KÉRÉSEK, kérdések tematikus topikokhoz (Gyereksarok) 2o12

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Écike0221

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia e.deby!

Köszönöm, de sajnos nem a Pöttöm Panna volt, ez egy rövid tanmese volt inkább. Az egyik feladat: tanulság amit ki kellett néhány közül választani az ez volt, ha jól emlékszem: eb az ebbel, a guba a gubával....
Sajnálom, hogy nem fotóztam le, mert másnap visszaszedték. Egyszer beszedik, egyszer nem. :-(
Tanultam belőle. :)
 

pralipe

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
keresem jó minősgben
Pintér Zoltán történelmi vaktérképgyűjteményét... ha valakinek meglenne, be tudná scannelni?

köszi
 

Edit09

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
A Zrínyi matematika verseny tavalyi (2014-ben volt az első év, amikor 2-osok is versenyeztek) 2. osztályos feladatait keresem. Nagy segítség lenne az is, hogy milyen típusú feladatok voltak a versenyen.
Köszönöm szépen!
Edit
 

neverwood

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Valaki esetleg fel tudna tölteni nemzetis 6. osztályos történelem munkafüzetet? (11675/M) A megoldókulcsot megtaláltam, csak szükség lenne a feladatokra is. Köszi
 

kbogi

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Apáczais 1. osztályos felmérőket keresek mindenből!
Ha van más kiadótól is, azt is szívesen megnézem!
Köszi!
 

csillal

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Mi a get to the top + extra practice 2010-es kiadású könyvből tanulunk. Megnéztem a felmérőket, de azok a második leckétől teljesen eltérnek ettől a könyvtől. Tudna nekem valaki segíteni, hogy ehhez a könyvhöz milyen felmérő feladatok tartoznak? Nagyon köszönöm.
 

csillal

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Mi a get to the top 2 + extra practice 2010-es kiadású könyvből tanulunk. Megnéztem a felmérőket, de azok a második leckétől teljesen eltérnek ettől a könyvtől. Tudna nekem valaki segíteni, hogy ehhez a könyvhöz milyen felmérő feladatok tartoznak? Nagyon köszönöm.
 
Sziasztok,
A gyerekek ebben az évben OFI könyvekből tanulnak. Hamarosan jönnek a témazárók, nincs meg esetleg valakinek az 5., 6. osztályos természetismeret és történelem témazáró feladatsor?
Köszönöm a segítségeteket!

Kedves Adamama!
Én is ugyanezeket keresem 5.osztályosokat. Ha lesz infód megköszönöm ha szólsz nekem is és természetesen én is küldöm neked ha megtalálom valahol.
Köszönettel: V.Éva
 

drbana

Állandó Tag
Állandó Tag
Pokorádi Zoltánné Tudáspróba 2. osztályosoknak füzeteit keresem! (Szalay könyvkiadó) Ha vkinek megvannak, feltöltené? köszi előre is
 

kiskecsap

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Hang lottó tipusú játékokat keresek CD-vel (állathangok, hanszerek, otthoni zajok, stb. felismerése) Köszönöm!
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére