Könyv születik- Irj Te is egy sort hozzá!

zenezsu

Állandó Tag
Állandó Tag
Estemben a kezemmel megragadtam a kilincset, és az ajtó feltárult.
Látomás ez, vagy valóság? A múltam egy drága szereplöje állt elöttem gyönyörüen, mosolytól derüs arccal...
 

Katikám

Állandó Tag
Állandó Tag
Éreztem,hogy remegés fut át a testemen,a félelem a tarkómon kúszott.Ismerős ez az illat.Csak egyvalakinek van ilyen parfümje.
 

Betty(tündi)

Állandó Tag
Állandó Tag
Amint közelebb lépett,megbizonyosodtam róla, hogy az exem, akit üldöz a rendőrség.Arcán a mosolygóssal ellentétben a félelem, és a "szivességetkérnék" arckifejezés keveredett.
 

barramas

Állandó Tag
Állandó Tag
-Az jó lesz -gondoltam - különben megint az történhet, ami miatt egyszer már Kongóban kellett bujkálnom éveket. De ez egy régi történet, egyszer talán ezt is elmondom.
 

barramas

Állandó Tag
Állandó Tag
Akkor elmondom...
Nehéz idők jártak akkoriban, az egész ország forrongott. Én a munkám miatt mindig a közepében voltam a történéseknek, ha nem is fedhettem fel soha a kilétemet.
 

dr. Anand

Állandó Tag
Állandó Tag
OKé, furcsa, de kicsit úgy érzem, mintha skizo lennék és mások akarnák elmondani, mi történt velem. Emellett az alkoholról a régi szilveszteri bulik jutottak eszembe.
 

zenezsu

Állandó Tag
Állandó Tag
-Lapoztál, látom nem akarod elmondani most, hogy hol voltál, és milyen kalandok történtek veled.
Tudom, mindennek eljön a maga ideje!
A régi bulik mindig nagyon forrók voltak. Szivesen gondolok rá én is...
Ma este szabad vagyok-gondoltam, de a szó bennrekedt.
 

dr. Anand

Állandó Tag
Állandó Tag
Hidd el többször megpróbáltam, de nem megy. Olyan, mintha itt megrekedt volna bennem valami. Igazad van, lapoztam. Lapozzunk, nincs értelme így erőltetnem a dolgot. Inkább mesélj te. Mit érzel éppen?
 
I

isslac

Vendég
- Annak semmi értelme, hogy kerülöd a témát, Drágám... - Felhörpintettem a whiskys poharat, az alkohol égette a torkomat. - Amióta elmentél fel sem hívtál, mégis azt várod, hogy elbújtassalak a zsaruk elől. Tudod, hogy még szeretlek, de te tönkre teszed a szerelmünket! Előbb mondd el te, mi történt veled! Talán hihető lesz a meséd...
 

yxas

Állandó Tag
Állandó Tag
A pénz biztos helyen van, ne aggódj, mindent kettőnkért tettem. Tudom, hogy bizhatok benned, és segitened kell! Holnap este 8-ra a kikötőben kell lennem, az ásó pedig a gyerekek miatt kell...
 

Esztella73

Állandó Tag
Állandó Tag
.Most már végképp össze zavarodtam.....milliárdos,....kikötő,....ásó,....gyerekek... össze kell szednem magam....csak néhány percet adj kérlek....
 
Oldal tetejére