Jelenléti iv

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

TheArchangel

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Szóval az egész úgy kezdődött, hogy könyveket kerestem pdf formátumban. Micsoda véletlen, hogy itt találtam jó néhányat, amit kerestem. De véletlenek nincsenek, ugye? Szóval regisztráltam itt a CanadaHun oldalon.

Most az Egyesült Királyságban dolgozok. Korábban terveztem, hogy Kanadába megyek. Hogy miért? Nagyon egyszerű. Halálosan beleszerettem egy torontói nőbe. Budapesten történt. Nem beszélt magyarul, én meg nagyon keveset angolul. 3 hónapon belül olyan nagyot fejlődtem, hogy utána minden egyéb felkészülés nélkül letettem a középfokú nyelvvizsgát. Mire képes a szerelem.

Aztán hazautazott. Több mint egy évig távkapcsolatot folytattunk. Ez idő alatt háromszor láttuk egymást. Velencébe is elutaztunk. Úgy terveztem, hogy Kanadába költözök. Nem volt elég bátorságom, hitem, pénzem, stb. Neki pedig volt egy másik élete, másik kapcsolata.

Szóval ez a kapcsolatom Kanadával. Most pedig idetévedtem, mert láttam, hogy nagyon jó közösségi élet van itt, és rengeteg jó könyvet osztotok meg egymással. Épp Müller Péter könyveket kerestem, meg a Végtelen Történet című könyvet.

Na. Bemutatkozásul ennyit.

Üdv mindenkinek!
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére