KÉRÉSEK, kérdések tematikus topikokhoz (Gyereksarok) 2o12

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

vacak12a

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok !

Keresem a 2. osztály környezetünk titkai könyvhöz tartozó felmérőt, fontos lenne. Köszönöm.
 

vacak12a

Állandó Tag
Állandó Tag
KERESEM 9. OSZTÁLY NEMZETI TANKÖNYVKIADÓ [h=1]Kaposi József - Szabó Márta - Száray Miklós: Történelem I. - Témazáró feladatlapok (NT-81531)[/h]
A GYORS SEGÍTSÉGET MEGKÖSZÖNNÉM ;)
 

jucikanéni

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok kedves pedagógusok!

Ezt keresem nagyon! Tamasics K..jpg Esetleg feltöltené valaki,mert tutira nincs fennt még! Vagy ha mégis kérem jelezze felém aki találkozott vele!
Köszönöm!
 

picipocok29

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Nagy szükségem lenne Nagy Jenőné Csak tiszta forrásból! című könyvére!( óvodai nevelés a művészetek eszközével)
Azt hiszem hogy több sorozat is van belőle!
 

Dugoancsi

Állandó Tag
Állandó Tag
Én az őszi könyvecskét nem tudom kinyitni, sem az előző oldalakon összegyűjtött óvónői kincsestár "kincseit" olyan lehetetlennek érzem magam. Nem értek nagyon a programokhoz ( kicsinyítés ,darabolás, rar -stb), de ha lenne olyan kedves valaki és gyermeki szinten elmagyarázná mit csinálok rosszul nagyon megköszönném!
 

Rozik

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni!
Keresem ezt a könyvet: BARANGOLÁS A ZENE VILÁGÁBAN

(szerk.: dr Balázsné Szűcs Judit)
k_barangolas.jpg
 

gyongyi25

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Keresek egy olyan könyvet, amelyben tanulságos történetek vannak, és amelyet osztályfőnöki óra keretén belül lehetne felolvasni, illetve megbeszélni a gyerekekkel (4.oszt.). Valamikor egy továbbképző alkalmával hallottam egy ilyen könyvről, de sajnos a címére nem emlékszem. Tudnátok segíteni ebben? Köszönöm előre is, szép napot mindenkinek!
 

nrita

Állandó Tag
Állandó Tag
Kersem Maczák Edit szerkesztésében: Fogalmazások hetedikeseknek című könyvet. ITEM kiadó gondozásában jelent meg.
Esetleg tud valaki segíteni? Sürgős lenne. Minden megoldás érdekel, akár az utánvétel is. Sajnos kereskedelmi forgalomban már nem kapható.
 

aragi

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Mindenki !

Az Apáczais 5. osztályos matematika felmérő senkinek sincs meg ? Végignéztem az egész oldalt, de nem találom. Ha valakinek van tegye fel !!!
Köszönöm
 

Angkor

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Szeretnék valahogy hozzájutni Vekerdy Tamás: Nagy családkönyv című könyvéhez, vagy ugyanúgy Vekerdy Tamás: Kicsikről nagyoknak 1. A kisgyerekkor című könyvéhez. Ha valaki fel tudná tölteni megköszönném. Illetve ha valaki ajánlana "kicsit kezelhetetlen" 4-5 éves gyerekekhez tanácsokat tartalmazó irodalmat szülőknek.
Köszönöm

Ezt a könyvet ajánlom figyelmedbe:#658
 

nadasibea

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok....kék fedeles, műszakis hajdu matek felmérőket keresek ....1.o. és 4.o........előre is köszönöm....
 

dominik09

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!Már korábban is kértem segítséget.Valaki segíteni is akart,akinek köszönöm,de sajnos ezek a felmérők nem azok amit én keresek.Nekem az Apáczai 3.oszt.sima Környezetismeret című tankönyvhöz kellene az A B felmérő.Aki tud kérem segítsen,és rakja fel őket!Sürgős lenne!Előre is köszönöm!
 

borbelyhaz1

Állandó Tag
Állandó Tag
Büte Józsefné–Simonné Molnár Éva SzámTANítás 4.

pd-234.jpg
EZT KERESEM
Büte Józsefné–Simonné Molnár Éva

SzámTANítás 4.
matematika kompetenciát fejlesztő feladatgyűjtemény
 

bb0119

Állandó Tag
Állandó Tag
sziasztok!
Megpróbáltam letölteni a könyvet, de a link már nem él.
Esetleg fel lehetne tölteni még egyszer?
Előre is köszönöm!


Spaller Árpád - Spaller Katalin

Gyógypedagógiai ismeretek tára


A könyv, amelyet az olvasó a kezébe vesz, a szótár és a lexikon ötvözete, vegyülete. A szerzők célja az volt, hogy a gyógypedagógiában használt kifejezéseknek olyan tárházát nyújtsák az olvasónak, amely segít eligazodni az elég gyakran változó szakkifejezések világában.Nyomatékosan gondoltak a szerzők a sérült idegrendszerű gyermekeket nevelő szülőkre. Ez elsősorban abban mutatkozik meg, hogy egyszerűen, érthetően fogalmazták meg a bonyolultnak tűnő kórképeket, a kóros idegrendszeri eltéréseket. Az érthetőség és a könnyebb olvashatóság kedvéért mellőzték a szerzők a rövidítéseket és az utalásokat.
A könyv cca. 3500 szócikket tartalmaz. Ezek közvetlenül vagy közvetve kapcsolódnak a gyógyító nevelés folyamatában használt kifejezésekhez, terminus technicusokhoz. Ismert tény, hogy a gyógypedagógia a pedagógia, a patofiziológia, neuropatológia és a pszichológia, pszichiátria mezsgyéjén alakult ki. Ezért a könyvben e tudományokból kölcsönzött szakkifejezések is megtalálhatók olyan mértékben, amilyen mértékben a gyógyító nevelés elmélete és gyakorlata magáénak vallja ezeket.
Hogy az érdeklődő szakember megközelítő képet kapjon a munkáról, üssük fel a 96. és 97. oldalt, s emeljük ki a szócikkeket: dinamikus sztereotípia, Diogenész-szindróma, dioptria, diplacusis, diplégia, diszgrammatizmus stb.
A feldolgozás nagy erénye, hogy a szerzők következetesen a tényekhez ragaszkodva kötik az értelmezéseket, s talán nem is tudatosan követik Fr. Bacon tanításait: „Tanításunkban csupán egyetlen, igen egyszerű módszerhez folyamodhatunk: visszavezetni a tényekhez, a tények sorozatához és rendjéhez az embereket, és rávenni őket, hogy szabaduljanak meg egy időre a fogalmaktól és szokjanak lassan össze a valósággal.” A könyvek az ismeretek raktárai. Ahogy a raktárakban megvan a dolgok, tárgyak helye, éppúgy a gondosan megírt könyvben is megvan az ismeretek megfelelő elrendezése. Ez jellemzi az olvasó figyelmébe ajánlott szellemi terméket is.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére