkben köszöntük meg és fogadtuk el. Az exem családja 3000 dollárral járult hozzá a kiadásokhoz.

  Szóval a többi vendégtől kért 1500 dollár nem volt olyan [email protected] nagy összeg. Egyértelművé is tettük, hogy aki nem tud hozzájárulni a költségekhez, azt nem hívjuk meg az exkluzív esküvőnkre. Ez egyszeri és megismételhetetlen parti.

  Miután kiküldtük a meghívókat, csak nyolcan küldtek 1500 dollárról szóló csekket. [email protected] dühösek voltunk” – fortyogott a nő. A leendő férj kissé másként láthatta a dolgokat, mert egy gyors Las Vegas-i esküvőt javasolt inkább.

  „Az arcába nevettem, de ő komolyan beszélt. Tényleg olyan olcsó, mocskos, kurvás vegasi esküvőt akart. Komolyan, mi a [email protected]? Elment az esze? Mit képzel rólam, mi vagyok, valami utolsó utcai lotyó? Vagy azt várta, hogy tetszik majd az ötlet, szerencsejátékosok, alkoholisták és a gyors meggazdagodásra vágyó lúzerek között férjhez menni?” – folytatta.

  A koszorúslány is visszatáncolt, a pasas családja visszakérte a 3000 dollárt, a nő pedig azzal fejezte be nem hétköznapi kirohanását, hogy törli a profilját és elmegy Dél-Amerikába hátizsákos turistának „megtalálni önmagát”.

  Hát sok szerencsét hozzá.
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2019 November 6.

  1. CasaLoma
   CasaLoma
   A lakodalom bekerülési költsége fordítottan arányos a házasság fennállásának időtartamával. A menyasszonyon kívül ezt mindenki tudta.
  2. Ridita
   Ridita
   Nekem egy Las Vegasi esküvő az álmom, de persze Magyarországról ez is luxus.
   sjudit3, CasaLoma és Kyria kedveli ezt.
  3. ladybug7spots
   ladybug7spots
   Én is álmodok gyorsan valamiről, ami sok-sok pénzbe kerül, kérlek dobjátok össze a rá valót... szerény vagyok, nekem elég lesz 500 dollár/fő...:cool:
   Ernoe és CasaLoma kedveli ezt.
  4. ladybug7spots
   ladybug7spots
   Tanúsítom... én is voltam a Mátyás templomban tartott, "kisember" esküvőn - nem tartott 2 évig sem a házasság.
  5. CasaLoma
   CasaLoma
   600 fős sátoros parasztlagzi, az ifjú ara pár hét után hazapakolt.
   udvarfy, Ernoe és ladybug7spots kedveli ezt.
  6. redredington
   redredington
   Vannak írtó hüly lagzik. Emlékszem az egyik unokatesómén majd két órát utazzunk egy szép erdős részen lévő fürdőhöz, csak a fotózás miatt. Egy év után el is váltak.
   A másik uncsitesóm is rongyrázós bulit csapott az első férjével. Már a negyediknél tart, de legalább mindegyikkel van egy közös gyereke :D
  7. zulufönök
   zulufönök
   Nagyon határozott,öntörvényü a csaj.Kár,hogy nem talál majd magának hosszú távra társat!Vagy,ha igen,akkor az a f....szi egy oltári nagy baromállat lesz.
   tornando és setni kedveli ezt.
  8. setni
   setni
   Addig kell nyújtózkodni ameddig a takaró ér.
   Ezt kellene elsősorban betartani. Nem hitel és kölcsön kell hanem akkora esküvőt illetve lakodalmat kell tartani amekkorát az anyagi erőnk megenged persze ha már itt nincs egyetértés akkor az előre vetíti a házasság sikerét illetve sikertelenségét.
   Ha már szóba jött a szokásjog nos a klasszikus lakodalmakat NEM az ifjú pár tartotta hanem a szülők.
   A meghívottakat is a szülők állították össze, hisz a lényeg az volt hogy a két rokonság megismerje egymást.
   Most a lényeg az hogy nem fontos a rokon és inkább a munkatársak barátok az elsők a listán...persze majd amikor válságba kerül a kapcsolat akkor hiába fordulnak a munkatársakhoz....de, ezt sokan nem értik meg.
   Lelkesek és bíznak a szerelemben.
   vasoxid, CasaLoma és sidavoq kedveli ezt.
  9. CasaLoma
   CasaLoma
   Gondolom, ebben szerepet játszik az is, hogy ma már nem az iskolapadból kötnek házasságot, hanem inkább a 20as éveik végén, 30as évek elején a fiatalok. Addigra pedig már saját jövedelmük, megtakarításuk is van.
   setni kedveli ezt.
  10. setni
  11. setni
   setni
   Én is csak itthonról tudok példákkal jönni mert nem voltam észak.amerikában esküvőn..
   udvarfy kedveli ezt.
  12. ladysla
   ladysla
   Az indító sorokat olvasva két mondat fogalmazódott meg bennem.
   1.: Úgy látszik, Kanadában sem őrzik rendesen a bolondokházákat.
   2.: Kanadában még a bolondok is korlátlanul nethez jutnak.
  13. lacylla
   lacylla
   Ez egy igazán szép, happy end-es sztori.
   Etus65, Ernoe és CasaLoma kedveli ezt.
  14. CasaLoma
   CasaLoma
   a vőlegény számára mindenképpen :)
   tornando, udvarfy és lacylla kedveli ezt.
  15. setni
   setni
   Ebből is látszik mint minden esküvőn illetve lakodalomban a vőlegény csak˝van˝....a menyasszony akar mindent kézben tartani számára ez a legfontosabb nap az életében ..először ..másodjára..sokadjára.
   Hogy mi a jó megoldás?
   udvarfy és CasaLoma kedveli ezt.
  16. CasaLoma
   CasaLoma
   A legtöbbnek a háta közepére kívánkozik a haccacáré.
   tornando és setni kedveli ezt.
  17. lacylla
   lacylla
   Miért, a menyasszony is magára találhat. Ennél nagyobb esélyt nem is kívánhat az ember neki. Nézőpontok különböznek, de szerintem ez egy jó végkifejlet egy ilyen bolhacirkuszból.
   CasaLoma kedveli ezt.
  18. CasaLoma
   CasaLoma
   Igen, ez a házasság is vélhetően rövidebb ideig tartott volna, mint az esküvői előkészületek.
   vandorcsillag, lacylla és setni kedveli ezt.
  19. tornando
   tornando
   Az összes menyasszonynak meg kell néznie a ronda ügy című filmet
   Utoljára módosítva: 2019 November 7
   vandorcsillag kedveli ezt.
  20. tornando
   tornando
   Még az is kiderülhet.

   Mit tud egy menyasszony
   Utoljára módosítva a moderátor által: 2019 November 7

Megosztás