Küldetéses Gyermekek: Autisták és Indigók

T

Targenor

Vendég
A Kristály Gyerekek ébredése: kristályossá válni​

Steve Rother és a Csoport, 2002. október​

A Csoport volt az első, aki beazonosította és megnevezte a kristály vibráció gyermekeit egy 1997 májusi közvetítésében. Ebben a közvetítésben beszéltek a jellemzőikről, és azt mondták, hogy „ha biztonságossá teszitek számukra a bolygót, akkor jönni fognak". 1998 novemberében a Csoport további információkat közölt a Kristály Gyermekekről egy élő közvetítés során Sudbury-ben, Ontario-ban. Ez az információ helyet kapott később első könyvünk, az „Emlékezés (szójáték: Re-member: újra tag, egybeírva: emlékezés) – kézikönyv az emberi fejlődésről" című könyv „A Kristály vibráció gyermekei" fejezetében. A könyv 2000 októberében került kiadásra. Ebből az alkalomból a Csoport további részleteket adott át velük kapcsolatban, és azt mondták, hogy hamarosan megérkeznek. El kell, hogy mondjam, hogy amikor a Csoport először beszélt a Kristály Gyermekekről, akkor azt gondoltam, hogy az Indigó Gyermekekről beszélnek. Ám ők gyorsan kijavítottak, és azt mondták, hogy ezek a gyermekek más jellemzőkkel rendelkeznek, és külön csoportként azonosították őket. Azt is említették, hogy csak az elején fogjuk Kristály gyermekeknek nevezni őket. Amikor a gyermekek többsége ezeket a jellemzőket fogja magában hordozni, akkor egyszerűen csak „gyerekeknek" fogjuk őket nevezni.

Lee Carroll és Jan Tober a szerzői az Indigó Gyermekekről írt könyveknek. Csodálatos emberek és személyes jóbarátaim. Lee és én megvitattuk ezt a témát. Szerinte és Jan szerint a Kristály Gyermekek az Indigó Gyermekek egy változata, míg a Csoport állítása szerint határozottan mások. Az Indigó szó Nancy Tape-től származik, aki igen különleges módon látja az aurát. Ők ezt a szót használják a Földre érkező összes új gyermekre, beleértve a Csillaggyermekeket, Pszichikus gyermekeket, stb. Ez a látszólagos ellentmondás sokak számára zavart okozott – ahogy ezt tanúsítani tudjuk a hozzánk érkező emailek számával, amiket rendszeresen kapunk. Mindenestre az egyedüli lényeges dolog, amit észben kell tartanunk, hogy egyik elnevezés sem fontos. Ez nem a megnevezésről vagy az értelmezésről szól; a gyermekekről van szó, és arról, hogy hogyan tudjuk biztonságossá tenni a bolygót a fejlődő emberi faj számára. Így kérlek, értsd meg: ha szembenálló véleményeket vagy különböző definíciókat fogsz hallani pár éven belül, nem ez számít, nem ez a lényeg.

Sok szerző fog további információkatt közölni az új gyermekekről. Legyünk óvatosak, és ne hagyjuk, hogy a spirituális verseny csapdájába essünk. Ezenkívül ne feledkezzünk meg arról, hogy nagyon sok gyermek van jelenleg a Földön, akik se nem Indigó, se nem Kristály Gyermekek. Nagy igazságtalanságot követnénk el velük és önmagunkkal szemben, ha a kategóriák miatt kevesebb figyelmet szentelnénk nekik.

Reméljük, hogy az alábbi információ segít észrevenni azt, amiről a Csoport azt állítja, hogy az emberiség fejlődésében közvetlenül előttünk áll. Szeretettel adjuk át a következő üzenetet.

A Csoporttól

Üdvözletek Otthonról

Sokan éreztétek az energia legújabb változását. Mint egy lélegzet friss levegő; az energia nemrég be lett állítva. Talán megkönnyebbülést éreztek a levegőben, ahogy felkészültök arra, hogy továbbhaladjatok az utatokon. Ez az energetikai változás folytatódni fog, és a következő év elején fejeződik be. Ez egy evolúciós lépés a kristály energia integrálásában. Elgondolkodtatok már azon, hogy miért vonzódtok annyira a kristályokhoz? Nem véletlen, mivel a kristályok energiaszinten évszázadok óta kommunikálnak veletek. Sőt, az evolúciós fejlődésetek a saját biológiátokat is kristályos formává változtatja. Ezért szólítanak meg titeket annyira a kristályok. Valójában, azt mondjuk nektek, hogy minden, amit természetnek hívtok, és minden Földön található dolog egy változási folyamaton megy most keresztül, a kristályos formává alakulás folyamatán. Elkezditek majd felfedezni ezeket a változásokat, ahogy észreveszitek, hogy a Föld nagy része kristályos természetű. Jelenleg szén-alapú létezők vagytok. Ám azt mondjuk nektek, hogy a szénatom csak egy kis távolságra található a szilícium atomtól, ami a kristály elem. Még a periódusos rendszeretek is csak csekély különbséget mutat a két elem között. A Föld nyomásának hatása a szénatomra okozza azt, hogy ez az anyag az általatok gyémántnak nevezett kristállyá alakul. A mi perspektívánkból titeket figyelve azt látjuk, hogy ti, és minden, ami körülvesz titeket, a leggyönyörűbb gyémánttá változik. Megtisztelve érezzük magunkat, hogy csak egy kis részei is lehetünk ennek a folyamatnak.

Az információ története

Hamarosan elkezditek észrevenni a Kristály vibráció gyermekeinek jellemzőit, ahogy a felderítők, akik magukban hordozzák némelyikét ezeknek a fejlett tulajdonságoknak, felfedik magukat. Az OverLight* folyamat lehetővé teszi számotokra, akik már itt tartotok, hogy vibrációs testeteket a Kristály Gyermekek magasabb sajátosságaira emeljétek. A folyamat elnyúlik a következő 50 vagy több évre, és segíteni fog abban, hogy a kristályos forma még több jellemzőjét hordozzátok a biológiátokban. A fény nagyon különleges módon lép interakcióba a kristállyal. Ennek eredményeképp, szeretitek nézni, ahogy a fény táncol a gyémántlap csiszolt felületén. Hasonló interakció zajlik a fény és saját kristályos formátok között, ami segíteni fog elhozni az emberiség magasabb jellemzőit a Földre. A legnagyobb várakozással figyeljük ezt a fejlődést.

Néhány évvel ezelőtt adtunk már át információt a Kristály vibráció gyermekeinek érkezésével kapcsolatban. Abban az időszakban az emberiség még csak elkezdett elmozdulni a magasabb jellemzők felé. Az üzenetben beszéltünk a Kristály Gyermekek visszatéréséről, akik egy új vibrációt hordoznak, ami úgy tűnhet, mintha mágikus képességeik lennének összehasonlítva a napjaitokban jellemző emberi tulajdonságokkal. Akkor azt mondtuk, hogy ezek a gyermekek az emberi evolúció következő lépcsőfokát képviselik, akik egy fontos kapcsot testesítenek meg a biológiai fizikai buborékja, melyben jelenleg tartózkodtok, és az ún. „fénytest" között, melyhez végül vissza fogtok térni. A Kristály Gyermekek két fontos sajátossággal bírnak. Az első, hogy rendkívül erőteljesek, olyan képességekkel, melyet gyakran mágikusnak tekintenétek. A második, hogy rendkívül sebezhetőek, mivel nagyon érzékenyek az alacsonyabb vibrációs energiákra.

Azok aggodalmára, akiket érdekelnek a részletek, a tulajdonságaikat nem igazán konkrétan fogalmaztuk meg. Ez a homályos fogalmazás szándékos volt részünkről, mert előre láttuk, hogy probléma merülhet fel, ha átadjuk ezt az információt. Az alacsonyabb vibrációs emberi jellemzők egyike, amivel gyakran küzdötök, a spirituális versengés. Mivel a spirituális versengés egy alacsonyabb vibrációs elgondolás, ami a polaritás illúzióján alapszik, ez kihívást jelenthet a Kristály vibráció gyermekeinek, mikor megérkeznek. Ezért csak magokat ültettünk el kezdetben. Ám most a fejlődésetekkel kapcsolatos információ szüksége hangsúlyosabb bármilyen lehetséges kihívásnál. Az elmúlt hónapokban egy új energiaváltozást hoztunk az egész emberiség számára, és a Kristály Gyermekek tulajdonságaival kapcsolatban szükség van további leírásra.

