Kérések, kérdések tematikus topickokhoz (Gyereksarok)

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Tűz*

Állandó Tag
Állandó Tag
Ó, köszi, terv már van, külföldön (ukr.-ban)1 kicsit eltér a tieitektől:) Csak konkrétan már kidolgozott óravázlatra lenne szükségem mihamarabb, az előző témákkal kapcsolatban!!De amúgy hála:)

Jaj, bocsánat! Azt nem tudtam, honnan írsz, nem figyeltem.
Kész óratervem nincsen, mert nem tudok előre tervezni. Mindig az adott naptól függ, hogy mit tudok megvalósítani.

Azért az interneten érdemes körbenézned.
 

molnárk

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Bevallom már vagy 3 éve tanítok technikát és rajzot 3. és 4. osztályban, de normális tanmenetet eddig nem tudtam írni. Ha valakinek lenne Technika és életvitel, illetve vizuális kultúra tanmenete, (akár egy minta is jó) legyen szíves tegyen fel ide. Segítségeteket előre is köszönöm.
 

szilimi

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Üvegmatrica-festés a konyhában és a fürdőben című újságot keresem! Megköszönném ha valakinek meg van és feltudná tölteni!!!
Előre is köszönöm
 

maitra

Állandó Tag
Állandó Tag

szoratemese

Állandó Tag
Állandó Tag
első osztályos napközis tanmenet

Sziasztok!Nekem első osztélyos napközis tanmenetre lenne szükségem,ha valaki tudna segíteni,nagyon megköszönném!
 

bgabi85

Állandó Tag
Állandó Tag
Testnevelés

Sziasztok! Gimnáziumi testnevelés tanmenetre illetve óravázlatra lenne szükségem... Tudnátok segíteni? Még nem nagyon látom át az oldalt, valamiért nem enged letölteni.. Köszönöm
 

beababa

Állandó Tag
Állandó Tag
Cd

A mellékelt könyvhöz to the top 1 keresem a cd-t. Ha megvan valakinek és megosztaná azért nagyon hálás lennék.
 

tildaszasz

Állandó Tag
Állandó Tag
testrészes rajz

Olyan babáról (álló kisgyerekről) készült rajzot keresek, amin jól láthatóak a testrészek. Színes és fekete ceruzás rajz is jól jönne.
(Remélem jó helyre írok)
 

Sasa75

Állandó Tag
Állandó Tag
Ismét próbálkozom!
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni szakdolgozatomhoz. Téma: Téri tájékozódás fejlődése 0-7 éves korig. Bármit szívesen fogadok, ami a témával összefüggésben van: jegyzet, bármilyen szakirodalom, esetleg mérések-téri orientációs vizsgálatok. Nagyon fontos lenne, mert nehezen bírkózok meg a témával! /érzékelés, észlelés(látás, hallás, tapintás, egyensúly, test-megismerése, érzékelése, testséma) fejlődése, szerepe a tájékozódásban, stb.
Nagyon hálás lennék bármilyen segítségért!
Előre is köszönöm!
Szép napot, vidám hetet kívánok mindenkinek!
 

Misscili

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Keresem:
Gerald Durell: Léghajóval a világ körül c. hangoskönyvét.

Kérem, hogy akinek megvan, tegye fel!

Köszönöm
 

Petruskamaya

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
A második, harmadik, negyedik osztályos tollbamondás felmérések anyaga megvan valakinek? Nagy segítség lenne...
Előre is köszönöm
 

Shoya

Állandó Tag
Állandó Tag
Holle Anyó

Sziasztok!

Láttam, hogy rajtam kívül más is kereste már a <layer id="google-toolbar-hilite-0" style="background-color: Yellow; color: black;"><layer id="google-toolbar-hilite-0" style="background-color: Yellow; color: black;">Holle</layer></layer> <layer id="google-toolbar-hilite-3" style="background-color: Cyan; color: black;"><layer id="google-toolbar-hilite-3" style="background-color: Cyan; color: black;">Anyó</layer></layer> <layer id="google-toolbar-hilite-6" style="background-color: Fuchsia; color: black;"><layer id="google-toolbar-hilite-6" style="background-color: Fuchsia; color: black;">NDK</layer></layer>, 1963-a mesefilmet magyar szinkronnal. Ám, - valószínűleg az én hibám -, nem találtam a bejegyzésekre adott válaszok közül egyet sem. Így nem tudom, hol és hogyan kell rákeresni, hogy megtaláljam a <layer id="google-toolbar-hilite-10" style="background-color: Dodgerblue; color: black;"><layer id="google-toolbar-hilite-10" style="background-color: Dodgerblue; color: black;">letöltés</layer></layer> helyét, vagy, hogy mit kell tegyek, ha a kérdésemre már valaki megadta a választ, de nem tudom, hol...??

Tudnátok nekem segíteni? Hol és hogyan tudom letölteni ezt a mesét, vagy a <layer id="google-toolbar-hilite-7" style="background-color: Fuchsia; color: black;"><layer id="google-toolbar-hilite-7" style="background-color: Fuchsia; color: black;">csehszlovák</layer></layer> Rigócsőr királyfit?

Hálásan köszönöm a segítségeteket!

Üdv. Shoya
 

szmarta

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Valakinek megvan már az új Halász Judit Apa figyelj rám album? Megköszönném, ha feltenné! Szivesen megvenném, de a webáruház mégegyszer egy annyiért szállit, amennyi majdnem a CD, nálunk meg könyvesvoltban nem kapható.

Köszönöm
 

Orssee

Állandó Tag
Állandó Tag
Matematika tanmenet 4. osztály

A tanévben olyan tanmenetet kell készítenem matematikából, amelybe beleépítem azt, hogy az adott témakörökben, órákban az SNI-s gyermekekkel mit szeretnék csinálni. Segítséget, ötleteket, tanmenet javaslatokat szeretnék kérni, ha valaki tudna segíteni!!!!:( Nagyon szépen kérem!kiss
 

Sarababo

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Kollégák! A segítségeteket szeretném kérni. Délutáni alsós napközis foglalkozások keretében 3 foglalkozást kellene tartanom.A témák a következők:
1. alkalom: Beköszöntött az ősz…
Ügyességi és szellemi feladatokkal feleleveníteni az őszi hónapok jellemzőit.
2. alkalom: „Állati vetélkedő!”
Környezetünkben élő állatokkal kapcsolatos feladatok megoldása. Játékos formában lakhelyük, táplálkozásuk, testfelépítésük, felidézése.
3. alkalom: Egy egészséges délután…
A délután folyamán, a feladatok megoldása során rámutatni a gyerekeknek arra, hogy mennyire fontos az életükben az egészség megóvása. Egyes feladatokkal rávezetni őket, hogyan tudják megőrizni egészségüket.
Ha valakinek bármilyen anyaga lenne hozzá, nagyon szépen megköszönöm.
Köszönöm!!!
 

Domcsi07

Állandó Tag
Állandó Tag
Tegnap megjegyeztem, hogy kár hogy megrendeltem a szövegértés fejlesztőt, merthogy itt is megtaláltam :)) de ez ami most jött tök más szövegekkel van teli :))
Szal a régi, ami itt kering 2004-es kiadás, ami meg ma nekem jött a legújabb :)
Szegény gyerek, lesz mit gyakorolnia :)
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére