Jobb agyféltekés rajzolás

TücsökTímea témája a 'Képzőművészet' fórumban , 2016 Február 20.

 1. TücsökTímea

  TücsökTímea Állandó Tag

  Betty Edwards nyomán rajzmódszer.
  Én így rajzolok. Adjuk át egymásnak a tapasztalatainkat.
   
 2. TücsökTímea

  TücsökTímea Állandó Tag

  Szeretném kérdezni, hogy hogy hívják kint a művészellátókat ahol művészpapírt, pasztellceruzát és ehhez hasonlatos dolgokat lehet venni? Előre is köszönöm.
   
 3. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

 4. TücsökTímea

  TücsökTímea Állandó Tag

 5. Sulyok Barbara

  Sulyok Barbara Állandó Tag

  Szia! Tanfolyamon voltál, vagy esetleg magadtól tanultál a könyvből? A könyv nekem is meg van vagy 2-3 éve, de mindig csak pakolászom. Most az online tanfolyamon gondolkozom, de nem tudom megéri-e?
   
 6. TücsökTímea

  TücsökTímea Állandó Tag

  Voltam tanfolyamon, de gyerekkoromban volt rajztehetségem A könyvet még nem olvastam el, de biztos jó. Nem tudom mit ad az online. A szineket tudod gyakorolni magad, és próbálj meg foltokban gondolkozni, amit látsz modjuk nem egy orr, hanem milyen foltokból áll össze, azoknak milyen a tónusa. Vágj ki egy papirból egy kis, mondjuk 2 centis négyzetet, tedd rá egy orra, szájra stb. és próbáld meg lerajzolni. Meglásd sikerélményed lesz és akkor bátrabban folytatod.
   
  Csiiibe kedveli ezt.
 7. A jobbagyféltekes rajzolás számomra kapukat nyitott meg. 2 éve végeztem el, akkor még nem sejtettem ,hogy valaha festeni is fogok. A rajzolás mindig a kedvencem volt, jól tudtam másolni. De most elkezdtem festeni. Azt mondják olyan mintha "Monét" lennék. Mármint olyan egy képem. Nekem az segített, hogy egy évig egy művészeti önismereti csoportba jártam (KÖR). S ott találkoztam a hangszeremmel, ami nem más mint kínai/ japán tus. Ezzel az ecsettel tudok festeni...valami csodákat létrehozni!
  Köszönöm a http://jobbagyfeltekesrajzolas.com/ - nak Imre Dezsőnek, hogy kapukat nyitott meg előttem.
   
 8. TücsökTímea

  TücsökTímea Állandó Tag

  Uhhh jó drága és feléért végeztem el a fekete-fehéret és a színest is. És mindkét hölgy képzőművészetin is végzett az jobbagyféltekésen kívül.
  Érdemes körülnézni mielőtt valaki tanulni akar. Ezek a tanfolyamok mind hasonlóan vannak felépítve az alapitó gondolatai nyomán.
   

Megosztás