Isten és más mesék - 2013

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
Felesleges strapálni magad a tények leirásával.
Van akit csak az érdekel, hogy igaza legyen bármekkora baromságot beszél...

Szerintem rég jártál erre és elfelejtetted, hogy mások a tények és más a politika
Ceterum censeo Carthaginem esse delendam ...
Nem kell nekünk "békebíró" mi ismerjük egymást a prominorral.

Természetesen örülök neki ha prominor leírja a tényeket hiszen az itt posztolók többsége a vallásos legendákban hisz.
Az én célom az volt és még mindig az, hogy a "gyülölet-törvény" amit a kormány hozott nehezen lesz (nem is lehet) megvalósítani,
mert nemcsak a "Mindenki meséjét" hanem a "mennyei tolbamondás-okat" is le kell akkor darálni.
 

Jártó Róza

Állandó Tag
Állandó Tag
"A haláltábor kapuja megerősíti a véleményemet, hogy a te istened nem a mi istenünk." Ő nem lett volna képes ilyeneket tenni. Hát akkor ki vagy mi tette ? Eltürte ? Támogatta ? Ha alljas
gyilkosnak tartom az isteneteket ,akkor törölni kell ?
Üdvözlök Minden kedves és kulturált hangon beszélgető társat.

Olvasom ezt a oldalt is. Természetesen, és amiért nem szólalok meg, azért van, meg szócséplés lenne, hisz az előttem szóló már megszólalt...

Ez mellett azért csak nem megyek el szó nélkül: Megy a jó Isten szidása ezerrel, de vajon az eszetekbe jutott, hogy nem ő építette fel Recsket a vörös haláltábort alig pár évvel Auschwitz elfoglalása után? Úgy van, azt emberek építették fel és emberek voltak akik hagyták. És, hogy mi volt a különbség a két haláltábor között, hogy az egyik náci a másik kommunista haláltábor volt. És földrajzilag se volt oly nagy a két tábor között a távolság. Sajnálatos, hogy még a jó Isten nevét is felhasználjátok annak igazolására, hogy a vörösök haláltábora, jogosan épült fel és jogosan üzemelt.
 

Hamp

Állandó Tag
Állandó Tag
Üdvözlök Minden kedves és kulturált hangon beszélgető társat.

Olvasom ezt a oldalt is. Természetesen, és amiért nem szólalok meg, azért van, meg szócséplés lenne, hisz az előttem szóló már megszólalt...

Ez mellett azért csak nem megyek el szó nélkül: Megy a jó Isten szidása ezerrel, de vajon az eszetekbe jutott, hogy nem ő építette fel Recsket a vörös haláltábort alig pár évvel Auschwitz elfoglalása után? Úgy van, azt emberek építették fel és emberek voltak akik hagyták. És, hogy mi volt a különbség a két haláltábor között, hogy az egyik náci a másik kommunista haláltábor volt. És földrajzilag se volt oly nagy a két tábor között a távolság. Sajnálatos, hogy még a jó Isten nevét is felhasználjátok annak igazolására, hogy a vörösök haláltábora, jogosan épült fel és jogosan üzemelt.
Képzeld ha tényleg létezne ez a bibliai kegyetlen gyilkos istenfigura akkor még mennyi bajt és betegséget teremtene és adna ránk !
 

TmintTibi

Kormányos
Fórumvezető
Kormányos
Miért nem volt lova ,vagy legalább egy biciklije

csak szamara ?
Hát mert neki nem volt annyi pengője,hogy lovat vegyen...csak a Júdásnak volt annyi pénze...így neki csak a szamár maradt :) bicikli képlete akkor még csak a képzelet birodalmában létezett Akasha krónika...nem hívta le az infót senki sem,hogy összerakja :) meg aztán még a kaucsuk fát sem találták fel profit orientált tevékenységekre...így csak fakerekű bicó létezett volna csak :D ha valaki megelőzi a korát és bicót épít...aztán tűnődhettek volna,hogy férfi vagy női bicikli legyen? :D Melyikkel egyszerűbb az élet :)
 

3dcowboy

Állandó Tag
Állandó Tag
Az egyházban többezer meleg pap van, becslések szerint az Egyesült Államokban a katolikus papok 30-40%-a
A papokat miért hajtja az állati ösztön amitől jobb híján buzi
vagy pedofilok lesznek? Esetleg perverz és híveket vagy azok feleségeit gyaktató álszentek.
(3Móz 18. 22), illetve „ha egy férfi másik férfival hál, ahogy asszonnyal szokás, mindketten utálatosságot követnek el, halálnak halálával haljanak, vérük saját kezükön szárad” (3Móz 20 ...
Az anyai szeretet, a kályha vagy a Nap melege nem hasonlítható össze a homokosok viselkedésével. Ezért a meleg szó nem érvényes rájuk. Semmilyen szempontból. Van saját nevük, ami pontosan meghatározza őket.
 

3dcowboy

Állandó Tag
Állandó Tag
Ószövetségből: „Jajgassatok, mert közeledik az ÚR napja, a Mindenható pusztításaként jön el". (Ézs 13,6) Ez félelmetes fenyegetés: jajgassatok! Féljetek, mert jön az Isten !
Ez Jehova, aki semmiképpen nem úr. Pláne nem Úr. Egy úr bőven 500+ átlagos tudatszintű, egy Úr pedig 900+ minimum.
 

3dcowboy

Állandó Tag
Állandó Tag
Olvasom, hogy a németországi árvíz katasztrófa "Isten bosszúja"

A Pesti TV riportere szerint a halálos áldozatokkal járó áradások Isten egyértelmű jelzései a nyugati országok számára a szivárványjelképének meggyalázása miatt
„Azt hiszem, a szivárvány átértelmezése, a jelkép eredeti jelentésének meggyalázása nem várt következményekkel jár a haladó nyugati országok számára. Itt halkan jegyezném meg, hogy Isten nem csak egy szelíd, jóságos öregúr, mint ahogyan a haladó liberálisok elképzelik, hanem Júda oroszlánjaként is említi a Biblia. Nem igazán jó döntés feldühíteni. »Már legalább nyolcvanan elhunytak Németországban és Belgiumban az évszázad legnagyobb esőzése okozta áradásokban, 1300 ember pedig eltűnt.«
Ez a valami lehet valaki, aki biztosan nem riporter.
1. Csak a Rajna partjain volt árvíz. A Rajna tele van vizierőművekkel, amelyek nem bírják a hirtelen lezúduló víztömeget. (Német technika, ennyit is ér és ennyit tud csak.) A dolgot valójában a svájciak baromkodták el. Nekik vannak köztes szabályozórendszereik, amik védik az ottani erőműveket a hirtelen áradástól. Ám azok üzemeltetéséhez elég sok áram kell, ami pedig pénzbe kerül. (Szerintük... Nyilván fizetnek a folyónak hogy folyjon.) Ezért a visszatöltés, a kiegyenlítő medrek megnyitása és az alsó torlók (ezek a folyómederben vannak, a vízfolyás lassítása a feladatuk) felemelése helyett (az is árammal működik), kinyitották a zsilipeket.
2. A német pont akkora barom mint a svájci, mert BW és RP tartományok tele vannak a Rajnát szabályozó építményekkel és eszközökkel, de nem azokat használták, hanem kinyitották ők is a zsilipeket. Ettől már a RP tartományiak is nagyot szívtak, mert visszanyomta a víztömeg a Moselt is, és nagyjából Schengenig beszopatták vele az ott lakókat. Tehát ez az egész folyamat egy előre eltervezett tömeggyilkosság volt.
3. Ha istent öregúrnak tekinted, akkor a további kérdések:
a./ Isten férfi lenne? Miért? Hogyan hozza világra a teremtményeit?
b./ Isten öregszik? Akkor biztosan nem isten!
4. Júdára nem igazán van bizonyíték. Ugyanis nem azonos Júdeával.
5. Az oroszlánosdi egy időben nagy divat volt. Ám az csak egyik az állatok közül. S aki az állatvilághoz hasonlítja magát, ő maga is állati viselkedésjegyeket mutat fel. Ám nem a barátság vagy a segítség kosarában levők jellemzik onnantól.
 

3dcowboy

Állandó Tag
Állandó Tag
Kíváncsi vagyok, hogy a kormány hogyan akarja elérni, hogy egy magyar ember a 18 éves koráig ne halljon arról,
hogy van más is mint egy szerinte "normális család".

A vallásos tanok ismerete az általános műveltséghez tartozik úgy mint a Görög mitológia.

A keresztény tanok szerint Jézus azonos a saját apjával (az Atyával) és az édesanyját teherbe ejtö Szent-lélekkkel.
Ez ügye ellentmond a magyar alkotmánynak, a biológiának és az erkölcsnek.

Jézus egy patchwork családban nöt fel, a nevelőapát Szent Józsefnek, az édesanyját Szent Józsefnének hívták,
akinek a lánykori neve pedig Szüz Maria volt.

Tudjuk, hogy Jézust körülmetélték, tehát maszkulin volt, de nem tudjuk miért nem voltak neki utódai, miért élt 12 férfivel?
Tudjuk, hogy az apácák magukat "Jézus jegyesének" tekintik és jegygyűrűt is hordanak, ami poligámia vagy házasságszédelgés.
A katekizmusban egy istentöl kiválasztott felkinálja a kiskoru lányait részeg embereknek (szó szerent) szexeléshez.
Majd a lányai egy barlangban altatot adnak a papának, aztán testvériesen (egyik a másik után) a takaró alá bujnak hozzá.

Tehát Magyarországon a "szent könyvek" olvasását is be kell tiltani és még a kecskékröl és Onán-ról egy szót sem szóltam.
Miböl fognak érettségizni a diákok, milyen tudatlanul fognak menni az egyetemre ez nem nemzetközi nivó.

A Fidesz törvényt csak ugy lehet betartani,
- ha 18 éven aluliak nem mehetnek többet külföldre,
- ha a határokon ellenörzik a "lieratura" behozatalát mint a Kárár rendszerbe
- ha a külföldi rádiókat zavarják, az internetet pedig lekapcsolják

A magyar nyelv tele van szexuális fajtalankodásra buzdió szavakkal oly annyira, hogy a társadalom egy része ezt töltelékszavaknak használja.
Tapasztalatom szerint ezt a nyelvi sajátosságot különös szeretettel használják Fidesz alapitók és szimpatizánsok a müsoraikban és kommentekben.

Szijjártó a magyar foci-huligánok élére állt akik „segbe-dugos” molinókkal mentek Német-országba, az ellenfél kapusát „szopásra” buzdították, Budapesten, Lisszabonban kórusban üvöltötték „Christiáno homo szexuális” … Mit jelent ez? A homoszexualitás propagálása vagy Pogrom?

Magyarországon minden héten megöl egy nöt a férje, volt férje, szeretője, vagy volt szeretője.
A halálos áldozatok között kétszer annyi nö van mint férfi, a „családon belüli” erőszakról nem is beszélve.
Semmi jelét nem látom annak, hogy a "vegyes-házasságok" egy biztosabb kikötö lenne a gyerek számára mint az egynemü házasságban.
A kormány magától nem irányít semmit. Azt csinálják amit mondanak nekik. Mindegyik kormány ilyen.

Melyik Jézusról van szó? Ma is gyakori név, s mindig elég jelentős létszámú hímet neveztek el így.

Melyik keresztény tanokról van szó? Többféle kereszténység van, s a tanaik nem azonosak.

Melyik vallások ismerete minősül általános műveltségnek? A vatikán kft. által terjesztett zagyvaságok ismerete nem jelent műveltséget.

A görögök nem maguktól voltak olyan okosak. A alexandriai könyvtárból olvastak mindent, amit aztán a saját dolgaikként adtak elő. (Az a könyvtár nem égett le. Több részre bontva igyekeztek biztonságba helyezni. Egy részét az iraki háborúnak nevezett tolvajlásban az amerikaiak lopták el (pontosabban a mögöttük álló pénzhatalom számára loptak), egy másik részét a vatikáni kft nyúlta le a II.vh. során.
A görögök tolvajlását az is bizonyítja, hogy ma semmi lényegeset nem tudnak felmutatni a tudományok terén. Az elmúlt századok találmányai, felfedezései nem görög ember vagy általában a görögök nevéhez fűződnek.

A magyar nyelv szavainak eredeti és valódi jelentését - sajnos - kevesen ismerik. Nincsenek benne szexre utaló szavak.
 

3dcowboy

Állandó Tag
Állandó Tag
Úgy tűnik, hogy egy kicsit magadba fordultál. Én sem származásom, sem hitem szerint nem vagyok izraelita, de résztvettem egy nagyon érdekes vitában, onnan az ismereteim.
Jézus
Sok mindent mondanak róla, csak a tényeket nem veszik figyelembe.
Az, hogy Jézust körülmetélték, az 50-60%-ban azt bizonyítja, hogy zsidónak, avagy izraelitának született. Azért nem 100%, mert más vallások is használták és használják a körülmetélés szokását.
Az, hogy a templomban a vénekkel hitvizát folytatott, az bizonyítja, hogy rabbi volt. Tudniillik hitvitát, főleg zsinagógában, az akkor kb 4000 éves zsidóság csak így engedhette meg. Ha nem lett volna rabbi, akkor az oltárhoz sem mehetett volna oda, nemhogy vitába bocsátkozzék a többi vénnel (rabbival).
Ha ő rabbi volt, csak akkor avathatták volna (vagy mi a rabbivá válás kifejezése) rabbivá, ha nős. Alapfeltétel. Ha nős volt, márpedig annak kellett lennie, akkor a feleségét is megemlítik a Bibliában. Legnagyobb valószínűséggel Mária Magdolna volt, aki a kereszténység szerint egy rossz nő volt. Kicsit félremagyarázták, mert szerintük egy vallásalapító nem lehet nős. De oda se neki.
Ha nős volt, akkor az akkori népek megkövezték volna, ha fiúkkal hált volna. Az nem volt tilos a nőtleneknek, de akinek felesége volt, annak bizony ez tiltva volt.
A katekizmus története
Nem ismerem annyira a Bibliát, de nem véletlenül Mózesről van szó?? De akár igen, akár nem, az akkori a civilizációban éltél (és most ide inkarnálódtál a zösszes emlékeiddel), hogy ennyire ismert és megvetett dolognak vegyed ezt? Mai ismereteink szerint a természeti népek a nők nagykorúságát az első vérzéstől számítják. Nem 18, sőt 14 életévtől. Azt se tudják, mikor van a kötelező születésnapja, évfordulója. (Pl. a nagy villámláskor született. Vagy a nagy aszály idején. Stb.) Ez csak a modern világunkban fontos.
Szóval, ha egy kicsit végiggondolnád, mit írsz, akkor nem tennéd papírra ezeket a sületlenségeket.
Bocsi, hogy felháborodtam, de ettől a homopedofil törvénytől a falnak mentem, és azóta zúg a fejem. :mad2:
Ha Immánuel Jézusra gondolsz, akkor ő 12 éves korában a templomban osztotta az észt a rabbiknak és a farizeusoknak. Akkor még nem volt rabbi. Viszont királyi sarj volt, a királyi cím várományosa. Bár nem volt elsőszülött, de a benjaminitáknál (nazarénusoknál) ez nem volt feltétel.
A homopedo firkálmány nem törvény. Törvény az, amit minden embernek be kell tartania (mert semmilyen módon nem tud kibújni alóla), és be is tartatja vele az élet rendje.
 

