Jart-e ember a holdon?

Athos

Állandó Tag
Állandó Tag
Canadahun will not allow the display of content protected by copyright law, unless they have the necessary legal rights to display or direct traffic to that content.

A canadahun nem enged, bemutatni, vagy a megtalálásához irányítást adni olyan tartalmú anyagoknak, amelyek a copyright (szerzői jog) által védettek,
csak akkor ha a szükséges legális engedély megvan rá.Mult honapban lattam egy nagyon erdekes musort a Space csatornan, ami avval foglalkozott, hogy vajon jart-e ember a holdon. Nagyon erdekes volt es miutan megneztem es meghallgattam az erveket azt kell, hogy mondjam: szerintem nem.
Azt allitottak, hogy a NASA csak kitalalta az egeszet, es allitolag az Area 51-ben vettek fel a holdraszallast.
Erveik: eloszor is kezdjunk az alapoknal: ha egy ember messzebbre elhagyja a foldet tehat itt nem azokra az astronautakra gondolok akik a fold korul az urallomason tartozkodnak, hanem akik allitolag a holdra mentek, na ott olyan radioaktiv sugarzas erne oket, hogy azt egy emberi test nem birja ki kulonosen azokban a kezdetleges ruhakban amik akkor voltak. Elemeztek is a ruhakat, bemutattak minden reteget. Masodszor a fenykepeken eszre lehet venni, hogy a holdkomp alatt a leszallasnal nem keletkezett krater. Ez vajon hogy lehetseges? Harmadszor az atmoszfera nelkuli ovezetben lengett a zaszlo. Egy szakerto szerint azokkal a kamerakkal nem lehetett volna olyan minosegu felveteleket kesziteni amilyeneket mi lattunk.
Otodszor pedig elemeztek az 'urhajosok' holdon torteno mozgasat. Ezt ugy magyaraztak, hogy a normalis mozgast egyszeruen lelassitottak es ugy jatszottak le nekunk. Na, mit szoltok az egeszhez? A NASA termeszetesen mindent tagad.
 

Athos

Állandó Tag
Állandó Tag
Meg valami. A mozgast le is jatszottak normalis tempoban is es eleg meggyozo volt.
Meg egy kerdes: a 'holdraszallas' utan vajon miert nem jart ember a holdon vagy messzebb a vilagurben? A technika azota sokat fejlodott!
 

Athos

Állandó Tag
Állandó Tag
Pedig regen volt mar 1967!:)

Allitolag a japanok mostanaban fognak felloni egy privat muholdat ami meg tudja nezni, hogy a holdon van-e nyoma a 'latogatasnak'.
Jo ejt! Athos
 

cukorka

Új tag
Igaz vagy nem?

Nagyon kivancsi vagyok hogy mi az igazsag.
Farkas a magyar asztronota azt nyilatkozta a heti 7-ben hogy 50 evre levan titkositva az egesz urlatogatas anyaga.
Talan mi meg megerjuk hogy kiderul hogy o sem volt fent csak meselt?mert muszaly volt meselnie?
 

Athos

Állandó Tag
Állandó Tag
A musor utan ellatogattam a NASA honlapjara, kivancsi voltam mi ujsag. Tudtak a musorrol es termeszetesen mindent tagadtak. Meghat azt mindenki tudja, hogy amit allam altal ellenorzott helyekrol hevesen tagadnak az csakis igaz lehet.
Ott van az Area 51 es a rengeteg azonositatlan repulotargy megfigyeles. Allitolag egy par ilyen 'repulotargyat' ott oriznek es tanulmanyoznak. Mr. Lazaar interjujaban elmondta, hogy evekig dolgozott az 51 korzet szupertitkos 'S'-el jelolot ovezeteben mernokkent. A fo 'project' egy cseszealj formaju szerkezet vizsgalata volt. Lazaar nyilatkozata szerint eloszor azt hitte, hogy ok csinaltak de kiderult neki az a feladata, hogy kitalalja hogyan mukodik. Elmondasa szerint a cseszealj belseje lenyegesen kisebb lenyekre volt meretezve, mint az ember.
Ha valakit erdekel a tema, szivesen beszelgetnek rola. Udv. Athos
 

pitti

Állandó Tag
Állandó Tag
Athos, ez jo tema, lattam en is a Lazar interjut. Szerintem nem az a kerdes, hogy UFO-k vagy foldonkivuliek leteznek-e, hanem, hogy pontosan mit akarnak es hogyan nyulnak bele a foldi dolgokba. :wink:
 