KRISTÁLYOS JELLEMZŐK

Pszichokinetikus képességek

A Kristály vibráció gyermekei képesek a multidimenzionális kommunikációra. Nemcsak azt tudják, mi van a gondolataitokban, ám ami még ennél is fontosabb, tudják, hogy mi van a szívetekben. Ha nagyobb számban lesznek itt a Földön, akkor egy azonnali kommunikációt figyelhettek majd meg közöttük. Az, hogy értik az energia működését és a módot, ahogy önmagukban megtörik a fényt, pszichokinetikus képességekkel ruházza fel őket. Képesek lesznek tárgyakat mozgatni a gondolataikkal. Még ennél is fontosabb, hogy képesek lesznek újrarendezni az anyagot a gondolataikkal azonnal, vagy csak egy csekély késéssel. Mi ezt nagyon viccesnek találjuk, mert nem is volt még olyan régen, hogy történeteket találtatok ki önmagatok szórakoztatására, melyben nagy elmebeli hatalommal rendelkező űrlények veszik át a világotok irányítását. Most felfedezitek, hogy ez igaz, ám ezek a létezők valójában a gyermekeitek.

Lehetséges kihívások

Ahogy már említettük, a Kristály vibráció gyermekei egy olyan kristályos szerkezettel rendelkeznek, ami lehetővé teszi számukra, hogy több fényt hordozzanak fizikai lényükben. Ez a kristályos struktúra okozza azt, hogy visszatükrözik azokat a dolgokat, melyekre nincs rezgésszám tartományuk. Sőt, amilyen erőteljes létezők, nemcsak visszatükrözik ezeket a dolgokat, hanem ebben a folyamatban fel is erősítik őket. 150 éven belül ezek a jellemzők hétköznapivá válnak, ám azoknak, akik először hordozzák ezeket fizikai formában, tekintélyes kihívásokkal kell szembenézniük.

Autizmus vagy Kristály jellemzők?

Hadd magyarázzunk el néhányat az azonnali kihívások közül, melyekkel ezek a magasabb rezgésű létezők szembetalálhatják magukat. Azáltal, hogy kristály formájú alappal rendelkeznek, általatok lazának tekintett éteri testük van. Ezt először hiperérzékenységként észlelitek majd. Ez a második jellemző, melyet említettünk, a rendkívüli sebezhetőség. Ha megtanulnak bánni vele, ez az érzékenység teszi majd lehetővé számukra, hogy interdimenzionálisan utazhassanak. Végül ez fog elvezetni az interdimenzionális utazáshoz, és ahhoz, amit most jelenleg időutazásnak képzeltek el. Jelenleg azonban azok, akik akár csak kis mértékű kristály energiával érkeznek is, akaratlanul is átlökődhetnek másik dimenziókba. Erre példa az általatok autizmusnak nevezett dolog. Ők valójában Kristály Gyermekek, akik átlökődtek másik dimenziókba, és képtelenek visszatérni. Ezek a gyengéd létezők rendkívül érzékenyek a környezetükre és a külső ingerekre, melyek nincsenek összhangban az általuk hordozott magasabb vibrációkkal. Ettől úgy tűnhet, mintha gyengék lennének, pedig valójában fejlett, hatalmas emberi lények. Arra kérünk titeket, hogy kezdjetek el megvizsgálni és megkérdőjelezni minden külső ingert, beleértve azokat, melyeket korábban arra használtatok, hogy segítse a gyógyulásukat.

Vibrációs hiperérzékenység

Észre fogjátok venni, hogy a Kristály vibráció gyermekei mindenféle vibrációs bemeneti ingerre érzékenyek. A vibráció minden formája, a hangok, színek, a környező elektromágneses mezők és a környezeti szennyezőanyagok mind felkavaró, zavaró hatással lehetnek rájuk. A rezgések iránti érzékenységük számos szinten jelentkezhet, beleértve a mágneses, elektromágneses, környezeti, íz, hang, szín energiákat, és sok egyéb formáját a vibrációs energiáknak. Ezek a gyermekek hiperérzékenyek a környezetükre, és részben védtelenek a szennyező anyagokkal szemben. Már most is megfigyelhetitek, hogy bizonyos színkombinációk furcsa hatást válthatnak ki a Kristály Gyermekekből. Még amit ún. „geng/banda színeknek" hívnátok, az is egy öntudatlan kísérlet arra, hogy szabályozzák ezt a bemeneti ingert, a vibráció alacsonyabb szintjein tartva azt. A vibrációnak ezekre az alacsonyabb szintjeire igen érzékenyek a Kristály Gyermekek.

A vibrációs energia egyik formája, mellyel a Kristály Gyermekeknek nehézségei vannak, az elektromosság. Az elektromosság egy olyan energiaforma, mely a természetben is megtalálható, ám az, ahogyan alkalmazzátok, és részben az, hogy váltakozó áramot használtok, azt okozza, hogy a Kristály Gyermekeknek némi időre van szükségük ahhoz, hogy ezekhez alkalmazkodjanak. Ez elég humoros, mivel az elektromosságnak ezt a formáját egy olyan valaki dolgozta ki, aki maga is jelentős mennyiségű Kristály energiával rendelkezett (Nicolai Tesla). A Kristály Gyermekeknek meg kell tanulniuk alkalmazkodni a vibrációs energia ezen formájához. Addig is, ha kapcsolatba kerülnek vmiféle elektromos eszközzel, mikor épp nincsenek egyensúlyban, mérgesek vagy zavarodottak, akkor nagyon valószínű, hogy nemcsak hogy visszatükrözik az energiát, hanem fel is erősítik. Ez szó szerint megolvaszthatja a legtöbb ma használatban levő elektromos eszközt. Gyakorlattal a Kristály Gyermekek alkalmazkodni fognak az energiának ehhez az ember alkotta hullámformájához. Addig is az otthoni élet célszerűbb lehet számukra.

Kristályos összeköttetés a Földdel

A Föld, élő és érző létezőként, szintén keresztülmegy a kristályos formába való átalakulás folyamatán. Nemrég felfedeztétek a víz kristályos természetét. Amit most megosztunk veletek, az az, hogy ez nem pusztán egy új keletű felfedezés; inkább egy új evolúciós lépés. A bolygó mágneses rácsának a beállítása majdnem készen van. Kryon munkája a Föld mágneses rácsainak előkészítésével pár hónapon belül befejeződik. Ez egyszerűbbé teszi, hogy a Föld egy magasabb frekvencián rezonáljon, és segíteni fog az embereknek, hogy megtartsák valódi hatalmukat fizikai formában. Ezen felül lehetővé fogja tenni a Kristály Gyermekeknek, hogy elfoglalják a helyüket. Ez a kozmikus esemény önmagában be fogja állítani az energiát, és megnyitja az utat a Kristály vibráció gyermekei előtt, hogy megtegyétek a következő lépést az emberiség fejlődésében.

Érzelmi átélés

A legjelentősebb terület, ahol a Kristály gyermekeknek alkalmazkodásra van szüksége, a hiperérzékenységük az emberi érzelmekre. Hasonlóan ahhoz, ahogy az Indigó gyermekeknek nem volt rezgéstartományuk a bűntudatra, észre fogjátok venni, hogy a Kristály vibráció gyermekeinek nincs rezgéstartományuk a félelem érzésére. A félelem fontos érzés volt az emberek számára a fejlődés korai időszakában. Az egóval együtt segítette a túlélést. A félelem jól szolgált benneteket, ám hasznossága immár véget ér. A félelem érzése erőteljesen jelen van az emberek szívében. Ez az oka annak, hogy történelmetek jelenlegi időszakában ilyen sok félelemmel szembesültök kollektívan. Még az általatok terrorizmusnak tekintett dolog is egy lehetőség számotokra, hogy közösségként túllépjetek a félelmen.

„Allergiásak" a félelemre

A Kristály vibrációval rendelkezők könnyedén megérzik a körülöttük lévők szívében lakozó félelmet. A kihívás abban áll, mikor megérzik ezt a félelmet, és tudattalanul visszatükrözik őket felerősített érzésekként. Ez különös reakciókat válthat ki az alacsonyabb vibrációjú emberekből. Amikor visszatükrözik ezeket a félelmeket, akkor olyan reakciókat válthatnak ki, melyek károsak az egész emberiségre nézve, mivel ez egyszerűen a legrosszabbat hozza ki az emberekből. Ezért a Kristály gyermekek gyakran a rejtőzködésben, képességeik elrejtésében fognak menedéket találni. Tartózkodó viselkedést fognak felölteni, és nem fogják nyilvánosan megmutatni a képességeiket. Első látásra emiatt úgy tűnhetnek, mintha alázatosak és szelídek lennének. Ne értelmezzétek ezt félre, ez nem azt jelenti, hogy nem hatalmasok és erőteljesek. A Kristály Gyermekek szülei megpróbálják majd elrejteni és mindenáron biztonságban tartani őket. Ez meg fog változni, ahogy az emberiség elengedi a félelem iránti szükségét. Ez volt az eredeti üzenet, melyet pár évvel ezelőtt adtunk át nektek, mikor először beszéltünk ezekről a gyermekekről. Azt mondtuk: „Ha biztonságossá teszitek a bolygót a számukra, akkor jönni fognak." Meghallgattátok az üzenetünket… és most itt vannak.

Kristály testbe lépések, Kristály Felnőttek és Ti

A Kristály vibráció felébresztése saját biológiai buborékotokban mindegyikőtökben változásokat eredményez, amire figyelmet kell fordítsatok. Bár az első Kristály Gyermekek még nem lépnek be a világotokba egypár évig, azonban sokan vannak már a Földön, akik a Kristály jellemzők különböző fokozatait hordozzák magukban. Ők azok a legbátrabb lelkek, akik beleegyeztek abba, hogy elsőként érkezzenek és teszteljék a körülményeket. A velük való munka, hogy ráébredjetek a legnagyobb lehetőségeitekre, egy olyan dolog, amihez sokan közületek rögtön vonzódást éreztek. Ám még sok a teendő.

A következő pár évben Kristály testbe lépések is előfordulnak majd, lesznek olyanok, akik csendben felnőttként fognak inkarnálódni, magukban hordozva a Kristály vibrációt. Ahogy a Kristály Gyermekekről beszélünk, sokan közületek felismerik magukat Kristály Felnőttként, akik mindvégig magukban hordozták ezeket a jellemzőket. Azok, akik ezt választják, most előlépnek a rejtőzködésből, és megosztják történetüket a világgal. A nemrégiben bekövetkezett energiaváltozásoknak köszönhetően sokan elkezdtétek kifejleszteni ezeknek a sajátosságoknak némelyikét, melyekhez nem vagytok hozzászokva. A mi szemszögünkből nézve ez a Kristály Gyermek felébredése mindannyiótokban. Ahogy ezek a felnőttek és gyermekek egyre inkább belépnek saját hatalmukba, és elkezdik használni az erejüket, ez a folyamat az emberiség egészében fel fogja ébreszteni ezeket a tulajdonságokat. Kristályossá váltok.

A Földön jelenleg történő energiaváltozás felkészít benneteket arra, hogy még jobban kapcsolatba kerüljetek a kristályos vibrációval. A közvetlenül előttetek álló napokban sokan felfedezitek a tisztulásnak egy olyan formáját, melyre nem számítottatok. További polarizáció lesz majd megfigyelhető, ami úgy tűnik, mintha egység helyett inkább az elkülönüléshez vezetne. Ne féljetek ezektől, csak menjetek tovább annak tudatában, hogy az utatokon vagytok. Észre fogjátok venni, hogy a biológiátok gyorsan változik ezalatt az idő alatt, ami azt jelenti, hogy változásokat fogtok tapasztalni az étkezési szokásaitokban, alvási mintáitokban és az ízlésetekben. Belső összeköttetésetek erősebbé válik, bár legtöbbeteknek meg kell tanulnia bíznia ebben az intuitív összeköttetésben. A kapcsolatok véget érhetnek, és újak alakulhatnak ki. Néhányan összeroppannak a megterhelések alatt, néhányan pedig a kommunikáció és a szeretet új szintjeit fedezik fel. Akikben el van fojtva a harag, azoknál lehet, hogy nem a legalkalmasabb időben fog ez felszínre törni. A következő hónapokban kérünk, biztosítsatok magatoknak és a körülöttetek élőknek elég mozgási teret a növekedéshez. Lesznek időszakok, mikor minden a feje tetejére fog állni, és lesznek olyan időszakok is, mikor azt érzitek, hogy minden rendben van a világgal. Mikor kiegyensúlyozottak vagytok, kérünk, öltsétek magatokra az Ember Angyal szerepét, és nyúljatok ki mások felé, biztos kezet kínálva nekik. Amikor úgy érzitek, hogy nem vagytok a középpontotokban, legyen bátorságotok kinyúlni, és elfogadni a felétek nyújtott kezet. Kristályossá váltok, és amikor kézen fogjátok egymást, a folyamat varázslatossá válik.

Ahogy figyeljük a fejlődéseteket, leírhatatlan izgalom bontakozik ki a fátyol felénk eső oldalán. Megteremtitek az Otthont a fátyol felétek eső oldalán. Nincsenek szavaink az irántatok érzett szeretetünkre. Nem értitek valódi nagyszerűségét annak, akik valójában vagytok. Mi csak arra kérünk titeket, hogy érezzétek ezt önmagatokban, és tartsátok meg ezt az igazságot. Ez fog titeket újra Haza vezetni. Az irántatok való legnagyobb szeretettel azt kérjük, hogy bánjatok egymással tisztelettel, tápláljátok egymást, és játsszatok jót együtt.

Forrás: http://shaumbra.wire.hu
 
T

Targenor

Vendég
Könyvajánló

Dr. Doreen Virtue: Kristály Gyerekek
Útmutató a médiumi képességű gyermekek legújabb generációjához...

90.jpg

Tartalom


Bevezetés
Kik a kristály gyerekek?
Első fejezet
A Méhen Belül
Második fejezet
Ó, Azok A Szemek!
Harmadik fejezet
Megkésett beszéd, Telepátia és Transz
Negyedik fejezet
Magas Fokú Érzékenység
Ötödik fejezet
Született Gyógyítók
Hatodik fejezet
Mágikus, spirituális gyermekek
Hetedik fejezet
A természettel, állatokkal és kövekkel való kapcsolatuk
Nyolcadik fejezet
Angyalok és láthatatlan barátok
Kilencedik fejezet
Zenei, művészi adottságok
Tizedik fejezet
Angyali babák
Tizenegyedik fejezet
Evés, alvás és szőrszálhasogatás
Tizenkettedik fejezet
Tanácsok a szülőktől, a tanároktól és maguktól a kristály gyerekektől
A szerzőről

Függelék A
Autizmus és Asperger szindróma
Függelék B
Reform-pedagógiáról, Waldorf-Iskoláról és Rudolf Steinerről
Felhasznált irodalom

Bővebben: http://www.mandala-veda.hu/main/isvara.php?from=bovebb&itemNumber=90&submenu=fejezetek
 
T

Targenor

Vendég
Indigó gyerekek, új emberi faj

Miközben kétségbeesetten keressük a megoldást világunk nyugtalanító problémáira, nincs időnk és érzékenységünk annak észlelésére, hogy a Föld spirituális evolúciója egy újabb, talán a legszebb szakaszához érkezett. Sőt! A dimenzióváltás bizonyítékai itt élnek közöttünk. ők a közelmúltban született gyermekek (indigó színű aurával született gyerekek, kristály-gyerekek, szuperpszichikus képességű gyerekek). Az örökké megújuló élet, e gyermekek eddig példa nélküli képességei által siet az emberi faj segítségére. ők éppen azoknak a problémáknak orvoslása végett születtek, melyek megoldására mi felnőttek bevallottan képtelenek vagyunk.
Az újonnan született gyerekek magukban hordozzák Istenadta tehetségüket. Sokan közülük született filozófusok, akik eszmélésük első pillanata óta az élet értelméről és a Föld megmentésének lehetőségeiről gondolkodnak. Veleszületett tudósi, feltalálói és művészi képességekkel rendelkeznek. Társadalmunk, mivel a régi módszereken alapszik, sokszor nem észleli tehetségüket, ezért szüleik gyakorta kerülnek ellentmondásos helyzetekbe.
 
