KÉRÉSEK: filmek, mesék, musicalek, operettek,stb.

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

paripas

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok ! Keresném a Puskás Hungary 2 lemezes változatának a 2.lemezét,amin az extrák vannak,itt találtam linkeket de sajnos már nem élnek.
Keresném még a Látástól vakulásig című filmet .A google-ban találtam egy részletet belőle,alatta volt egy link de mér nem élnek.Előre is köszönöm !
 

luxi04

Állandó Tag
Állandó Tag
The Human Face címmel 1991 vagy 92 ben mutatták be nálunk Michael Coulson filmjét Lauri Andersonnal.
A Vimeo-n megtaláltam de angol nyelven, én viszont a szinkronos verziót keresem.
Előre is köszi a segítséget!
 

kagylotar

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Nincs meg valakinek a Kerti Patika c. sorozat? A Spektrum Home-on megy, az angol címe: Grow your own drugs. A neten már túrtam, de magyar nyelven semmi eredmény... lehet torrent is.

Előre is köszönöm!
 

tibi78

Állandó Tag
Állandó Tag
sziasztok nem tenné fel valaki a kalandorok c. magyar filmet, vagy segítene honnan lehetne letölteni? köszönöm szépen előre is
 

mcserny

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Kérek szépen valakit, aki szereti a Csillagkapu sorozatot, tegye fel az 1-10 évad filmjeit, lehetőleg egy olyan tárra, ahol nincs az a megkötés, hogy csak 1-2 file tölthető le naponta (pl. Hotfile).
Köszönöm szépen!
 

marcsika1982

Állandó Tag
Állandó Tag
Én is imádom a régi magyar filmeket.Kabos,Latabár,Práger stb.Valakinek nincs meg nézhető minőségben a Mámi c magyar film??
 
Sziasztok!
Keresek Peppa malac sorozat újabb részeit, és Kackac kócok című sorozatot!
A Pepp malac meg van a 45.-ik részig.
Előre is köszönöm!
Üdv: Gábor
 

Denisam

Kitiltott (BANned)
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, a Linda sorozat 2000 környékén készített részeit szeretném letölteni, valaki fel tudná tenni esetleg? Valamint a Ramona mexikói sorozatot keresem, nem prémiumos letölthetőséggel. Tudna valaki segíteni? Előre is köszi!
 

ani02

Állandó Tag
Állandó Tag
)

Valahol fel vannak téve a Jégkorszak részei esetleg?-a kereső használhatatlan:kiad 50 másik nem releváns topicot, a mesefilmek között pedig a keresésre kiadta a Mackótestvért.Vagy valamit én nem csinálok jól?

köszönöm:)
 

janotutu

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Régóta keresem a Családi pótlék című magyar filmet 1937-ből. Hátha valakinek megvan és feltenné. Előre is köszönöm.
 

eder

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok
Az alábbi magyar filmeket keresem, aki tud segítsen
Nyár a hegyen (1967. rendezte Bacsó Péter), Sándor Mátyás (ezt több helyen is megtaláltam, de sajnos a linkek már nem élnek, illetve letöltés után hibát jeleznek), Uramisten (1984 rendezte Gárdos Péter), Vörös föld (sajnos erről a filmről nem sok mindent találtam, illetve a tartalma szerint Szántó László bauxitot talál a földjén), Zöldár (1965. erről semmit sem találtam), Az én kis falum (1968. rendezte Jiří Menzel)
Szia!
A vörös föld, itt találod.
http://canadahun.com/forum/showthre...s-a-m%E1sik-t%E9m%E1ban&p=3509555#post3509555
 

ktami12

Állandó Tag
Állandó Tag
A Piratebay-en biztosan megtalálod a Jégkorszak részeit, de ha magyarul kellene, próbáld megkeresni a "Jégkorszak letöltés"-t beírva a Google-be.
 

tel.orsi

Állandó Tag
Állandó Tag
Én próbáltam a Jégkorszakot,ki is adta,csak a letöltés helyén kiírja,hogy a fájl már nem létezik... Szóval ha valakinek megvan (elsősorban a 3. rész),azért nagyon hálás lennék.
És még egy másik kérés:a Star Trek sorozatok utolsója,az Enterprise összes része érdekelne...

Köszönettel:Orsi
 

lebeke

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Bocsánat , hogy szemtelen leszek, de én kettő darab filmet szeretnék kérni tőletek. Az egyik Az arany bűvöletében című, Belmondóval a főszerepben, a másik a Lökött örökösök. Nagyon régóta keresem őket, eleddig nem jártam sikerrel. Nagy örömet szereznétek vele nekem, és a férjemnek is! Előre is köszönöm a fáradozásotokat , és a segítséget!
 

Demim65

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Egy nagyon régi filmet keresek Buddha életéről. Sajnos nem tudom a film címét, csak arra a részre emlékszem amikor megvilágosodott, valamikor a tv-ben adták. Talán még emlékszik valaki rá! Üdv
 

doubleb

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok, egy regi magyar filmet keresek. a 70-es evek vegen vagy a 80-as evek elejen lattam a TV-ben. Magyar film, krimi.
A film elejen focizik a teren a nyomozo es a felesege kiabal neki hogy keresik. Azt hiszem egy oreg nenit gyilkolnak meg benne. A szomszed ferfi a tettes es ugy bukik le, hogy amikor kihallgatjak a neni lakasan, az asztalon levo kulonleges ongyujtoval meggyujtja a cigijet onkentelenul, pedig elotte azt mondta, soha nem jart a lakasban. En ugy emlekeztem, hogy Cserhalmi Gyorgy jatszotta a nyomozot, de az o filmjei listajan ilyen filmet nem talaltam. Tudja valaki a film cimet?
 

pobetty

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni: nagyon keresem az Annie című 1982-es filmet, ha lehet data.hu-ra feltöltve! Előre is köszönöm! ;)
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére