Kérés nélkül átformálja az emberek arcát a TikTok

A népszerű videómegosztó bizonyos országokban permanens szépségfiltert alkalmaz.

A videofilterek mára hétköznapi és közismert dolgok lettek, amelyek különböző képmanipulációkra képesek, például macskává alakítják az ember fejét vagy megszépítik az embert, kivasalják és fényessé teszik az arcbőrt. Az ilyen filterek ki-be kapcsolhatók – vagy legalábbis azok voltak a legutóbbi időkig.

A közelmúltban a népszerű kínai videómegosztó, a TikTok több felhasználójának problémája akadt azzal, hogy nem ismer magára. Amikor arcuk egy részének eltakarásával megzavarták a filtert, kiderült a turpisság: a váratlanul valódira váltó állkapocsvonal megmutatta, hogyan teszi a szolgáltatás nőiesebbé vagy férfiasabbá a szereplőket.

A TikTok a felhasználók által nem választott és nem kikapcsolható filtert alkalmaz az arcokon. A Technology Review szerzője kiderítette, hogy a jelenség csak az androidos alkalmazást érinti, de amikor rákérdezett a cégnél, a filter egyik napról a másikra eltűnt.

A Wisconsin Egyetem kutatója, Amy Niu szerint az eset oka, hogy Ázsiában általánosan bevett szokás a szépségfilterek alkalmazása, akár a WeChaten, akár az ott Douyin néven ismert TikTokon. A filter önmagában nem rossz, de a fejlesztőknek tudniuk kell, hogy alapvetően befolyásolja azt, ahogy az emberek látják magukat.

-RC-

tiktok.jpg
 
Hát sebesen változik a világ. Nemrég néztem fel a twitchre, amin van pár jó játékos közösség. Régebben a játékosokat ajánlotta a főképernyőn, most meg 90% hot tub közvetítéseket. Ez nem más mint soft kamerás sex. Fizetsz, hogy egy bikinis csaj vergődik egy felfujható medencében és sosem veszi le a fürdőrucit, ezért írom, hogy soft. Eleve ez a más játékát nézem dolog is érdekes kulturantropológiailag, de az, hogy több ezren nézik, hogy az új bikinijében egy is vizben táncikál valaki és még fizet is, hogy felirja magára filcel a nevét. ényelg igaz a régi mondás, az internet felfér 10 dvd-re, ha nem kell a pornó.
Ez a rengeteg filter meg hasonlók elég idegesítőek, eleve rossz az arcmemóriám, de volt olyan, hogy nem ismertem meg az emberkét, mert annyira máskép nézett ki mint a képeken, ami agyon volt filterezve.
 
Lassan kínai lesz minden.
Még jó hogy lelehet írni a véleményünket....
Éjféltől megszűnik az Apple Daily - írja a BBC. A legolvasottabb, a kínai kormánnyal és a lojális hongkongi vezetéssel nyíltan kritikus és demokráciapárti lapnál a hétvégén 500 rendőr tartott razziát, befagyasztották a laphoz kötődő cégek számláit, dokumentumokat foglaltak le, és letartóztatták a lap vezetőit. Mindezt azért, mert a rendőrség szerint az Apple Daily több cikkével is megsértette a kínai kormány ellenőrzése alatt álló hongkongi vezetés által elfogadott nemzetbiztonsági törvényt, amely szerint bűncselekmény "aláásni" a kormány munkáját.
(ehhez az országhoz illetve gondolkodás módszerhez húzódik kormányunk, pártunk.)
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,800
Tagok
615,337
Legújabb tagunk
dublikaty_leKt
Oldal tetejére