T

Targenor

Vendég
Dr. Doreen Virtue: Indigó Gyerekek Nevelése​

59.jpg

Az indigó gyermekek nem rendelkeznek azzal a felnőtt képességgel, hogy hazudjanak önma*guknak, elkülönülve érzéseiktől. Hihetetlenül telepatikusak, túlzottan teljes értékűek, tisztes*ségesek ahhoz, hogy hűtlenek legyenek önmagukhoz.
Ha gyermekünk indigó gyermek, ezt hogyan állapíthatjuk meg? Mi egy ilyen indigó gyermek életfeladata? Hogyan használható az angyal terápia az indigó gyermekek kibontakoztatására? Mi az, amit az indigó gyermekek tudatni akarnak velünk? E kötetből megtudhatjuk.

Tartalom

Jan Tober előszava
Köszönetnyilvánítás

Bevezető
„Kis fénymunkások”

Első Fejezet:
Hogyan állapíthatjuk meg, hogy gyermekünk indigó gyermek-e?

Második Fejezet:
Az ADD, az ADHD és a Ritalin

Harmadik Fejezet:
Az indigó gyermekek Életfeladata

Negyedik Fejezet:
Angyal-terápia az indigó gyermekek számára

Ötödik Fejezet:
Az indigó gyermekek és az intuíció

Hatodik Fejezet:
Hogyan kezeljük az álmatlanságot és az ijesztő látomásokat?

Hetedik Fejezet:
A testmozgás: az agyműködés és a viselkedés természetes módon történő javítása

Nyolcadik Fejezet:
Természetes gyermekek egy természetellenes világban

Kilencedik Fejezet:
Az ételek és az indigó gyermekek kedélyállapota közötti összefüggések

Tizedik Fejezet:
Kreatív megnyilvánulási lehetőségek

Tizenegyedik Fejezet:
Amit az indigó gyermekek tudatni akarnak velünk

Tizenkettedik Fejezet:
Az indigó gyermekek és az asztrológia

Tizenharmadik Fejezet:
Önmagunk feltétel nélküli szeretete

Utószó
Üzenet az indigó gyerekek számára

A szerzőről

Bővebben: http://www.mandala-veda.hu/main/isvara.php?from=bovebb&itemNumber=59&submenu=fejezetek
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Találtam még kettő cikket.
Mikor 10 évvel ezelőtt Belgrádban voltam, az egyik parkban láttam egy autista felnőtt férfit. Nem beszélt, de mindent megértett. Az idősebb férfiak, akik sakkozni voltak kint, süsüt mutattak néki. Nem tudott gyorsan menni, csak úgy hogy a két kezét tenyérrel a föld felé fordította. Néha kéregetett, úgy hogy az illető elé állt, és csak a tenyerét tartotta. De olyan alázatosan, olyan szelíden, hogy én még addig olyat nem láttam. De senki sem nézett szerintem a szemébe, mert ha megtették volna csodát láttak volna. Egyszer a sétányon szembe mentem vele, és valami csoda volt benne a szemében. Egy gyerekkori mesém jutott róla az eszembe ott. Mikor a királylány a gyémánt díszes díszruhára kopott szolgaruhát vett fel, és a díszruha átfénylett a kopott szolgaruhán. Az volt az érzésem, hogy az egész világmindenség néz velem szembe a szemén keresztül.
Kinézetre kísértetiesen hasonlított Jézusra, ahogyan a festményeken ábrázolják. Mikor ezt észrevettem rajta, elkezdett bajszot, és szakállat növeszteni, és még nagyobb volt a hasonlatosság.
Egész életemben rá fogok vissza emlékezni. Szerintem ezek az emberek földreszállt angyalok, akik ilyen testet öltve jöttek közénk.
kiss
 
T

Targenor

Vendég
Hugh és Gayle Prather: Spirituális Gyereknevelés

21.jpg

Gyermekeink – mint egykor mi magunk is – nem csupán a fizikai testükkel azonosítják ma*gukat, hanem érzik, ők valamennyien szellemi lelkek. A spirituális nevelés elvei az örök lelki létezés felismert, hasznosított tényein alapulnak. Arra ösztönzik a gyermek nevelőit, változ*tasson testtudatú pedagógiai szokásain. Ha figyelmen kívül hagyjuk a lelki létezés tényeit, pedagógiánkkal nemzedékekre kiható egyensúlyzavart és csalódottságot okozunk.

Tartalom


ELŐSZÓ: Isten gyermekének drága gyámja
ELSŐ RÉSZ: A gyermeknevelés kötelességének vállalása: a korai évek

1. FEJEZET: Nyílt, ártatlan látásmód
Egy tiszta szív lát világosan
A gyermekek jobb emberi lények
A gyereked láthatatlan oldala
Istennek nincsenek kedvencei
Hogyan használják a gyerekek a szavakat?
A gyermekeinkkel való egység elérése
A gyermeknevelés magasztos hivatása

2. FEJEZET: Mire valók a szülők?
A fő célunk
Az egyperces áldozat
A nevelés spirituális feladat
Hová vezet a tudatos szeretet?
A nevelés szinte megoldhatatlan feladat
A legkevesebb amit magadért megtehetsz

3. FEJEZET: A szükségleteiddel való szembenézés
A tanulási szinted felismerése
Mik a szükségletek?
A szükségletek félreértelmezése
Az ego szükségletei sohasem apadnak
A szükséglet más szükséglettel való gyógyítása

4. FEJEZET: Mire valók a gyerekek?
A gyereked a te visszatükröződésed
A gyerekek dolga
A gyermekek ajándéka

5. FEJEZET: Mit csinálsz, amikor...?
Viselkedési szabályok - a szív szabályai
Mit kellene tenni...
A sérült gyerekek félreértése

6. FEJEZET: A szülő-gyerek egyensúly
A szülői elfogadás természete
Beavatkozzunk-e, vagy sem?
Megérteni a gyermekek indítékait
A gyermekfejlődés ritmusa
Ismerd meg a gyermeked!
Növekvő előítélet a fiúkkal szemben
Hogyan tanulják meg a gyerekek a tiszteletet?
Valóban a felnőtt tudja igazán, hogy mit kell éreznie egy gyereknek?

MÁSODIK RÉSZ:
Kamaszok, kiskamaszok és a „problémás gyerekek”
Üzenet az olvasóhoz

1. FEJEZET: Manipulálnak-e a gyerekek?
A címkézés mindig ítélkezés
Pozitív címke kontra elismerés
Válaszunk agyerek kíivetelőzésére
Hogyan kezeljük a manipulációt?

2. FEJEZET: Kamaszok és a félelem
Hogyan nevelnek a szülők félelmet a gyermekeikbe?
A helyes fegyelmezés titka
A szülők félelmei
Van szerepe a szerencsének?
Tinédzser hibák és bűntettek

3. FEJEZET: Hogyan lehet olyan gyerekekkel együtt élni, akik nem félnek tőled?
Megoldás a félelemre
A gyerekek és a verés
A kölykök és a káromkodás
Tiltott dolgok
Amire az erőszak tanít
A félelem eltorzítja az érzékelést
A gyermek „viselkedik” a felnőttek körében, ha fél
Tanulmányozd gyermeked reakcióit

4. FEJEZET: A kamaszok igényeivel kapcsolatos előítéletek
A kamasz is a te gyereked
A kamasznak kamasz igényei vannak
A kamasznak szimbólumokra van szüksége
Kultúránk kamaszokkal kapcsolatos tíz előítélete
Együttérzés a kamasz gyermekekkel
Visszatekintés
Gyermekem, Te mindig velem vagy, és mindenem a tiéd

Bővebben: http://www.mandala-veda.hu/main/isvara.php?from=bovebb&itemNumber=21&submenu=fejezetek
 
T

Targenor

Vendég
Az indigó, kristály és szivárvány gyerekek

Az indigó, kristály és szivárny gyermekek fogalma az aura színébõl ered. Az aura egy a testet körülvevõ energiaréteg, az energiarendszerünk része, amely hét rétegbõl épül fel, ezek közül sorjában a harmadik az asztrális test, amely az egyénre jellemzõ színeket veszi fel. A színek, mint minden látható jelenség, rezgések sorából állnak. A aura szintjén ez a szín ún. finomenergiákból tevõdik össze. A színekre jellemzõen - ahogy ez a színterápia esetében is mûködik - ráruházhatunk egy jellemvonást, egy viselkedéstípust. Az adott szín intezitásától, szürke, vagy vörös foltoktól is függ az egyén állapota. Az indigó gyermekek ezek közül, nevükbõl eredõen indigókék, vagy lila színnel rendelkeznek. Ez a szín pontosan megfelel a hatodik csakra, vagy 3. szem csakra rezgéssíkjának. Ennél fogva ennek a központnak tulajdonságait jóval erõsebben érvényesítik magukban. Nyitottak, fogényonyak a nem fizikai ingerekre, 3. szemes látásuk fejlett, vagyis a tisztánlátást természetüknél fogva, ösztönösen gyakorolják. Ezáltal - minthogy egyetemes igazságokba látnak bele - bölcsebbeknek tartják õket.
Az indigók 1977 után születnek, ez természetesen csak egy körülbelüli adat, és nem biztosít kizárólagosságot vagyis más idõszakokban, évszázadokkal ezelõtt és már az újabb korokat élve is találkozhatunk indigó gyermekekkel, mindössze '77-tõl megszaporodott az ilyen aurával világrajöttek száma. Azt is beszélik... az indigók egy spiritulis összefogás munkásai. Kiválasztottak. Ám a kor gondolkodója joggal kérdezheti, vajon nem csak saját magunkat csapjuk be a lila köntösû maszlaggal?!
Az indigók valóban kiválasztottak, ugyanúgy, mint minden más kor gyermekei. Feladatuk egy fuldokló társadalom szemének felnyitása, felélesztése és megváltoztatása. A lázadó korosztály - legyen egészségesen dacos, vagy egyenesen Más - arra mutat rá, szemlélhetjük másképp is õket. Különlegesnek gondolni, felcimkézni õket, azonban éppen annyi, mint elvárni tõlük valamit, amivel jobb, ha nem is rendelkeznek. Az elvárások a tudatosabban élõ indigókat is megtépázták. Hol nem fogadták el õket, hol a ló nyergének túlsó felébõl szemlélhették az eseményeket. Azt hiszem elég lenne õket csak úgy elfogadni, örülni, hogy õk is vannak.

A kristály gyermekek 1996 óta egyre gyakrabban születõ átlátszó aurával rendelkezõ fiatalok. Színük a korona csakra pulzáló, arany-ezüst csillogó jellegére emlékeztet. Éppen ezért a legbölcsebbnek tartották õket, hiszen a legfelsõ, a hetedik csakrával analóg színnel rendelkeznek. Jóval nyugodtabbak a indigóknál, többnyire mélyre húzó mindent átlátó szemükrõl ismerhetõek fel. Odaadó, higgadt természetük, ám õszinte korukhoz nem illõ, zavarba ejtõ kérdéseik mozgatják meg az emberekben a már-már begyepesedett eszméket.

A szivárny gyermekek a legújabb fogalom e különlegességek sorában. Aki eddig el is hitte a mindent megváltoztató gyermekek meséjét, e jelenségnél még õ is szekptikussá válik. A szivárvány mindamelett, hogy ritka és gyönyörû jelenség - vagy talán éppen ezért - egyfajta mélyrõl jövõ tökéletességet mutat. Minden színt tartalmaz, egy semmibe elvezetõ ezer színû út, vagy éppen egy fenséges kapu. Kapu az idõk között, a lélek részei mentén. Minden színt magában hordozva az ilyen szülöttek talán a legbölcsebbek, mindent magukban hordoznak, minden erõt, minden rezgést képesek a spirituális feladat megvalósítására fordítani, hogy Földünket egy új fejlõdési spirálba irányítsák. De vajon valóban így van?
Õk a Csillag gyerekek. Akik inkarnáció hullámokban érkeznek. Az indigók a rombolásra, a kristály gyermekek az elszigetelõdésre, a szivárny szülöttek pedig szívünk megnyitására hívják fel figyelmünket. Jobbá teszik az embereket. Ezek a gyermekek, mint egyfajta prizma létezésükkel, életük mindennapjaival közvetítik környezetükbe a nem mindennapi erõket. Ám a gondolkodók megkérdezik, vajon nem léteznek ezek az erõk mindannyiunkban? Vajon nem minden emberben ott a tökéletesség, az erõs hajlam rombolásra, magányos elvonulásra és kegyetlenségre, és nem-e rejlik ott a lehetõség ezek megváltoztatására?
Én azt gondolom különlegesség ide vagy oda, mindannyian ezért születtünk, egymás követei és egymás tanítói vagyunk. Akármilyen aurával is születtünk - mert még ha vöröslõ aurával is járja valaki a világot, lehet egy kiváló pénzügyi szakember, aki a pénznek él, de azt igazán jól csinálja és erejébõl száz meg száz család jut élelemhez naponta! - mindannyian tanulunk, elbukunk, felállunk és beleragyogunk valami jót vagy rosszat ebbe a feneketlen világba! Én úgy hívom õket a Vízöntõ kor gyermekei. Hiszen egy a precessziós mozgás révén létrejött folyamatban, új asztrológiai világkorszakban vagyunk, és itt ebben a korban nem csak a láthatatlanra vagyunk kíváncsibbak, hanem az egyén sikereire is. Egészen addig míg az egyén el nem mossa az egymás iránt érdeklõdés határait. Az élet kereke forog tovább, ezek a gyermekek pedig felnõnek és adnak valami mást is a világnak, akár még többet is a gyermeki fénynél, ha ugyan lehet többet!

Forrás: http://lorien.uw.hu/gyerekangyal.htm
 
T

Targenor

Vendég
Indigó-, kristály- és szivárny-gyerekek​

Ez a három generáció azért kapta a furcsa - Indigó-, kristály-, szivárny- elnevezést, mert az aurájuk színei, az energiamintájuk leginkább a nevüket adó dolgokhoz hasonlít. Az Indigó-gyermekeknek rengeteg indigókék szín van az aurájukban.
Találkozz a szivárny-gyermekekkel!

Ők a mi isteni voltunk megtestesítői, és példák arra, mekkora lehetőségeink is vannak. A szivárny-gyermekek e földön sosem éltek még, a kristály-gyermekek gyermekei ők. A szivárny-gyermekek senkitől sem félnek. Kicsi avatárok ők, az istenek földi testet öltött alakjai, és az a dolguk, hogy segítsenek. Azért születtek, hogy adhassanak. A szivárny-gyerekek szellemiségük csúcsán vannak már születésükkor.

És persze, itt vannak a kristály-gyermekek

Az első, amit észreveszel rajtuk, a szemük: hatalmasak, beléd hatolnak, és bölcsebbek, öregebbek, mint maga a gyerek. A kristály-gyermek szeme - ha rád néz - hozzád kapcsolódik, hipnotizál, és azon veszed észre magad, hogy a lelked ott áll meztelenül előtte, mindent láthat. Talán észrevetted már, milyen gyorsan népesítik be földünket az ilyen gyerekek. Mind boldogok, elégedettek és megbocsátók. A fénnyel dolgozók új generációja ők, egészen picik, alig hét évesek, és nem is hasonlítanak az előző nemzedékhez. Sok szempontból ideálisak a tulajdonságaik, azt az irányt mutatják, amerre az emberiség fejlődik – és az bizony jó irány.

Az előző generáció szülötteit, akik most héttől talán huszonöt évesek, nevezzük indigó-gyermekeknek

Pár tulajdonságuk hasonlít a kristály-gyermekekéhez. Mindkét nemzedék nagyon érzékeny, szenzitív inkább, és különleges képességeik vannak, fontos életcélokkal rendelkeznek. A fő különbség a temperamentumukban rejlik. Az indigógyermekek harcos szelleműek, mert közös céljuk a minket már nem szolgáló régi rendszerek ledöntése, felszámolása. A kormányokkal harcolnak, az elavult oktatási és jogi rendszerekkel, amikben már nincs többet semmi logika. És ehhez kemény elhatározottság és erő kell.

