Kínai asztrológia

farkaskati témája a 'Asztrológia' fórumban , 2017 Február 19.

 1. farkaskati

  farkaskati Állandó Tag

  Ezért ajánlottam a reigomontanust, mert ott felugró ablakban nagyon sok információ jön le! Nézd meg! Megéri! :hurra:Az énállapotokról is! És Tibi erre kérdezett rá....
   
  1958 kedveli ezt.
 2. Éleskés

  Éleskés Kormanyos Fórumvezető Kormányos

  A nyugatiban továbbá az Ascendens és a Nap jegy, valamint a Desc., MC és a házak tulajdonságai is szembetűnőek.
  Ne zavard össze szegény érdeklődők fejét!
   
  1958 és farkaskati kedveli ezt.
 3. farkaskati

  farkaskati Állandó Tag

  De ez nélkül tényleg csak egy irka-firka.....:dr_64:
   
 4. farkaskati

  farkaskati Állandó Tag

  Egyébként tanultad a kínait? Mert nagyon tájékozott vagy benne... és ez nagyon jó!
   
 5. Éleskés

  Éleskés Kormanyos Fórumvezető Kormányos

  Elkezdtem beleásni magam Raymond Lo könyvébe, de időnként nagyon zavaros. Meg aztán vannak ennél fontosabb dolgaim is. Még nem adtam fel teljesen.
   
  1958 és farkaskati kedveli ezt.
 6. farkaskati

  farkaskati Állandó Tag

  Ne add fel. ha valamiben segíthetek szólj!
   
 7. farkaskati

  farkaskati Állandó Tag

  Tudástár:
  A kínai asztrológia
  a kínai kultúrában gyökeredző
  sok ezer éves ezoterikus hagyomány és tan, mely a világ alapelemeinek viselkedését, a természet rendjét, körforgását magyarázza.
   
  Boczkó Judit és phoenyx kedveli ezt.
 8. TmintTibi

  TmintTibi Kormányos Fórumvezető Kormányos

  A tűz-ló "személyiséggel" úgy egyet értek:)
   
 9. boldogsag1987

  boldogsag1987 Állandó Tag

  hiszek benne általában igaz is rám :)
  csepcsényi zsanett
  budapest 1987,02,21 11:00 kor születtem
  A kínai asztrológia alapján milyennek lehet jellemezni?
  előre is köszönöm : zsani
   
 10. ezoka

  ezoka Állandó Tag

  Melitta, nagyon sok a különbség a kínai és a nyugati asztrológia között. Nagyon hosszú lenne leírni. Nagyjából elég lesz ennyi:
  - A kínai konkrétan képes megmondani, hogy egy adott évben melyek azok az energiák amelyek a hasznodra vannak, és a kedvező hatást milyen módon érheted el.
  - Feltérképezi az ember saját elemeinek jellemzőit.
  - Megállapítja, hogy azok az elemek harmonikusan oszlanak el vagy nem. Ennek ismeretében ad életmódbeli tanácsokat.
  - Képes az elemek eloszlása révén meghatározni: melyik foglalkozás az, ahol sikereket érhet el az illető. És mikor várható előrelépés, előléptetés... stb.
  - Meg tudja mondani hol találod meg a pénzt és azt is, hogy mikor.
  - Milyen betegségekre vagy hajlamos, és hogyan védheted ki a kialakulását, de legalábbis mi az amit tanácsos messzire kerülni.
  - Tökéletes a párkeresés és a párkapcsolatok harmonizálása terén

  Még írhatnék rengeteg mindent, de mint írtam nagyon hosszú lenne. A lényeg az, hogy ad a kezedbe egy olyan tudást és eszközt, amelyek segítségével a továbbiakban képes leszel saját magadat menedzselni. Tudni fogod, melyik nap, hónap, év alkalmas az elindulásra, a házasságra, a vállalkozás elindítására, költözködésre, hivatalos peres ügyek intézésére ...... és melyek azok a napok, hónapok, évek, amikor vissza kell vonulni, amikor jobb ha valaki nem kezd új dolgokba, ha nem költözködik, vagy nem mond fel a vállalatnál, vagy ne akkor adja be a válópert....

  A nyugati asztrológia nem képes ilyen pontos előrejelzésre. A tapasztalatom az, hogy a nyugati asztrológia inkább az események utólagos megmagyarázásában jeleskedik.

  Olyan gyakorlati tanácsot nem képes adni. amit bármikor képes vagy - minden külső segítség nélkül - használni, az adott élethelyzetnek megfelelően.
  Röviden ennyi! :)
   
  farkaskati és 1958 kedveli ezt.
 11. ezoka

  ezoka Állandó Tag

  Simon Katalin,
  többek között azt írtad, hogy "kiszolgáltatottság, és sok anyagi veszteség" . Igen, valóban fém elemű személy vagy. Az utóbbi évek gondjai ennek és az elmúlt évek energiáinak köszönhető.
  2016 és 2017 erős Tűz elemű év volt, amely támadta az év földi ágában szereplő, fém elemű "állatokat" (majom és kakas) Ezzel egyúttal a legtöbb fém elemű embernek érzelmi, egészségügyi és anyagi gondot okozva - köztük neked is. A probléma attól függ, hogy a képlet melyik részén található a fém elem.

  Úgy látom, hogy nálad az öt elem kapcsolatában bizonyos fokú egyensúlyhiány található..
  Nagyon sok a fém és a fémet szülő elem, a föld. Nagyon kevés a víz. Mivel szinte teljesen hiányzik a víz elem, a fém nem képes leadni az energiáját és ez elakadást, dugulást, problémákat okoz.
  A víz elem hiányát próbálod pótolni a spirituális és ezoterikus érdeklődéseddel, ami nagyon okos választás - de nem igen hoz anyagi előnyöket.

  Megnyugtatlak, hogy a következő években 2019-2022-ig bőven lesz alkalmad egyenesbe hozni az életedet. :)

  Megjegyzés: addig is próbálj meg írni, tanítani.
   
  Utoljára módosítva: 2018 Március 11
  1958 kedveli ezt.
 12. farkaskati

  farkaskati Állandó Tag

  Szia Zsani! A megadott dátum szerint jin fém -bivaly napon születtél. A kínai asztrológia szerint a nap oszlop a születési uralkodód, az önelemed, ez mutatja meg hogy milyen is vagy valójában. (persze a többi elem, sőt a struktúrád is befolyásolja az önelemed minőségét, de az alap energiádat a nap oszlop adja meg).
  A jin fém okán hozott, különleges képességed a kreativitás, mellyel bármikor elérheted, hogy kitűnsz az átlagból. Ami egyébként azért is fontos, mert hozott képességed, hogy megmutasd magad a világnak. Ezáltal azonban azt is meg kell tanulni, hogy nem kell mindig mindenben tökéletesnek lenni.
  Az önelemed képviseli az alaposságot, a tanulási vágyat. A tanulás azért is benne van az életedben, mert a tájékozottságra egy jin fém elemnek nagy szüksége van. Képes vagy addig a dolgok után járni, míg valóban meg nem találod a számodra is elfogadható válaszokat. Ezáltal minden témában otthonosan mozogsz, minden kérdéshez hozzá tudsz szólni.
  Látni azt is, hogy különös érzéked van ahhoz, hogy amihez hozzányúlsz abba valami egyedit, kimagaslót vigyél bele. Ez egy jin fém elem esetében igazán pozitív adottság, és a képleted elemei biztosítanak arról is, hogy az időszakonkénti alkotói magányban megtaláld magadban az egységet.

  Természetesen nagyon sok mindent mond egy-egy képlet, de nagyon röviden én ilyen lányt látok benned! Üdv. Kati
   
 13. farkaskati

  farkaskati Állandó Tag

  Április havi előrejelzés:
  2018.április 4-én 22:13-kor belépünk a jang tűz-sárkány hónapjába.
  Az április hónapba belépő sárkány az év kutya energiájához kapcsolódva igazán izgalmas hónapot igérhet számunkra.

  Legerősebb energiáját érdemes meglovagolnunk! Mi is az?
  Figyeljünk az intuiciónkra, a sugallatszerű megérzéseinkre. A tisztán látás, érzékelés most most a gondolkodás nélküli információszerzést eredményezhet mindennapjainkban.
  Cészerű tudatosítanunk azt, hogyha felvillan egy gondolat annak bizony valahol, valamilyen formában valóságtartalma is jelen lesz az életünkben. Jó ha tudjuk, hogy nem csak a képzeletünk játszik velünk, hanem arról van szó, hogy a hónap energiái más látószögben történő látást próbálnak tanítani. Ezzel a képességgel lehetőséget kapunk arra, hogy a körülöttünk zajló események folyamatát egy más szemszögből világítsuk be.
  Végül, de nem utolsó sorban érdemes figyelni álmainkra, hiszen azok jósló tartalommal és információval látnak el bennünket.

  A hónap másik üzenete :
  Ebben a hónapban a földelem erőteljesebben képviseli magát életünkbe mint az idei évben eddig tette. Ráadásul a hónap oszlop sárkánya ellenállásba ütközik az év oszlopban jelen lévő kutya energiájával. Mivel mindkettő állat a markánsabb föld elemi töltéssel rendelkezik, ezért olyan válozásokat képes létrehozni, amely új irányba fordíthatják életünket. Itt az idő, hogy tisztázzuk sérelmeinket. Ha így cselekszünk akkor a felszabaduló energia segít abban, hogy az év további részében problémáinkat hátrahagyva, tiszta lappal indulhassunk. A hónap indulásának időpontjában jelenlévő energiák segítenek majd abban, hogy optimistán lássuk dolgainkat, őszintén éljük napjainkat.
   
 14. Namaste1980

  Namaste1980 Állandó Tag

  Sziasztok! 2019 évről tudtok írni előrejelzést?
   

Megosztás