Kérések, kérdések tematikus topickokhoz (Gyereksarok)

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

kató

Állandó Tag
Állandó Tag
kérés

Sziasztok!
Keresem ezt a könyvet!Köszönöm
 

Csatolások

  • show_image_in_imgtag m.jpg
    show_image_in_imgtag m.jpg
    6.5 KB · Olvasás: 547

alias...

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok,

Keresem nyomtatható formátumban Pelyhe Andrásné, Karácsony fényei: jeles ünnepnapok adventtől vízkeresztig szöveggyűjteményét. Ha tud benne segíteni valaki, nagyon hálás lennék.

Előre is köszönöm.
 

Erőleves

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Fórumozók !
Egy beadandó dolgozathoz lenne szükségem a segítségetekre: „Kokas-módszer alkalmazása fogyatékos személyeknél. Programok bemutatása.”
Ajánlott irodalom- ezek közül kellene legalább a megjelölt, de bármilyen ötletetek, képetek van, nagy segítség lenne és örömmel veszem :
Csányi Yvonne (1981): Lektori vélemény Dr. Kokas Klára: „A komplex esztétikai nevelés eredménye és hatása ép és sérült gyermekek kapcsolataiban” című szakanyagáról. In: Kokas Klára – Lájerné Vera – Furka Bea – Kocsis Melinda (szerk. 2007): Öröm, bűvös égi szikra. Multimédiás DVD-ROM tanításaimról. dr. Kokas Klára magánkiadása, Budapest. Mások írták rólunk alfejezet.
Deszpot Gabriella (2009): Zenei átváltozás. Kokas Klára komplex művészeti programja, mint pedagógia és terápia.Parlando, 2009/6.
------Eger Tamás (1985): Duende. Videofilm. Studio Maioli, Ravenna.
Fleck Erika (2005): A zenei formatan új útjai – Kokas Klára és Dienes Zoltán Pál nyomdokain. Parlando, 2005/5.
Kiss Zsigmond (1994): Megtalált világ. Videofilm. Vakok Általános Iskolája és Óvodája, Budapest.
Kokas Klára (1984): Gyermekek zene-befogadása és önkifejezése különböző művészetformákban: Kodály-i segítség a problematikus gyereke nevelésében. Megfigyelések. Kodály Intézet, Kecskemét.
Kokas Klára (1992): A zene felemeli a kezeimet. Akadémiai Kiadó, Budapest.
Kokas Klára (1998a): Öröm, bűvös égi szikra. Kokas Klára magánkiadása (a belső borítón jelzett Akkord Zenei Kiadó helyett), Budapest.
Kokas Klára (2002): A deszka galaktikája. Parlando, XLIV. évf. 5. szám 2-8.
L.D. (1993): A test csak közvetítője annak, ami a lélekben zajlik Kokas Klára zenepedagógus a vakok intézetében.Magyar Nemzet 1993. március 20. sz. In: Kokas Klára – Lájerné Vera – Furka Bea – Kocsis Melinda (szerk. 2007): Öröm, bűvös égi szikra. Multimédiás DVD-ROM tanításaimról. dr. Kokas Klára magánkiadása, Budapest. Mások írták rólunk alfejezet.
-----Mérei Anna (1982): Tüzet viszek. Tévéfilm. MTV Zenei Osztálya, Budapest. (Közönségdíj Miskolc, 1983)
-----Szénásy Anna (1993): Zenéből fényeket. Videofilm. Széll Péter Stúdió, Budapest.
Tóth Teréz (2009): „Meggyőződésem, ha Kodály láthatta volna, hogy én Bachra bukfencezem a gyerekekkel, akkor azt mondta volna: Hm…” Interjú Kokas Klára zenepedagógussal, az AGAPE Zene-Életöröm Alapítvány létrehozójával. Új Pedagógiai Szemle, Nézőpontok, 103-109.

Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
 

peo1

Állandó Tag
Állandó Tag
Tantaki

Sziasztok,

Nincs meg véletlenűl valakinek a Tantaki kiadó Matekból Ötös és a Matekozz Ezerrel! 5. osztályos interaktív tananyaga? A 6. és a 7. osztályt megtaláltam, de az 5. sehol sincs :(. Köszönöm

Szia!
Fel tudnád tenni a 6. és a 7. osztályos matekot? Ha azóta megtaláltad, az 5.-es is érdekelne. Én beírtam a keresőbe, de sajnos sehol sem találtam egyiket sem. A demo verzió a kiadó honlapján mindenki számára elérhető.
Segítséged előre is köszönöm.
 

Erőleves

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem. A Megtalált világ (Kiss, 1994) és a Zenéből fényeket (Szénásy, 1993) című videofilmeket kellene elemezni -Kokas Klára munkássága- zene-mozgás foglalkozásokat vak gyerekeknek, de sehol sem bukkanok rá. Ha valakinek van ötlete, hol keressem, kérem, hogy írjon. Sürgős lenne.
Előre is köszönöm szépen. Legyen szép hetetek!
 

Nkriszta

Állandó Tag
Állandó Tag
Régi logico piccolo feladatlapokat keresek

Sziasztok!

Régi ( agytornás ) logico piccolo feladatlapokat keresek, ha esetleg van valakinek és feltölti azt nagyon megköszönném:grin:

Főleg az 1000-es szákörösöket illetve a fejszámolás, nyitottmondatos feladatlapokat keresem, de mást is szívesen fogadok! ( Ha inkább elküldenéd, akkor írok e-mailcímet is :wink:)

Előre is köszönöm, Kriszta
 

Szilke63

Állandó Tag
Állandó Tag
Beszédpercepció

Keresem Gósy Mária - Imre Angéla : Beszédpercepciós fejlesztő modulok című könyvét.

Ha megvan valakinek, kérem tegye fel.

Ezer köszönet!
 

Gitta82

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

A Nebuló 3 feladatgyűjteményhez keresem a tanítói segédletet. Átnéztem a topicot, de nem találtam. Ha valakinek megvan feltenné? Előre is köszönöm. :)
 

orcogo

Állandó Tag
Állandó Tag
szövegértés 2.o apáczai

Már fent vannak ezek a felmérések a Felmérések,témazárók,tudáspróbák topicban.Igaz a 4. o. fotózva raktam fel, a 152- es hozzászólás a 16. oldalon. a 2. o-os pedig a 32.oldalon a 312-es hozzászólásnál van csatolva. Ezek a legújabbak.
Remélem segítettem.

Szia!
Nem jelenik meg a tubmail sem. miért?
köszi
O.
 

AndiC

Kormányos
Fórumvezető
Kormányos
Kedves Fórumozók, a topikot lezárom, további kérdéseket, kéréseket a
Kérések, kérdések tematikus topikokhoz (Gyereksarok) 2o12
topikban tehetitek.
Boldog, békés új évet kívánok!
 

kozsu24

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Berri!
Köszönöm a megadott fájlokat, de sajnos a zippy and me nem letölthető, csak a play along. Legalábbis az első rész sikerült a másodikat most töltöm.
A zippyt neked hogy sikerült letölteni?
A Kids ABC rapidshare oldalon van ami felhasználónevet és jelszót kér.
Már regisztráltam, nem küldték még a megerősítést...
Köszi még egyszer.

A Kids
Kedves Kozsu24,
javaslom, hogy használd a már ismét jól működő keresőt. Az alábbi hozzászólásokban megtaláltam, azokat amiket kerestél. A linkek működnek én is nemrég töltöttem le őket.
Köszönöm a feltöltőknek a munkáját!
Használd egészséggel!
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére