KÉRÉSEK: filmek, mesék, musicalek, operettek,stb.

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

hangay13

Állandó Tag
Állandó Tag
Régen keresem Homoki Nagy István filmjét a "Kék vércsék erdejében"-t. Gyermekkoromban igen népszerű film volt. Akkortájt az óhati erdő mellett sokszor elutaztunk, akkor mindíg szóba került.
Ha valakinek meg lenne, még ha gyengébb minőségben is, nagyon örülnék, ha feltenné!
Homoki Nagy István filmjei közül sajnos csak a Cimborák két fimjét töltöttem le, de azóta az az oldal, ahonnan le tudnám tölteni a többit megszünt. A többinek is örülnék!
Előre is köszönöm!
hangay13
 

zsebybaba68

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Én A tánckar című filmet keresem, fent volt, de már törölték. Ha valaki fel tudná tenni, megköszönném!
Üdv:
zsebybaba68
 

maya731

Állandó Tag
Állandó Tag
Barbara Taylor Bradford filmek

Sziasztok!


Barbara Taylor Bradford filmek közül keresem:

Őrizd az álmot (Hold the dream, 1986)
A legkülönb unoka (To be the best, 1992)
A szív szava (Voice of the heart, 1990).

Nem BTB, de szívesen újranézném a Roses are for the rich,1987 filmet is.

Nagyon megköszönöm ha feltöltené ezeket valaki.
 

eszter54

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Fórumtársak!


Keresek egy filmet, amit ajánlottak megnézésre. Ment a TV-ben, valamelyik filmes csatornán. Sajnos a címét már nem tudom.


A film egy házasságtörés történetét mutatja be, mind a két fél, a férj és a feleség nézőpontjából is. Az benne az érdekes, hogy mindkét nézőpont valahol megérthető.


Ha tudtok segíteni, nagyon megköszönöm. Legalább tudjam, hogy mit is keresek. Ha esetleg letöltési lehetőséget is tudtok hozzá, az szuper lenne. Gondolom ez az örökzöld téma mást is érdekelne.


Köszönöm a segítségeteket: eszter
 

camel

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok.

A szex Hazugság Boszú:Titkos társaság cimü filmet keresném 2008.Vulkan54 tavaly megosztotta,de sajnos már nem él a link.Tudná valaki ujra megosztani a filmet?
 

gyurgyoka

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves fôrumtàrsak!A Kaland cîmû Magyar filmet keresem.ôsszel adtàk a mozikban,AZ alapja egy Màrai regèny.Kôszônôm! :) gy.
 

fanyar.

Kitiltott (BANned)
Salto mortale 1969 TV ninisorozat

Egy elfeledett minisorozat az amit kérek keresek.
címe: [SIZE=+1]Salto mortale (1969 TV series)[/SIZE]
gy. év:1969
ARD

Dr. Michael Brown (Rendező) |
• Gustav Knuth : Carlo Doria
• Hans Söhnker : Zirkusdirektor Kogler Hans Sohnker : ringmaster Kogler
• Hellmut Lange : Mischa Doria Hellmut Lange : Mischa Doria
• Hans-Jürgen Bäumler : Viggo Doria Hans-Jürgen Bäumler : Viggo Doria
• Horst Janson : Sascha Doria Horst Janson : Sascha Doria
• Andreas Blum : Rudolfo Doria Andreas Blum : Rudolfo Doria
• Margitta Scherr : Francis Doria Margitta Scherr : Francis Doria
• Gitty Djamal : Lona Doria Gitty Djamal : Lona Doria
• Karla Chadimová : Nina Karla Chadimová : Nina
• Sabine Eggerth : Helga Sabine Eggert : Helga
• Joseph Offenbach : Künstleragent Jacobsen Joseph Offenbach : Artist Agent Jacobsen
• Ursula von Manescul : Henrike Ursula von Manescul Henrike
• Kai Fischer : Tiger-Lilly Kai Fischer : Tiger Lilly
• Valter Taub : Clown Nitschewo Valter Taub : Bohóc Nichevo
• Margot Hielscher : Gloria Margot Hielscher : Gloria
• Bum Krüger : Horn Bum Kruger : Horn
• Anne Stegmann : Theresa Anne Stegmann : Theresa
• Andrea Scheu : Biggy Doria Andrea Scheu : Biggy Doria