3dcowboy

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Éleskés, én nem tekintek a zsidó és keresztény mitologiákra mint tényekre és igy a szereplöket sem akartam megitélni.

Egyszerüen csak azért soroltam fel pár kijelentést ezekböl a könyvekböl mert az uj Fidesz törvény szerint ezek ma már nem elérhetök 18 éven aluliak számára.
A Biblia és az Evangelium tele van olyan bejegyzésekkel amit egy magyar gyereknek 18 éves koráig nem szabad hallania.
A természettudományos irásokról nem is beszélve. :)
Már Éleskés elmagyarázta, hogy a 18 éves életkori határ egy légbőlkapott, indokolatlan baromság. Egy hím onnantól nevezhető nagykorúnak ha azért igyekszik nőstényhez jutni, hogy fészket építsen neki, mégpedig azonnal, mert képes rá. A nőstény pedig akkor nagykorú, amikor képes utódokat világra hozni, és gondoskodni a kifejlődésükről.
 

3dcowboy

Állandó Tag
Állandó Tag
Teljes mértékben igazad van, de a gyerekek már csak olyanok, hogy kombinálnak.

Én olyan tályékozatlan voltam gyerekkoromban, hogy azt képzeltem a "Szüz Mária" családi neve Szüz,
mert az "édesség" közelebb állt a fantáziámhoz mint a "virgin". Nem világosították fel a szüleim.

Hogy az "apa férfi, az anya nö" azt csak most írták be az alkotmányba, gyerekként nem gondoltam volna, hogy Jézus "zabigyerek" volt.
Azt hittem a Názáreti ács Jézus édesapja. Igaz ha "Szentlélek" helyett "peniszt" mondtak volna azt sem értettem volna
Egy biztos, ma már nem fogadhatná örökbe Jozsef Jézust a magyar törvények szerint.
Egyébként is a család "migráncs" volt, 4 évet éltek Etiópiában menekültként.
Migrációban levök a magyar törvények szerint "terroristák", Magyarországra be sem tehette volna a lábát a "Szent Család"

Ismétlem csak arra akarok utalni a bizarr értelmezéssel, hogy a gyerekeket hülyén tartjuk ha nem vagyunk őszinték.
Ha a szomszéd lakásban két férfi él együtt az "Szodoma és Gomohra",
ha a kolostorban egy tucat, vagy Jézus a horgászokkal akkor azok "Atyák". Mitől?

Elviszi a szülö a gyereket a templomba, ahol egy szoknyás bácsi jön akinek meg van tiltva a szex és azt mondja "én vagyok az Atya"
az ügye alkotmány-ellenes.

Az Eurovision Song Contest-re már évek ota nem enged bennünket a kormány,
mert egy gyerek a templomban a feszület láttán Conchita Wurst-ot vélte felismerni.

0ae6b1d6e8ab0a7879fc1396cc7f0f77.jpg


A képröl jut eszembe, hogy a "romlott nyugati világ" már odáig süllyedt, hogy az olimpián a német tornász nök,
nem akarnak "bört" mutatni és a testüket befedö ruhában léptek fel. (tessék kérem felvilágositani a kormányt)
Vannak jó meglátásaid, ám Immánuel Jézus nem élt együtt halászokkal. Az említett halászok a rokonai voltak, és gyerekkori haverjai is egyben. A vatikáni kft kiadványában bőven van szó szexről, de Immánuel Jézussal kapcsolatban soha nincs.
 
Oldal tetejére