Kétmillió forintos bírságot kaphat, aki külföldre megy nyaralni

Nagy-Britanniában 5 ezer fontos pénzbírsággal sújthatják azokat, akik engedély nélkül útra kelnek, és karantén ideje alatt külföldi országokat látogatnak meg.

Habár hétfőn hivatalosan is véget érhetnek az otthonmaradással kapcsolatos szabályozások az Egyesült Királyságban, Boris Johnson miniszterelnök egyelőre nem beszélt arról, tervezik-e a lezárások meghosszabbítását.

Miközben kitavaszodik, és egyesek már útnak indulnának, illetve beterveznék nyaralásaikat, a kormányfő figyelmeztetett, jobban teszik, ha óvatosak maradnak, mivel a jelenleg érvényben lévő vészhelyzeti jogszabályok alapján megbüntethetik azokat, akik elhagyják az országot.

Következő héttől kezdődően egy új, speciális rendeletnek köszönhetően bárkit pénzügyi szankcióval sújthatnak, akik megszegik a szabályokat, és átlépik Nagy-Britannia határát – írta a BBC hírportál.

A külföldi utazásokhoz köthető korlátozásokat leghamarabb május 17-én oldhatják fel, ehhez viszont az kell, hogy a vakcinációs program továbbra is a jelenlegi tempóban folytatódjon.

utazas.jpg
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

bedyy wrote on lil9's profile.
Szia!
Köszönöm a Jayne Ann Krentz könyveket főleg az Arcana hiányzó részei tettek nagyon boldoggá. (Mikor fel le ugráltam kicsit furán néztek a gyerekek :D )
A fordítás is nagyon jó lett. Esetleg a jövőben játszódó Harmony könyveket nincs kedved fordítani? Elvileg a Opsidian Prey kapcsolódik az Arcanához mert egy Sweetwater a főszereplő meg kíváncsi lennék miként alakul a Rainshadow szigeti rezervátum sorsa.
V.Márti wrote on H-111's profile.
Szia!

Szeretnélek megkérni hogy küldd át nekem - Michael Drosnin - A Biblia Kódja - 2 . részét a Visszaszámlálás - t. Előre is nagyon köszönöm! Bármilyen formátumban.
Kedves Kollégák,

Tudna nekem valaki segíteni a 10-11 évesek méréséhez szükséges Meixner-féle olvasás felmérőlap/szöveg megküldésében?
Előre is köszönöm, Ildi
papapig wrote on Kolonel0708's profile.
Jókai Mór - Mire megvénülünk
A ZIP fájl nem létezik
Sziasztok.
Keresztszemes mintákat keresek: Utolsó vacsora és Egyiptomi minták.
Köszönöm a segítséget

Statisztikák

Témák
37,307
Üzenet
4,584,877
Tagok
601,471
Legújabb tagunk
mattomi
Oldal tetejére