51TJDv4qL-L.jpg


tartalom:
A sorozat történetét meséli el a svájci művész családja Doria. Ringmaster Kogler küszöbén minden tervezett EURÓPAI viszont a Cirkusz előtt a problémát, hogy törli A trapéz Társulat elkötelezett, NEM jelentenek es trapéz alakú baleset Soran teljesítményt. Ringmaster Kogler küszöbén áll a tervezett európai turné a cirkusz előtt a problémát, hogy törli a trapéz társulat elkötelezett, és nem jelentenek trapéz baleset során a teljesítményt. O bérelt helyett, a Flying Doria. Ő bérelt helyett, a Flying Doria. Minden epizód a sorozat MEG mas EURÓPAI befogadó Helyszín, AZ egyes sorozatok játszik Solothurn, a Doria ahol elete EGY Nagy házban. Minden epizód a sorozat meg más európai befogadó helyszín, az egyes sorozatok játszik Solothurn, ahol a Doria élete egy nagy házban.


Carlo apja a szálakat a kezében huzza a család. Apa, Carlo tartja a gyeplőt a család a kezében. Es AZ O gyermekei partnereik alkotják sarokköve csapatok. Az ő gyermekei és partnereik alkotják a Keystone csapatok. Viggo legfiatalabb a FIA a Tripla szaltó, bukfenc, AZ úgynevezett egy csillag a Csoport, a vizsgálati eljárás Sasha AZ elkapó. Viggo a legfiatalabb fia a tripla szaltó, bukfenc, az úgynevezett, a csillag a csoport, testvére Sasha az elkapó. Ide tartoznak még a spanyolt felesége Lona, egy teszt eljárás Ferenc, AMI AZ ugrik úgynevezett halálos Ugrás bekötött szemmel A nagy tetejére, es AZ olasz férj Rudolfo. Ide tartoznak még a spanyolt felesége Lona, a testvére Ferenc, ami ugrik az úgynevezett halálos ugrás bekötött szemmel a nagy tetején, és az olasz férj Rudolfo. Később még Jon AZ orosz Nina, a Hazas Viggo végül. Később még jön az orosz Nina, a házas Viggo végül. Apa Carlo kezdetben NEM nagyon örül a kapcsolatot, karriert ahogy megjósolta Nagy FIA úgy nez ki, a felesége ahol es úgy tunikák, akadályozza inkább, Nina különösen látja Csák a tanár egy szabályt, hogy beteg apját. Apa Carlo kezdetben nem nagyon örül a kapcsolatot, ahogy megjósolta nagy karriert fia úgy néz ki, ahol a felesége és úgy tűnik, inkább akadályozza, különösen Nina látja csak a tanár a régi és beteg apját. Csák EZT követően, felbérel egy korábban orosz bohóc zenével, súlyosan beteg es AZ Nina csúszik észrevétlenül O szerepe, es a IgY örömmel közönség, feladta ellenállását. Csak ezt követően, a korábban híres orosz bohóc zenével, súlyosan beteg és Nina csúszik észrevétlenül az ő szerepe, és így örömmel a közönség, feladta ellenállását. A teszt eljárás legidősebb Misha van Tuz a cirkuszi kocsik készült, ahol AZ Anya meghalt, es súlyos sérülést, hogy a bal kezét, es AZ O szokott Lenni elkapó. A legidősebb testvér Misha szenvedett egy tűzoltó egy cirkuszi kocsi, melyet az anya meghalt, súlyos sérülések a bal kezét, és ő szokott lenni az elkapó.

Rendszeresen Jelenik MEG MEG a Művész Agent Jacobsen, Aki megtanította nemcsak a művészek es a RingMaster, but Közvetítő néhány családjogi viták. Rendszeresen jelenik meg, még a művész Agent Jacobsen, aki megtanította nemcsak a művészek és a ringmaster, hanem közvetítő néhány családjogi viták. Õ létrehozott EGY Hosszú Barátság Atya Carlo. Ő létrehozott egy hosszú barátság Atya Carlo.

