Internet Iskola Ingyenesen

MadGhost

Állandó Tag
Állandó Tag
számítógép kezeléshez ajánlok segítséget, a lehetőségeimhez mérten amiben tudok segítek, látogasd meg ezt az oldalt, http://pantosoft.uw.hu olvasd el vagy kérdezz, és rövidesen válaszolok rá.
 

FLAMINGO

A KERESŐ (általában) MŰKÖDIK!
Fórumvezető
Kormányos
A tanfolyam Kanadában zajlott/zajlik.
A belinkelt oldal helyett vannak más segítő linkek is
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Kiderült: brutális lesz az internetadó mértéke

Kifejezetten magas lesz a jövő évre bejelentett internetadó mértéke. Az adó alapja a felhasználó által bonyolított adatforgalom lesz.

Minden megkezdett gigabájtnyi adatforgalmazás után 150 forintos adókötelezettséget ír elő a Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter által ma bejelentett, jövőre életbe lépő új szabályozás. A távközlési adóról szóló törvény módosítása szerint az adó alanya a szolgáltató lesz, a mértékét a felhasználó által lebonyolított, GB-ban kifejezett adatforgalom jelenti majd.

Egy 5 GB-os mobilnetcsomag ma nagyjából 3000 forintba kerül, erre 750 forintnyi plusz költség kerül majd, ami 25 százalékos emelkedést jelent. Egy korlátlan vezetékes nethozzáférés árát 4-5000 forintnak számolva még brutálisabb arány jön ki, ezen ugyanis egy átlagfelhasználó havi 30-50 gigát, de akár 200-at is minden további nélkül leforgalmaz. (Itt megmérheti, ön mennyit fogyaszt.) Ebben az esetben az adó mértéke 4500-7500, vagy akár 30 ezer forint lehet, ami jól láthatóan több, mint a havi díj. Ekkora pluszt egyik szolgáltató sem fog lenyelni.

Het éve, ellenzékben a Fidesz még azt mondta: az internet megadóztatása mindenkinek rossz.
 

cdurmol

Állandó Tag
Állandó Tag
Eddig sikerült a netet mindenfééle kormányellenőrzés alól kivonni. Legalábbis a "nyugati" demokráciákban. Ami persze nem jeleni azt, hogy mások nem ellenőriznek bennünket a neten.
Őszintén remélem, hogy sikerül lebeszélni Pártunkat és Kormányunkat erről az akcióról. BÁÁÁR olvastam olyat is, hogy nem gondolják komolyan a fiúk ezt az adót, csak éppen más, a neten nagyon tárgyalt dolgokról szeretnék elvonni a közérdeklődést.
 
Oldal tetejére