Hírek Kések, pirotechnikai eszközök, kábítószer is volt a fradistáknál, akikért Szijjártó Péter a fél magyar diplomáciát megmozgatta

A már-már betegesen hiperaktív magyar külügyminiszter, Szijjártó Péter elmúlt napjait nagyjából az töltötte ki, hogy a fél magyar diplomáciát mozgósítva biztosítsa a magyar viszonylatban szokatlan módon a nemzetközi kupákban még tavasszal is érdekelt Ferencváros szurkolóinak eljutását Leverkusenba a csapat idegenbeli Európa-liga meccsére.

Csütörtökön aztán attól volt hangos a kormánypárti médiagépezet, hogy a német rendőrök felháborító módon képesek voltak megállítani a fradistákat szállító vonatot, hogy átvizsgálják a legendásan toleráns és békeszerető szurkolótábor tagjait. A szurkolók átvizsgálása a kormányinfón is téma volt, a tárgyban még maga Kovács Zoltán, a kormány nemzetközi kommunikációért felelős államtitkára is nyilvános őrjöngésbe kezdett a Twitteren.

Egy német hírportál, a Sächsische.de értesülései szerint azonban mégiscsak jó oka lehetett erre a német hatóságoknak. Az átvizsgált csomagokból ugyanis pirotechnikai eszközök, tiltott fegyverek és mérsékelt mennyiségben kábítószer is előkerült. A meccsen amúgy a Ferencváros két gólos vereséget szenvedett.

Király András

1678577951052.png
 
"És ha megtámadnak a sok arab migránsok? Visszük a bököt meg a malacpörzsölőt, a disznótúú fének ám." S vitték....
 
Utoljára módosítva:
Ez a munkájuk, ezért fizetik őket.

Budapestről utaztam Zürichbe MÁV hálókocsiban. Schengeni egyezmény ide vagy oda, a svájci határállomáson drogkutyával szálltak fel a rendőrök.
Ki kivel van? Kinek melyik a csomagja-kérdezték.
Nem hatotta meg őket a svájci útlevelem. :D
 
Utoljára módosítva:
Ez a munkájuk, ezért fizetik őket.
Ugye ez nem mindenre jogosít?
Mint nagyon szabad ország, nagyon szabad polgára
Máskor nem kicsit vagy ellene, minden túlzó hatalmi közbeavatkozásnak
17 évesen is másképp látod meg 71 évesen is.
Nagy dilemma ez hol a határa.
 
Nagy gyakorlatuk van ezeknek a rendoroknek. Senki nem akar balhet. Gondolom az angol szurkolokat is mindenhol alaposan atnezik.
Nalunk a repuloter ahova a nagyresze erkezik a beutazoknak. Alapos ellenorzesen esik at mindenki mielott felszallna a gepre, ha itt leszall minden eselye meg van hogy atnezik csomagjaival egyutt.
 
Ugye ez nem mindenre jogosít?
Mint nagyon szabad ország, nagyon szabad polgára
Máskor nem kicsit vagy ellene, minden túlzó hatalmi közbeavatkozásnak
17 évesen is másképp látod meg 71 évesen is.
Nagy dilemma ez hol a határa.
Nem gondoltam volna, hogy ilyen naív vagy. ;)
Még az ah mennyire szabad és demokratikus Magyarországon is, ha a rendbontás veszélye ál fenn, a rendőrség intézkedik. Kérdezés nélkül.

Szerinted "túlzó hatalmi közbeavatkozás" volt amikor magyar vonaton a svájci rendőrkutya szaglázta a bőröndömet? Ügyvédhez, vagy a Szijjártóhoz kellett volna fordulnom?
 
Utoljára módosítva:

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Gubisi Andrea wrote on Magnes36's profile.
Szia! Kedves Magnes36
Nagyon szépen köszönöm, hogy megosztottad a mintát. egyik kedvencem.
Üdvozlettel Andi
tetraplax wrote on misi_misi's profile.
Korg pa4x-hez keresek stílusokat, anyagot.Teljesen új vagyok a témában,örömmel fogadokbármit.
Steuertastatur=CTRL
alapember71 wrote on lediszilviusz's profile.
Szia! A Magyar-német igei vonzatokat elküldenéd nekem is? Köszi!
Esküvő/Lakodalom
Kedves egybesereglet emerek. Ezek ketten e helyen egybekeltek. Nektek remek legyen kedvetek. Feleslegeseknek nem kell lennetektek, de eleget keressetek. Keseregnetek nem lehet. Legyen egy sereg gyereketek. Eme helyen egyetek rengeteget. Kellemes legyen nektek eme percek.

Statisztikák

Témák
37,610
Üzenet
4,668,150
Tagok
607,213
Legújabb tagunk
Regirika
Oldal tetejére