Athos

Állandó Tag
Állandó Tag
Evvel abszolut egyetertek. Meg az is erdekes lehet, hogy milyen regota szemlelnek minket es mikortol avatkoznak bele. Mar csak azert, mert Jugoszlaviaban letezik egy fresko melynek ket felso sarkaban ket repulotargy lathato, melyeket tisztan kivehetoen emberek iranyitanak. Es akkor meg nem szoltunk a barlangrajzokrol melyek tobb ezer evesek.
A regi idokben tortent 'UFO' jelensegekrol Eric Von Daniken-nek van egy-ket erdekes konyve.
En egesz biztos vagyok abban, hogy az Egyesult Allamok kormanya kapcsolatban all idegen lenyekkel, es a talalkozasi pont az 51-es korzetben van.
Egy dologra lennek nagyon kivancsi. Nekunk technologia kell, de vajon mi kellhet az idegeneknek?!
Udv. Athos
 

pitti

Állandó Tag
Állandó Tag
Na ez jo kerdes. Ponty itt a lenyeg. Miert vegeznek genetikai kiserleteket?
Hogy miota? A Sumerok leirjak, hogy az Anunaki istenek, hogyan alakitottak ki a human fajt genetikai engineering-el, hogy egy olcso munkaero legyen a foldi banyaszathoz.
Az is kerdes, hogy miert hagytak el a foldet annakidejen. Azt tudjuk, hogy tobbfele foldonkivuli faj latogat es nem mindig puszi pajtasok. Leirasok "egi haborukrol" a kozepkorra nyulnak vissza, de nemregen a space-shuttle csinalt egy video felvetelt ahol ket UFO lovi egymast.
Lehet, hogy kialakult egy hatalmi egyensuly kozottuk amitol egyik faj sem avatkozhat be a foldi dolgokba nyiltan? Persze tudjuk, hogy titokban azert probalkoznak.
 

pitti

Állandó Tag
Állandó Tag
Kimentek innen a hozzaszolasok Melittatol meg Csuloktol. Nem baj azert valaszolok.
Eloszor is: nincs bizonyitek vagy teny arra hogy az UFO-k leteznek.
Arra sincs semi bizonyitek, hogy nem leteznek.

A valoszinuseg szerint amit a nagy szamok torvenye alatamaszt az, hogy nem vagyunk egyedul a vilagegyetemben. A Drake keplet ezt tokeletesen alatamasztja. Tamaszcsa.

http://www.seti.org/science/drake-bg.html

"hiszem ha latom"; na akkor az Antarktiszban sem hiszunk, mert aztat se nem lattuk meg. Par tudos mondta, hogy az egyik szomszedjuk ismert egy embert aki mar majdnem volt az Antarktiszon. Persze vannak kepek meg film felvetelek rola. Ezt ugy hivjak, hogy korulmenyi bizonyitek. Ezert fogadjuk el latatlanban az Antarktisz letezeset.

Mi a korulmenyi bizinyitek (circumstantial evidence) az UFO-k letezeserol?
Sumer es Maya leirasok. Biblia. Foldon talalhato epiteszeti csodak (piramis, Stonehenge, stb.) amit nem a kokorszaki szakik csinaltak rezkori szerszamokkal. Nazca fennsik. Katonai adatok repulo targyakrol amit a legiero jetjei nem birtak megfogni (White House sightings). Pilotak leirasai es rogzitett uzeneteik az iranyito tornyokkal. Tobb ezer ember leirasa es elmondasa. Hipnozis alatt elmondott esetek. Fenykepek es video felvetelek (sok hoax is van kozottuk ami sajnos rontja a nem hoax hitelkepesseget is). USA kormany koltsegvetese (miert kolt a kormany dollarmilliokat az ugynevezett MJ-12 ;Majestik 12; fenntartasara akiknek a titkositasa nagyob foku mint a CIA, FBI, NSA, AFI stb es az a dolguk, hogy az UFO eseteket kivizsgaljak es a bizonyitekot megsemmisitsek, tanukat megfelemlitsek?

Valami nagyfeju agyas egyszer azt irta, hogy az igazsagnak tobbfele osszetevoje van mint pl. ;korulmenyi bizonyitek es jozan esz;. Ha a ketto nem mond ellent egymasnak akkor mar mesz az igazsag fele.
:twisted: [/url]
 
F

Feri T

Vendég
Pitti

Ezt ugy felepitetted es megfogalmaztad,hogy meg a hitetlen is meginog.
De mi van,ha minderre azt mondom,hogy akkor sincsenek!!! :D :D
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Ok

Nem mondom azt hogy nem lehetseges de volt mar olyan is hogy egy urszoda a feloves utan nem sokkal szetesett es darabaji hulltak a foldre, es nagy cikekkel reklamoztak az ufok jelenletet. Nem biztos hogy ufo minden amirol nem tudjuk mi az .
 

pitti

Állandó Tag
Állandó Tag
Feri, akkor majd Te is malnaszort kell, hogy igyal mint Csocsike! :oops:

Melitta, azert mert egypar reszeg diszno UFO-nak nezte az urszonda darabjait meg nem jelenti azt, hogy nincsenek foldonkivuliek. :555:
 
F

Feri T

Vendég
Segitseg !

SEGIIIIIIITSEG !!!! Pitti ez EROSZAK !!! :!:
Egyszer es mindenkorra leszogezem,hogy nem vallalok szolidaritast senkivel sem lonyal ivasban !!! :oops:
Ha meg egyszer ilyennel mersz fenyegetni,azonnal kinyitom a palyinkas uvegemet,es neked NEM ADOK !!!

