Két embert megbírságoltak, négyet feljelentettek a rendőrök a Hősök terei tüntetés miatt

Nem használtak maszkot, illetve illegális demonstrációt szerveztek.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) vasárnap honlapján azt írta:

a maszkhasználat hiánya miatt a rendőrök hat résztvevővel szemben intézkedtek, akik közül kettőre helyszíni bírságot szabtak ki, négy másik résztvevő ellen szabálysértési feljelentést tettek.

A BRFK kiemelte: "a hatályban lévő jogszabályok értelmében a veszélyhelyzet idején rendezvényt, valamint gyűlést szervezni, tartani, annak helyszínén tartózkodni tilos".

A gyűlés helyszínén tartózkodókat a rendőrök igazoltatták és figyelmeztették.

A gyűlés szervezőivel és a gyűlést tartókkal szemben közigazgatási eljárást kezdeményeztek.

MTI

tuntetes.jpg
 
Örüljenek hogy nem verték meg őket....
Más helyeken is volt tüntetés.
Kompromisszumos megoldást sürgetve, az újranyitásért demonstráltak vendéglátók és vendégeik január utolsó napján Csongrádon. A névtelenül írt, információink szerint egyes csongrádi postaládákba bedobott szórólapokon meghirdetett összejövetel 19 órakor a Dózsa György téri parkban kezdődött. Később viszonylag sok rendőr, valamint Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke is megérkezett az M1 állami hírcsatorna stábja kíséretében. Korábban Laczkó Zsolt önkormányzati képviselő, a párt helyi elnöke is jelezte, hogy részt vesz a megmozduláson. Ő már 19 órakor megjelent a Dózsa György téri parkban, s végig a demonstrálókkal tartott. (Toroczkai később, a Kossuth téren csatlakozott.)
A Kossuth téren Toroczkaiék egy tízperces sajtótájékoztatót tartottak, ezt követően mindenki békésen elindult haza. A rendőrök csak a mozi előtti területen igazoltattak néhány résztvevőt, főként arra járó érdeklődőket.
 
Ma is tüntetnek...
A bűntetések meg folytatódnak.
Megbüntették a vasárnapi budapesti tüntetés szervezőit. Ecsenyi Áron, a korlátozások elleni demonstráció egyik szervezetője és a Le az Adók 75%-ával Párt elnöke egy Facebook-videóban mondta el, hogy fejenként 500 ezer, összesen másfél millió forintra büntették őket.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Mészáros B. Tamás wrote on Ivan Szorokov's profile.
Szia
Valóban kihagytam a listából. Majd javítom.
Ha be tudod szkennelni a hiányzó novellát, akkor megcsinálom.
Köszönöm.
Sziasztok! Tudnátok segíteni? 7.osztály Gondolkodni jó tankönyv megoldások keresem Köszönöm előre is a segítséget. Felmérő megoldásokat találtam, tlk kellene
Amanda33 wrote on Fidji's profile.
Dr Bernard Spock könyvei engem is érdekelnének, ha még megvannak
Marcipanos wrote on caviking's profile.
Szia, évekkel ezelőtt a Játsszunk beszédet könyvet feltetted. Tudom, sokan kerestek ez ügyben. Tudnál segíteni, szükségem lenne rá!
Köszönöm!
get to the top 3 test új verzióját keresem. Nagyon köszönöm, ha tudtok segíteni.

Statisztikák

Témák
36,989
Üzenet
4,514,128
Tagok
597,584
Legújabb tagunk
Rita680
Oldal tetejére