Játssz a epizódok a Következő városokban: Az egyes epizódok játszani a következő városokban:

Első Hamburg
Második Amszterdam Amszterdam
Harmadik London, London
4. Marseille Marseille
5. Sevilla Sevilla
6. Napoly Nápoly
7. Athén
8. Isztambul Isztambul
9. Prága Prague
10. München München
11. London, München, London és München es
12. Koppenhága Koppenhága
13. BRÜSSZEL Brüsszel
14. Bern Bern
15. Velence Velence
16. Párizs Paris
17. Stockholm Stockholm
18. Bécs Bécs
 

Pimphi78

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Keresném ezeket a filmeket, a legtöbb fent volt már csak már sajnos nem elérhető, esetleg ha valaki le tudta tölteni, megkérném szépen tegye fel:

Dávid (Biblia sorozat
József (Biblia sorozat)
Az utolsó légió
Az utolsó keresztes lovag

Köszönettel: Vera
 

inga

Állandó Tag
Állandó Tag
Született feleségek utolsó évadát keresem, ami most ősszel ment a tévében.
ÍNem tudom hanyadik évad.
Megtaláltam az előző sorozatosban a linket, de nem tudtam onnan letölteni.

köszi
 

FLAMINGO

Ne kérj hozzáférést! Ha jár, a rendszer ADJA.
Fórumvezető
Kormányos
Tájékoztatás

Helló!

Keresek egy filmet,beírtam ide is,de nem találtam fent...
http://port.hu/jessica/pls/fi/films.film_page?i_film_id=67253&i_where=1
Bocsánat,ha már nem linkelhetek port-ról... nem tudom hogyan megy mostanság a kérés :) de nagyon örülnék ennek a filmnek!

Üdv.
A port, IMDB ( Internet Movie Database) és hasonszőrű információs portálokról lehet HIDE nélkül linkelni, de "élő" linket csak HIDE kapcsok között.

Más: A linkek a tárhelyek körül kialakult mizéria miatt sajnos vagy élők, vagy nem.

Amennyiben az eredeti - hsz-t küldő jelzi a jelentő gombbal az adott üzenete új, érvényes linkjét, megpróbáljuk cserélni, de a nagy mennyiségre való tekintettel időt kérünk, mert "kevés az eszkimó"....
 

camel

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok.

2012.február 3 án délután 16:10 kor lesz a z MGM csatornán a Pénzvadászok˙(Victim of Desire)1996 ban készült film,és aznap éjfél után még meg ismétlik.Azt szerteném kérni aki birtokolja ezt a remek csatornát az fel tudná e nekem venni ezt a filmet majd itt a fórumon megosztani?Két női főszerelő:Shannon Tweed és Julia Strain.

Előre is köszönöm.

Kód:
[URL="http://www.port.hu/penzvadaszok_victim_of_desire/pls/fi/films.film_page?i_film_id=5168"]http://www.port.hu/penzvadaszok_victim_of_desire/pls/fi/films.film_page?i_film_id=5168
[/URL]
 

Marcsi158

Állandó Tag
Állandó Tag
Keresek egy filmet....

Sziasztok,
Keresek egy filmet de a cimet sajnos nem tudom. A film a 70-es evekben ment a mozikban. A temaja amennyire emlekszem ra a kovetkezo, maffiozok kiirtanak egy csaladot csak a nagymama es a lanyunoka marad eletben. Aztan a nagymama egyenkent elkezdi levadaszni a gyilkosokat. A vegen csak egy marad eletben kozuluk aki bortonbe kerul. A nagymama ott all es megmutatja az unokanak, hogy ezt az embert kell varnia a borton elott amikor szabadul...

Ha valakinek beugrik, hogy mi volt a film cime megkoszonnem ha megirna!
 

naivbalek

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok,
Keresek egy filmet de a cimet sajnos nem tudom. A film a 70-es evekben ment a mozikban. A temaja amennyire emlekszem ra a kovetkezo, maffiozok kiirtanak egy csaladot csak a nagymama es a lanyunoka marad eletben. Aztan a nagymama egyenkent elkezdi levadaszni a gyilkosokat. A vegen csak egy marad eletben kozuluk aki bortonbe kerul. A nagymama ott all es megmutatja az unokanak, hogy ezt az embert kell varnia a borton elott amikor szabadul...

Ha valakinek beugrik, hogy mi volt a film cime megkoszonnem ha megirna!

Emléxszem a filmre. A magyar címe vagy "Fogat fogért" vagy "Szemet szemért" azt sajnos nem tudom melyik, mert már keverem. (Érdekes, hogy a napokban járt az eszemben.)
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére