Képes idézetek

atapata

Kormányos Ritkán benéz
Fórumvezető
Kormányos
1627146931671.png

Erre igazán jól esik vissza emlékezni.1945 ben a lakosság is menekült a közelgő front elöl németország felé. Mi egy német családnál laktunk. Az apámat fevették a dinamógyárba adminisztrativ munkakőrbe, ő jegyző volt értett hozzá Kapott élelmiszer jegyet. Aki dolgozott kapott egy német babakocsit is ha gyermeke született. Az angolok foglalták el Leipziget. Megszervezték a közigazgatást. A hadifogjok táborait külön a Menekült táborokat, gyógyszer és orvosi ellátást a táborokban…
Továbbiak

A Felső képhez tartozó szöveg
 

Remény15

Állandó Tag
Állandó Tag
"Csak két dolog van a világon, amiért aggódni érdemes: azok, amiket megváltoztathatunk, és azok, amiket nem. Tégy meg mindent az elsőért, és felejtsd el a másodikat!"
 

Inerke75

Állandó Tag
Állandó Tag
Tudod mi a tökéletes? Ami benned van. Amit szívből teszel. Mindegy mennyi, mindegy hol tart, és mindegy az is, mi az álmod. Élsz. És hidd el, ha emelt fővel teszed, ha elfogadod végre, hogy létezni maga a csoda, na abban rejlik a tökéletesség. A tiéd.
 

Inerke75

Állandó Tag
Állandó Tag
“Fontos, hogy megtanuld felismerni azokat, akik hasonlóan éreznek, látnak, és gondolkodnak, mint Te! A világ nem rossz. Ez a világ pontosan olyan, amilyenné mi tesszük, és pontosan annyit változott csak, amennyit a szíved!”

(Noel Peter)
 
Oldal tetejére