Jo reggelt, Jo estet Mindenkinek

bemak5

Állandó Tag
Mindenkinek jo reggelt kivanok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ide lehet a reggeli kaveket szervirozni kit mit szeret reggel inni .......
Szeretném megkérdezni, hogy most már sikerült megszereznem a 20 db hozzászólást, mikor válhatok állandó taggá? 2008 márciusában regisztráltam, de csak ma lett meg a 20 db.

Köszönöm
 

latica83

Új tag
Mi lehet a hiba?

Sziasztok!!!
Szeretnék az oldalról letölteni, de sajnos nem megy. Zene alapokat szeretnék de soha nem jön össze. Folyton valami hibaüzenetet kapok. Ha valaki tudna segíteni, vagy esetleg orvosolni a hibát, nagyon megköszönném.
Mindenkinek szép napot, kellemes órákat!!!
 

Cucus

Állandó Tag
Jó reggelt, jö estét mindenkinek

Nagyon jó reggelem van minden nap. Pláne mikor látok sok Szeged-i személyek válaszolnak,mert én is Szögedi gyerök vagyok Kanadába.
Szerbuszto. Akár hól vagytok? Cucus
 

Cucus

Állandó Tag
Amint veszem észre te még nem vagy "Álandó Tag" vagyis,hogy még nem válaszoltál elegendő számba. Nem kritizállak csak gondoltam neked is az a baj ami nekem van.
Máskülömben nem tudok segíteni,mert én újonan tanulok mindent.
Cucus
 

ZsaZsa1970

Új tag
segitseget kerek

Kedves Forumozok:)!

Elnezeseteket kerem, hogy egy "off topic" tema miatt irok ide, de egy pici segitseget szeretnek kerni. Nagyon szeretnem megtalalni egy baratomat aki utolso informacioim szerint canadaban tartozkodik mar nehany eve, azonban az utobbi idoben elvesztettem vele a kapcsolatot. Melyik forum temaban/topicban tudnek erdeklodni felole?
Elore is koszonom a segitseget.

Zsa
 

Tethy

Állandó Tag
Jó estét! (U, most néztem az órára, hát inkább hajnalt) akkor lehet lassan reggelizni. Én a magam részéről egy fincsi forró bögre kakaóra szavazok. :)
 
Oldal tetejére