:111:
 

Laci

Állandó Tag
Állandó Tag
Évekkel ezelott én is láttam a filmet,amiben ,,bizonyítékokat,, mutattak be arról,hogy az 1969-es Holdraszállás a NASA szemvényvesztése volt.Olvastam egy könyvet is amelyben a szerzo vitatja és látszólag ,,bizonyítja,, Gagarin urutazásának meg nem történtét.
A Hold- utazásnál az egyik fo érv a holdkomp alatti kráter hiánya a lobogó zászló és néhány nem kello oldalon látható árnyék volt.A magam részérol nem tudom elképzelni,hogy ekkora csalás-ha az volt- évtizedekig titokban maradhatott volna.Ne lett volna senki az elkövetok közül,akinek eljár a szája. Inkább azt tudom elképzelni,hogy a két akkori nagyhatalom közötti eszement fegyverkezési és urhajsza eredményezte bizonyítási kényszer csapdájába esett a NASA. Szerintem erre a mérhetetlen tecnikai bravúrra egy muteremben valóban rá akartak játszani és készítettek néhány olyan ,,pótfelvételt,, a mítosz megerosítéseként ami nemhogy felesleges ,de ezen túlmenoen még nem kelloen körültekinto munka is volt. A felfokozott versengés okozhatta azt is,hogy olyan hírek kaptak lábra,miszerint nem Gagarin volt az elso urhajós.Ebben talán van annyi igazság szerintem,hogy mivel az oroszok közismerten nem voltak nyíltak ezekben a kérdésekben,elkpzelheto:Gagarin volt az elso akinek sikerült a Föld megkerülése és sikeresen épségben vissza is tért.Ki tudja hányan voltak elotte akik áldozataivá váltak a sikertelen próbálkozásoknak?
Szerintem midkét bravúr megtörtént,csak mindkét estben némi szépséghibával. Ezirányú beismerést-ha így volt-ne várjunk egyik féltol sem!

Az UFO kérdésben vannak ugye a szkeptikusok-akik mereven tagadják az ez irányú észlelések valóságalapját és magyarázatát. Ide tartozik a tudósok többsége is. És vannak a ,,hívok,, akik átéltek már egy vagy több akárhányadik típusú találkozást,láttak már ismeretlen eredetu repülo tárgyat vagy tárgyakat.Ide tartoznak azok is akik elfogadják magyarázatként ezekre a jelenségekre az idegen értelmes lények közlekedési eszközeként ezeket a ,,szerkezeteket,,. Minkét oldalon vannak logikus és nevetséges magyarázatok.
Nemrégiben láttam egy riportot a televízióban,amelyben két szolgálatban lévo rendor számolt be egy titokzatos repülo szerkezetrol,mely óriási pánikot váltott ki náluk az éjszakai szolgálatban. Állampolgári hívásra küldték oket a helyszínre-a Balaton partján-,ahol kétségbe esve találták a bejelentot és a magasban a mintegy futballpálya méretu korong alakú szerkezetet. Mindhárman ugyanarról és ugyanúgy számoltak be. Szavahihetoségükben a vizsgálatot végzoknek nem volt okuk kételkedni...
Kézzelfogható bizonyíték természetesen nincs. Csak három végletegig megrémült ember beszámolója,amiben az elgondolkodtató az az,hogy közülük ketto a rend ore volt.
Szerintem UFO-kérdésben a nagyhatalmak-gondolok itt elsosorban az USA-ra és Oroszországra-sokkal több információval rendelkeznek,mint amit a közvélemény tudomására hoznak.Gondoljuk csak el: ha léteznek az UFO-k kelthetnek e pánikot a beismerésse? Továbbá milyen morális hatása volna annak ha beismernék az ,,idegenek,, akkor és ott jelenhetnek meg ahol és amikor akarnak.Jelen pillanatban nem tehetünk ellene semmit.
Nem tudom mi az igazság.Mégis az a véleményen odakinn van valami,amire mi kevés befolyással vagyunk....
 

Athos

Állandó Tag
Állandó Tag
A temaval kapcsolatosan kerdeznem a szkeptikusokat, hogy mivel magyarazzak azt, hogy a 'holdraszallasrol' elfogadjak a fenykepeket es kamerfelveteleket bizonyitekkent, az "Ufo" eszlelesekrol keszulteket pedig nem, holott az utobbirol lenyegesen nagyobb szamban allnak rendelkezesre felvetelek es fenykepek. Igaz ennek publikalasat az allam ertheto okokbol nem tamogatja.
Lasd peldaul az ezredfordulo Y2K-re kialakult 'enyhe' panikhangulatot: amikor is embertarsaink jo resze felvasarolta a gazpalackokat es a gyertyakat a boltokbol, hogy itt a vilagvege! :roll:
Udv. Athos
 
Oldal tetejére