Azok a felnőttek, akik általában utálják a változást és a kényelem hívei, félreérthetik az indigógyermekeket. Rendszerint sikerül is őket besorolniuk valamilyen pszichiátriai rendellenesség „dobozába”, mint például a hiperaktivitás, a figyelemhiányos rendellenesség, És persze, ha gyógyszeresen kezelik, az indigók nagy része elveszti csodás érzékenységét, a szellemvilág ajándékait, a harcos szellemet.

Ennek ellentéteképpen a kristály-gyermek nyugodt és kiegyensúlyozott

Persze, hisztizhet néha, de a legtöbb esetben megbocsátó és könnyen kezelhető. A kristályok nemzedéke az indigók által vágott ösvényen jár. Az indigó-gyermek megy előre - bozótvágó késsel a kezében -, és eltakarít mindent, ami zavaros, ami útban van. Utána megy a kristály-gyermek, a már megtisztított ösvényen, egy már biztonságosabb és békésebb világba. És ott majd a félelmet nem ismerő szivárnygyermekek tehetik azt, amit tenniük kell: adhatnak.

Az indigó-gyermekek nagy része tisztánlátó

A kristály-gyermekek aurája opálos, ezernyi pasztellszínnel. Imádják a köveket és kristályokat, vonzódnak hozzájuk. A szivárnygyermekek szivárványszín energiát sugároznak, olyat, amivel mi mind teremtődtünk, ami az egészségünket és kiegyensúlyozottságunkat biztosítja.

Az indigógyermekek megérzik, ha hazudnak nekik

Ugyanúgy, ahogy a kutyák megérzik a félelmet. Tudják, mikor nem mondanak nekik igazat, mikor atyáskodnak felettük, mikor manipulálják őket. És mert közös céljuk egy új, egységes világ megteremtése, hogy ebbe az irányba terelgessenek minket, az indigók belső „hazugságérzékelője” kikapcsolhatatlan. Mint már mondtuk, a harcos szellemük sok felnőttet megrémít, és mert nem viselik el a hazugságot, sokszor nem tudnak számunkra hétköznapi szituációkban, akár otthon, az iskolában vagy a munkahelyen megfelelni. Egyszerűen nem tudnak másképp cselekedni, mint ahogyan éreznek, nem tudják tettetni, hogy minden rendben van. Így aztán gyakran kerülnek orvos kezébe, aki aztán nyugtatókat és erős gyógyszereket rendel el.

A kristály-gyermekek velük született spirituális képességeit is gyakran félreértik

A kristály-gyermekeknek gyakran van telepatikus képességük, ettől aztán sokkal később kezdenek el beszélni, mint kortársaik.

Már most is egyre többen vagyunk, akik valamilyen szinten hozzáférünk pszichikus képességeinkhez. Egyre inkább érdeklődünk a paranormális dolgok iránt, már nem titokban, könyvek, tévéműsorok is foglalkoznak vele, és nem csak „csodabogárként” a színes hírekben.

Nem is meglepő hát, hogy az indigógyermekeket követő generáció hihetetlenül gyakran rendelkezik telepatikus képességekkel.

A kristály-gyermekek nagy része jó későn kezd beszélni, nem ritka, hogy csak három, négy éves korban. De a szülőknek még sincs gondjuk addig sem a kommunikációval. Épp ellenkezőleg.

A kristály-gyermekek szülei valamiféle elméből-elmébe kommunikációval boldogulnak, nem is rosszul, gyerekeik pedig telepátiával, maguknak kitalált jelbeszéddel és hangokkal, sőt, dallamokkal segítenek rá.

A baj akkor kezdődik, a kristály-gyerekkel, ha a hivatalos felmérések, - épp a kései beszédkezdés miatt - abnormálisnak, óvoda és iskola éretlennek, sőt autistának minősítik őt.

Az autizmus definíciója teljesen világos

E szerint az autista személy a saját kis világában él, és nincs kapcsolata az azon kívül állókkal. Az autista azért nem beszél, mert nincs mit mondani a másoknak, nem érdekli, hogy gondolatait megossza velük.

De a kristály-gyermekek nem ilyenek

Épp ellenkezőleg. Szinte mindenkihez láthatatlan szálak kötik, kommunikatívak, kedvesek és simogatók. És tehetségesek, filozófiai és szellemi téren is. Szinte hihetetlen mértékű kedvességgel és érzékenységgel fordulnak a külvilág felé. A kristály-gyerekek mindig tudják, érzik, kinek van szüksége egy ölelésre, egy puszira. Egy autistát ez nem érdekelné.

Ezek a gyerekek a válaszok az imáinkra

A szivárnygyermekek csak most vannak születőben, ahogy a kristálygyermekek egyre növekednek, lassan felnőttek lesznek. A szivárnygyermekek dolga talán az, hogy pótolják az ezerszínű fényt, ami egyre kevésbé ér minket, pedig szükségünk van rá. Mintha csak kimennénk a mezőre, a napfényre, tőlük is a szivárvány minden színében pompázó energiát kapunk.

Forrás: http://noiportal.hu/main/npnews-3135.html
 
T

Targenor

Vendég
Első üzenet: Mély átalakulás: A Szivárvány gyerekek

Celia Fenn közvetítésével


Ezt az üzenetet a Vénusz tranzit-kor (2004. június 8.) a 4 hónapos Daniel Barnard közvetítésével kaptuk.
Legdrágább embertestvérek, a Boldogság és Ero üzenetét hozzuk, mert most egy nagyon eroteljes új energiát hozunk a bolygóra. Ez a Szív ereje, és ahogy a Vénusz elhalad a Nap elott a noi és férfi energiák a Szivárvány fény prizmájává vegyülnek, és mi, a Szivárvány gyerekek elkezdjük sugározni eronket a Közös Tudatosságba. Az üzenetünk egyszeru- de megkívánja toletek, fivéreinktol és novéreinktol, hogy mélyen megváltoztassátok a gondolkozásotokat, érzéseiteket és életeteket. Tudatni akarjuk veletek, hogy mi, a Csillag Gyerekek a 1970-es évektol kezdve érkezünk a bolygóra inkarnáció hullámokban. Azért jöttünk, hogy megmutassuk, hogyan billentetek ki az egyensúlyból, és hogyan kell visszatérnetek az egyensúlyhoz, hogy a bolygó is egyensúlyba kerülhessen. Az Indigó Gyerekek megmutatták, milyen merevvé, rugalmatlanná és rombolóvá váltatok. A Kristály Gyerekek megmutatták milyen bezárttá és érzéketlenné váltatok, és mi, a Szivárvány Gyerekek itt vagyunk, hogy megmutassuk, hogyan nyissátok ki a szíveteket, és igazán érezzétek a Nagyszeru Szívet, ami az Univerzum központjában dobog. Minden egyes sugárzó dobbanással az Univerzum csillámlik az Isteni Atya/Anya energiáival, és mindegyikotök megkapja ezeket az Arany és Ezüst Fényhullámokat. A sugárzó energiának ezek a hullámai adják a kulcsot ahhoz, hogy kinyissátok a szíveteket arra az igazságra, hogy kik vagytok, és hol vagytok.

Boségben élni

Az emberek elfelejtették, hogyan éljenek boségben. Olyan világot teremtettetek, ahol a boséget anyagi mértéktelenség jelenti. Tudatni akarjuk, hogy ez nem így van. A boség a Lélek és a Lét egy állapota. ELÉGEDETTSÉG és BÉKE, és a tudat, hogy mindig elegendo fog jutni. A BIZALOM és EGYENSÚLY BELSO állapota, ami külso egyensúlyként nyilvánul meg az anyagi világban. Olyan sokatoknak jut elég a szükségletei kielégítésére, és mégis boldogtalanok vagytok, mert úgy érzitek több kéne. Hogy a vágyaitok kielégítésére is elégnek kéne lenni. De a legtöbben még annyira zártak vagytok az igazi természetetekre, hogy nem igazán tudjátok, mik az igazi vágyaitok. Azt képzelitek, hogy a vágyakat anyagi megjelenítéssel elégíthetitek ki, és ez néha így is van. De a vágy a Lélek haladása az ön-felfedezés és ön-kutatás felé, önmagát az Isteni Hatalom kiterjedéseként ismerve. Tényleg nem sok köze van a pénzhez vagy az anyagi javakhoz. A vágy a Lélek kalandja, ami Nyitott Szíven alapul. Most arra sürgetünk benneteket, hogy engedjétek el igényeteket a túlzott anyagi fogyasztásra, és tanuljátok meg az egyszeru élet muvészetét. És ezzel együtt tanuljátok meg megosztani, amitek van. Mert ez valójában nem a pénzrol, hanem a forrásokról szól. A bolygó egy olyan rendszer, ahol a forrásokat ki kell egyensúlyozni, és meg kell osztani, hogy a bolygó minden lakóját ellássa, ahogy a Teremto akarja. Univerzális törvény, hogy a bolygó csak akkora populációt enged, amekkorát el tud tartani. A ti bolygótok minden embert el tud látni, - de ti magatok szegénységet és betegséget teremtettetek, mert nem tudjátok a forrásaitokat kezelni. Bezártátok a szíveteket és félelembe estetek. És a félelem irigységet és haragot szül. És így ezen a bolygón vannak néhányan, akiknek akkora vagyona van, amit lehetetlen felhasználniuk, és sokan vannak, akik mély szegénységben és kétségbeesésben élnek. Itt az ideje FELÉBREDNI és kinyitni a szíveteket. Senkinek sem kell szegénységben élni, ismételjük, a bolygó minden létformát ellát, amely azt választja, hogy itt inkarnálódik. Mi, a Szivárvány gyerekek újra elhozzuk az egyensúly energiáját. Veletek együtt egyensúlyba hozzuk a Földet, az óceánokat és az eget, éppúgy, mint az emberi szíveket, és újra megteremtjük a boség igazi állapotát.

Szegénység és egyszerűség

Tudjuk, hogy sokan azt mondjátok, hogy az univerzum végtelen, és mindenkinek nagy boséget kéne tapasztalnia, nagy anyagi vagyont és kényelmet értve ez alatt. De az nem szükségszeruen igaz. Minden civilizáció, aki a bolygótokon járt megértette a szükségességét, hogy "könnyedén járjanak" a Földön, a leheto legkisebb károsodást okozva, és hogy megosszák a forrásaikat minden élolénnyel. Megértették, hogy míg az univerzum energiában kifejezve végtelen, addig a bolygók véges anyagi rendszerek. De ön-megújító rendszerek, és ha jól kezelik és törodnek vele, mindenkit ellátnak, aki rajtuk él. Az egyszeru élet nem szegénység. Ez tudatában lenni annak, hogy a döntéseitek, hogy hogyan éljetek és cselekedjetek nem személyesek, hanem mindenkire hatnak körülöttetek. Ha vakon szereztek és fogyasztotok, és többet vesztek el, mint amennyire szükségetek van, megzavarjátok az egyensúlyt. Másoknak kevesebb jut, mint amennyire szükségük van, mert az egyensúly elsodleges törvényét megsértettétek. És ha másoknak kevesebb jut, valahogy neked is kevesebb jut, talán érzelmileg vagy lelkileg. Így teremt a kiegyensúlyozatlanság boldogtalanságot, mert MINDENKI tapasztalja a kiegyensúlyozatlanságot, mivel mindenki része a bolygó rendszerének. Sürgetünk benneteket, hogy kezdjétek magatokat a bolygó polgárainak tekinteni, nem csak pusztán az országotok lakóinak. Lehet, hogy most biztonságban érzed magad, de soha sem lesz valóban így, amíg a bolygó minden lakója nem mondhatja ugyanezt. Kezdjétek tudatosítani a feladatot, amit születésetek elott vállaltatok, hogy a bolygó gondnokai lesztek és vigyáztok rá. Mivel ez a ketto összekapcsolódik, részei annak az EGYSÉGNEK, ami mindent összeköt.

Az Együttérzés, Szépség és Szeretet egyszeru útja.

A Szivárvány gyerekek azért jöttek, hogy megtanítsák, hogyan járjátok ezt az utat. Tanuljátok meg szeretni és értékelni magatokat. Úgy élni, mintha értékesek lennétek. Megbecsülni és táplálni magatokat jó étellel, testmozgással, játékkal és szeretettel. És ahogy meglátjátok magatokban ezt a sugárzó értéket, tanuljátok meg másokban is meglátni. MINDENKI a Nagyszeru Univerzális Szív isteni energiáját fejezi ki. És mikor másokat értékelsz, úgy fogod érezni, mintha az o szükségleteik és érzéseik a tieid lennének, hiszen valójában tényleg azok. Az Egy Szív kifejezodései, ami a bolygó központjában dobog. És, drága embertestvéreim, ez Ti vagytok. És mikor érzitek mások szükségleteit, osszátok meg, amitek van. Ez lehet anyagi, de lehet, hogy csak egyszeruen energia- az idotök és szeretetek áldása, vagy annak a tudatnak az áldása, hogy többé nem járultok hozzá a bolygó tudatlanság, félelem vagy kapzsiság miatti szenvedéséhez. Ez tudatában lenni annak, hogy nem különálló "magános" egyedek vagytok, hanem egyike az isteni lényeg együtt-létezo kifejezodései miriádjainak.

Egyszerűen meditáljatok naponta elégedettségen, békén, boldogságon, és hogy amire szükségetek van, megkapjátok. Legyetek hálásak-és kérjétek, hogy ez terjedjen ki minden emberre a bolygón. Aztán, amennyire ez számotokra lehetséges, éljetek harmóniában a kívánságaitokkal. És mikor a tudatosság és harmónia ezen állapotában éltek, az egyszeru szépség, becsületesség és szeretet útját járjátok.

Az ÚJ Föld itt van, most.

Mi a Szivárvány Gyerekek vagyunk

Második üzenet: Az egyensúly megtalálása;

Mihály arkangyal Kate Spreckley közvetítésével

Az igazság és oszinteség elképeszto ideje van. Az igazságnak, hogy kik és mik vagytok, és oszintének lenni magatokkal és másokkal. Itt az ideje, hogy oszintén szembe nézzetek magatokkal és az életetekkel. Igazak vagytok magatokhoz? Tükrözi az életetek ezt az igazságot? Ha nem, itt az ideje megtenni a szükséges változtatásokat. Ti választottatok, és itt az ideje, hogy elfogadjátok ennek a választásnak a felelosségét, és hogy az igazságon keresztül éljétek életeteket. Gondoljatok úgy erre az idore, hogy itt az ideje elobújni, megtalálni önmagatokat és az igazi személyt, aki mindannyiótokban lakik. Azt a személyt, aki Isten fénye és szeretete. Sokan élnek át gyászt és magányosságot, ahogy elengedik az eloítéleteiket arról, hogy kinek és minek kéne lenniük. Hogyan kéne viselkednetek és mit várnak el toletek, hogyan éljetek ebben a valóságban. Sokan elengedik azokat az elvárásokat, amiket maguk alkottak önmaguknak. Sokan összezavarodottan és félelemmel néznek az életükre, mert ez nem az, amit akarnak, vagy ahol lenni akarnak. Hagyjátok magatokat gyászolni és érezni az elengedés fájdalmát- fontos, hogy ne harcoljatok ezek ellen az érzelmek ellen, mert csak újra a felszínre kerülnek, és megakadályozzák a tovább fejlodéseteket. A legtöbbeteknek fogalma sincs, hogy kik vagytok,-mi a felsobb birodalmakban tudjuk. Tudjuk, hogy szeretettel és fénnyel vagytok töltve, tudjuk, hogy erosek vagytok, és izgatottan figyeljük az elso jeleit, hogy kezditek észrevenni ezt a hatalmas szeretetet, amely mindotökben lakik. Végre látjátok, és mi tudjuk, hogy hamarosan elismeritek, és úgy igazítjátok az életeteket, hogy egy vonalba kerüljön azzal a szeretettel és fénnyel, ami az igazi önmagatok.

