Két nap alatt kinyírták a lakáskasszát, a Vajdaságban ingyen lakáspénzt osztanak Orbánék

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2019 Október 29.

Melitta - 2019 Október 29, 17:26
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Érdekes pályázati felhívásra bukkant az Átlátszó a Vajdaságban. A Vajdasági Magyar Szövetséghez (VMSZ) kötődő, pénzosztó Prosperitati Alapítvány oldalán pár héttel ezelőtt tették közzé, hogy falusi házak megvásárlására lehet jelentkezni.

  Vagyis akik a Vajdaságban akarnak falusi házat venni, azok 3,3 millió forintnak megfelelő ingyenpénzt kapnak, mégpedig a magyar kormány állja a cechet.

  Pontosabban a magyar kormány ajánlotta fel azt az összesen 1 milliárd forintot, amelyet a Magyarországon élő adófizetők dobtak össze, és amelyből Vajdaságban élő magyarokat segít házhoz jutni a magyar kormány.

  Első körben már 385 család jutott így házhoz, most jön a második kör.

  De van még egy fura vetülete az ingyenpénznek.

  Nincs kötelező önrész, és nem is olyan kötött a pénz felhasználása, mint például azoknál a lakástakarék-pénztári megtakarításoknál, amelyeket a közelmúltban, két nap alatt kinyírt az Orbán-kormány.

  24

  [​IMG]
   
  Georgina Bojana kedveli ezt.

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2019 Október 29.

  1. setni
   setni
   Vannak magyarok és vannak magyarabbak.
   Georgina Bojana kedveli ezt.
  2. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   Nagyon vissza kell magam fogni, mert irgalmatlan káromkodhatnékom van... De nagyon... Ehhez már hozzáfűzni sem lehet mit, mert szavakat nem találok. Már olyan szavakra, mondatokra gondolok, melyeket meg is lehet(ne) jelentetni... Tehát "nyomdafestéket" tűrő szövegre gondoltam. Igaz, itt nincs nyomda, de festék sem, csak a nyers igazság. Csak azt nem értem, ha annyira imádja o.v. a vajdaságot, Erdélyt, miért nem költözik oda, de végleg? Ott is épít - tudjuk! - stadiont, bölcsődét, óvodát, iskolát, pedig ezeknek itthon is lenne helye. Irgalmatlan a szegénység, hogy a többiről ne is szóljak...:mad:


  3. Beka Holt
   Beka Holt
   Első körben
   Ez eddig 1 270 500 000 forint.
   Ennyi pénzből egy egész pofás apróház lakóparkot lehetett volna építeni hajléktalanoknak, vagy a kilakoltatott szerencsétleneknek!
   Aztán jöhetne a második kör!
  4. CasaLoma
   CasaLoma
   A helyhatósági választás igazolta, hogy megint kevés a fidesz-szavazó. Erdélyben, Kárpátalján már kimerítették a lehetőséget, most délre próbálnak terjeszkedni.
   Osztanak ezek még majd Afrikában, Ázsiában is lakáspénzt meg állampolgárságot a plusz szavazatok reményében, csakhogy hatalmon maradhassanak.
  5. victorvacendak
   victorvacendak
   Én megkockáztam, hogy a "mindenáron" mentalitás inkább arról szól, hogy a rácsokon innen maradhassanak... ;)
   CasaLoma, vinmi és galeriy kedveli ezt.
  6. ladybug7spots
   ladybug7spots
   Tedd még hozzá a templomot, püspöki palotát, mert az sem mindegy mit prédikál ott a papság....
   widike kedveli ezt.
  7. CasaLoma
   CasaLoma
   Eddig hurráoptimizmusra adhatott okot az ellenzék töketlensége. De egyszer minden jónak vége szakad...
  8. krabat1
   krabat1
   Eljön az idő, mikor megjelennek a lakásodon, kiveszik a pénzt a tárcádból, és úgy viszik ki az országból.
   setni kedveli ezt.
  9. setni
   setni
   Nem kell dicsérni az ellenzéket sem....megkezdődik a széthúzás hisz kell a pénz a pártoknak.
   Egy megoldás lehet ha az ellenzék összeáll egy választási szövetségbe.
   Kicsi erre az esély.
   Hisz rögtön jönnek hogy jobbik lefeküdt a kommunistáknak és hasonló írások....
   Ami még jól jött az ellenzéknek a kormánypárt nagyarcúsága. Beképzeltség hogy a hűbéresek a valóságot mondják csak azok meg úgy voltak inkább azt csinálják illetve mondják amit a PÁRT hallani akar.
   CasaLoma kedveli ezt.
  10. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   Mai napon a tévéből hallottam a fogadkozást, hogy Putyinnal együtt o.v. falvakat újítanak fel, nemcsak templomokat... Itthon Magyarországon, borzalmas körülmények között élnek emberek tucatjai. o.v. - a tőle megszokott módon, a határon BELÜL élők gondjaival mit sem törődik. A hajléktalanokat üldözi, nem azon jár az agya, hogy a hajléktalan szállókat valódi hajlékká alakíttassa át. Magyarul, aki oda beviszi a féltve őrzött kis motyóját, annak legyen zárható helye, ne lophassák el az éjjeli menedék helyen egymás cipőjét, kamerák őrizzék az ott bent lévőket. Ne legyen poloska-, bolha- és tetű fertőzés. Ezen kellene változtatni, hogy a hajléktalanok nyugodtan mehessenek oda be. Kapjanak ruhát és kötelező legyen a tisztálkodás, mindenki számára. Ez tudom figyelem és pénz, de az itt élőket kellene megsegíteni. S, ha marad(?) tehát, ha marad(na) +pénz, azt kilapátolni, ha már annyira nem tud ellent állni az ingerének... De a kilapátolás is csak módjával, csak szerényen. Addig, amíg az országunk lakosságának nagyobbik része csak a rezsit fizeti és a napi megélhetését a legszerényebb módon, addig itthon lenne mit javítani az élethelyzeteken.
  11. Roberci
   Roberci
   Kinyirni könnyü valamit meg szétverni, és aztán adakozni nagy mellények az adófizetök pénzéböl.
   setni kedveli ezt.

Megosztás