Kétmillió forintos bírságot kaphat, aki külföldre megy nyaralni

Nagy-Britanniában 5 ezer fontos pénzbírsággal sújthatják azokat, akik engedély nélkül útra kelnek, és karantén ideje alatt külföldi országokat látogatnak meg.

Habár hétfőn hivatalosan is véget érhetnek az otthonmaradással kapcsolatos szabályozások az Egyesült Királyságban, Boris Johnson miniszterelnök egyelőre nem beszélt arról, tervezik-e a lezárások meghosszabbítását.

Miközben kitavaszodik, és egyesek már útnak indulnának, illetve beterveznék nyaralásaikat, a kormányfő figyelmeztetett, jobban teszik, ha óvatosak maradnak, mivel a jelenleg érvényben lévő vészhelyzeti jogszabályok alapján megbüntethetik azokat, akik elhagyják az országot.

Következő héttől kezdődően egy új, speciális rendeletnek köszönhetően bárkit pénzügyi szankcióval sújthatnak, akik megszegik a szabályokat, és átlépik Nagy-Britannia határát – írta a BBC hírportál.

A külföldi utazásokhoz köthető korlátozásokat leghamarabb május 17-én oldhatják fel, ehhez viszont az kell, hogy a vakcinációs program továbbra is a jelenlegi tempóban folytatódjon.

utazas.jpg
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Agenta wrote on tass500's profile.
Szia!

'Frank Schätzing: Limit' c könyve németül.

Mobi és epub formában, nem tudom melyik a jó Neked.

Üdv!
A.
Sziasztok én 5.osztályos történelem mf megoldásokat keresem mozaik kiadó 2020-as kiadását.Illetve 5 osztályos történelem év végi dolgozat kérdéseit megoldókulcsal előre is köszönöm a segítséget.
jövő13 wrote on Dzsonatan's profile.
Szia! Megkaptad a kémia feladatlapok megoldásait?Feltöltenéd?Köszönöm!
Ténia wrote on ametiszt99's profile.
Kedves ametiszt 99!

Szeretném kérni Khaled Hosseini-Papírsárkányok hangoskönyvet, amit találtam linket, nem él.

Köszönettel:
Ténia
B
Becky13 wrote on Melitta's profile.
Kedves Melitta, kérném a fiókom törlését. Köszönöm! :)

Statisztikák

Témák
36,439
Üzenet
4,397,613
Tagok
591,052
Legújabb tagunk
Ballai Zsuzsi mama
Oldal tetejére