Itt a legújabb világszenzáció! Ez lesz a vásárlás jövője?

goyo témája a 'Hírek' fórumban , 2012 Augusztus 10.

goyo - 2012 Augusztus 10, 02:36
 1. goyo

  goyo Adminisztrátor Fórumvezető

  Akár a nevünk bemondásával is fizethetünk a jövőben egy amerikai vállalat, a Square fejlesztése révén. Ez a fejlesztés is hozzájárul ahhoz, hogy egyre inkább kiszoruljon a készpénzhasználat a mindennapokból - írja a New York Times.

  822432c646a53c952dd17f9a74769c7e.png

  Egy amerikai vállalat, a Square kisvállalkozásoknak kínál megoldást a kártyás fizetések kezelésére, ráadásul olyan olcsón teszi ezt, hogy ezzel tényleg kiszoríthatják a készpénzhasználatot a mindennapokból. Ennél még sokkal többet is tud a cég rendszere. Nemcsak kártyás fizetés lehetséges a Square fejlesztésével, de egy olyan mobilfizetéses rendszer is működtethető a segítségével, amellyel akár a nevünk bemondásával is fizethetünk a jövőben.
  A vállalat legnagyobb befektetője az itthon is jelenlévő Starbucks kávézólánc, mely a következő időszakban intenzíven készül használni a fejlesztéseket. A kisboltoknak leginkább az okostelefonokhoz csatlakoztatható kártyaolvasó lesz hasznos, mellyel könnyen és főleg olcsón kiépíthetik saját kártyaelfogadó rendszerüket.

  A termék nagy újdonsága még maga a szoftver, ami már az üzletbelépéskor felismeri a vásárlót és a pénztárnál már csak egy név bemondásával fizethetünk. Ahogy a kasszánál meggyőződnek személyazonosságunkról, a számlánkról azonnal lekerül a termék ára. Az amerikai Starbucks üzletekben biztos, hogy fizethetünk majd így, a népszerűségétől függően viszont akár könnyen el is terjedhet ez a módszer, hiszen egyre több kiéhezett okostelefon tulajdonos várja egy egyszer és biztonságos mobilfizetési rendszer megjelenését.
   

Hozzászólás

goyo témája a 'Hírek' fórumban , 2012 Augusztus 10.

Megosztás