Könyvtár polc és könyv nélkül

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
Lassan én is ugy vagyok vele, a Pyramis is szép de ekkora telekáraknál nem éri meg minden kertben egy pyramist felállitani.
-
Ha belegondolok menyit adtam már ki életemben a sok köny miatt amit magammal hurcolok már gyerekkorom ota fél Europán. Volt amikor 14 euro lakbért fizettem havonta egy négyzetméterért, ha azt megszorzom az évekkel és a könyvek felületével, hozzáadom a költöztködési költségeket, akkor..... :eek:
 

mircsina

Állandó Tag
Állandó Tag
Mióta kaptam a lányomtól egy Kindle-t, azóta rengeteget olvasok. Imádom, mert nekem megfizethetetlenek a könyvek árai, a neten mindig találok kedvemre valót, érdeklődésemnek megfelelőt. Az sem utolsó dolog, hogy a betűk nagyságát lehet variálni, így még mszemüveg sem kell hozzá. Nem kell vaskos könyveket cipelgetni, élmény az utazás közbeni olvasás! Egyszerűen imádom az e-book olvasómat!
 

Merwoman

Állandó Tag
Állandó Tag
Amióta Kindlém van ezer könyvet tudok magammal cipelni :)Néha azért olvastam el 2* ugyanazt ,mert vékony volt a könyv.
A Kindlét azért szeretem ,mert hangulatomtól függően nyitom ki reggel -este azt amit ép szeretnék olvasni . Továbbá kellemes színei vannak , bár könyvillata még nincs :( Nem kell kinyomtatni a könyvet védhetjük a fákat ! Nekem ez fontos ! A könyvek árai megfizethetetlenek :(

Egyszóval = szívecske .jpg az e-bookomat :) S nem beszélve arról remek ajándék !
 

Lantos Samú

Állandó Tag
Állandó Tag
Mindig könyv "fan" voltam, olvastam gyűjtöttem, míg meg nem kaptam az első ebook olvasómat. Azóta mintha mindig könyvtárban járnék, csak nem kell időre vissza vinnem. A könyv illata valóban, de... :)
 
Oldal tetejére