Ez természetesen idobe telik, és nem mindenki látja vagy ismeri el önmagának ezt a részét. Ugyanakkor sürgetünk benneteket, hogy találjatok szeretet és együttérzést a szívetekben, és küldjétek ezt a szeretetet és együttérzést azoknak, akiket szenvedni láttok. Itt az ideje, hogy megosszátok a bennetek levo szeretet és fény ajándékát. Nagyon fontos, hogy annyit terjesszetek belole, amennyit csak lehet. A harag és félelem többé nem része az új Földnek, és itt az ideje, hogy menjetek, és osztozzatok az Új Föld népével. Csak azzal, hogy önmagad vagy, és terjeszted a szeretetet és a fényt magad körül, már olyan sokaknak segítesz. A legtöbben nem realizáljátok, mekkora befolyása van a fényeteknek és szereteteknek a körülöttetek lévo emberekre. Nem értitek, hogy csak azzal, hogy járkáltok és másokkal vagytok adjátok a fényt és szeretetet, ami annyira kell a segítéshez és gyógyuláshoz. Nektek, akik "Fénymunkásoknak" hívjátok magatokat felelosségetek, hogy menjetek és osszátok meg az ajándékaitokat, a szereteteket és a fényeteket. Fogadjátok ezt a felelosséget szívesen és alázattal, és ne aggódjatok az anyagi gondokon vagy a boségen, amit annyira megérdemeltek. Ez mind eljön, és eléri az egyensúlyt. Hagyjátok az aggodalmat magatok mögött, és fogadjátok el és bízzatok benne, hogy szeretve vagytok, és törodnek veletek minden lehetséges módon. Nem hagyunk benneteket szenvedni, és minden nektek adatik. A frusztráció és aggodalom akadályozza a haladásotokat- engedjétek el, és engedjétek magatokat elore haladni, és a munkába, amit választottatok! Csak azt kérjük, hogy érezzetek szeretetet, boldogságot és együttérzést magatok iránt és az emberek iránt, akik megosztják a Földet veletek. Támogatunk benneteket, és feltétel nélkül szeretünk benneteket, és örömmel várjuk, hogy figyelhessük, amint a szeretet hatalma az összes "régi világ" problémán átemel benneteket egy új egyensúlyba. Szeretetben és fényességben;

Mihály arkangyal

Forrás: http://www.starchild.co.za/channel8hung.html
 

dreamaya

Kitiltott (BANned)
Találtam még kettő cikket.
Mikor 10 évvel ezelőtt Belgrádban voltam, az egyik parkban láttam egy autista felnőtt férfit. Nem beszélt, de mindent megértett. Az idősebb férfiak, akik sakkozni voltak kint, süsüt mutattak néki. Nem tudott gyorsan menni, csak úgy hogy a két kezét tenyérrel a föld felé fordította. Néha kéregetett, úgy hogy az illető elé állt, és csak a tenyerét tartotta. De olyan alázatosan, olyan szelíden, hogy én még addig olyat nem láttam. De senki sem nézett szerintem a szemébe, mert ha megtették volna csodát láttak volna. Egyszer a sétányon szembe mentem vele, és valami csoda volt benne a szemében. Egy gyerekkori mesém jutott róla az eszembe ott. Mikor a királylány a gyémánt díszes díszruhára kopott szolgaruhát vett fel, és a díszruha átfénylett a kopott szolgaruhán. Az volt az érzésem, hogy az egész világmindenség néz velem szembe a szemén keresztül.
Kinézetre kísértetiesen hasonlított Jézusra, ahogyan a festményeken ábrázolják. Mikor ezt észrevettem rajta, elkezdett bajszot, és szakállat növeszteni, és még nagyobb volt a hasonlatosság.
Egész életemben rá fogok vissza emlékezni. Szerintem ezek az emberek földreszállt angyalok, akik ilyen testet öltve jöttek közénk.kiss

Isten tenyerén!

"Életem ott van
Isten tenyerém,
azért nem félek én,
azért van az, hogy
bármi fáj nekem,
mosolyog a szemem.
Száz jajszó között is
bízom vakon
hitem fel nem adom.
Rám törhet vadul
ezer baj veszély,
Isten így szól: ne félj!
Miért és mitől is
félhetnék én az
Isten tenyerén?!"
 
T

Targenor

Vendég
Könyvajánló

Edith Schreiber-Wicke: A szivárványgyermek

(gyermek könyv)

B326007.JPG

"Szivárványországban földi utazásukra készülnek a még meg nem született gyermekek. Izgalmas terveik vannak: nagyszerű találmányokkal, költészettel, csodálatos festményekkel, igazán mély színészi teljesítményekkel kívánják jobbá tenni a világot. Egyedül Naominak nincsenek pontos tervei... ő a szivárvány színeivel játszik...
A szivárványgyermek egy csodálatos mese kicsiknek és nagyoknak. Az életről, a boldogságról, arról, hogy mindenkinek megvan a maga feladata az életben. Arról, hogy a fogyatékkal élők nélkül szegényebb lenne a világ... A szivárványgyermek egy olyan könyv, amelynek elolvasása után még a nap is ragyogóbban süt."
 
T

Targenor

Vendég
"A spiritualitással foglalkozók abban hisznek, hogy az Isten gyerekek képében küldi a megváltást. Kis harcosok születnek a világra, akik részben tükröt tartanak nekünk, és megmutatják, milyen kegyetlen, durva, közönyös lett a világunk. Másrészt pedig megtanítanak újból szeretni, hinni, a szépre koncentrálni, és nem utolsó sorban jót cselekedni. Ezek a gyerekek, akik mintegy huszonöt éve születnek a földre, újra tanítanak minket arra, hogyan kell élni.
Különleges tulajdonságaikról, viselkedésükről, és nem utolsó sorban aurájuk színéről ismerni meg őket. A legidősebbek közülük az indigó gyerekek, ők ma huszonöt és hét év közöttiek. Az aurájuk színében sok a lila, a sötétkék.
Őket követik a hét évesnél fiatalabb kristálygyerekek. Az ő aurájuk áttetsző és ragyogó, mint a kristály.
És a kristálygyerekek gyermekei lesznek majd a szivárvány gyerekek, akik aurájukból a ragyogást, a színek kavalkádját, a boldogságot szórják majd az emberiségre.

Ha kristálygyermeked van, remélheted, hogy szivárvány gyereket fog majd a világra hozni, vagy nemzeni.
Ők azért jönnek a Földre, hogy tükröt tartsanak nekünk, és felismerhessük magunkban a jóságot, az isteni lényeget. Megmutatják majd, micsoda lehetőségeink vannak. Megmutatják, hogy ha Istenben bízunk, nincs okunk félni, nincs okunk aggódni, hiszen Isten gondoskodik az ő gyermekeiről. Minden agresszió gyökere a félelem, a szivárvány gyerekek megmutatják, hogy félelem nélkül is lehet élni.

Képzelj el egy kisgyereket, aki sose retten meg semmitől, és bátran szembe száll bármivel és bárkivel, hogy a küldetését megvédje. Olyanok ők, mint a kis katonák, akik szívvel-lélekkel harcolnak a küldetésükért. Az a dolguk, hogy segítsenek. Azért születnek, hogy adhassanak. A szivárvány-gyerekek szellemiségük csúcsán vannak már születésükkor.
Az a dolguk, hogy felhívják a figyelmünket az ezerszínű fényre, ami nap mint nap ér minket, mégsem vesszük észre. Ha egy ilyen gyermekre ránézünk majd, úgy érezzük, erdők, mezők, tengerek és az égbolt minden ragyogása egyszerre zúdul ránk.

Az indigó gyerekek azért születtek a Földre, hogy szembesítsenek minket azzal, milyen merevvé, rugalmatlanná és rombolóvá váltunk.
A kristály gyerekek megmutatják, hogy magányossá, idegenné és közönyössé váltunk.

A szivárvány gyerekek azért jönnek majd, hogy megmutassák, hogyan nyithatnánk ki a szívünket, hogy végre érezhessük isten szívét, ami a világmindenség középpontjában dobog."

Forrás: http://www.astronet.hu/index.php?apps=cikk&cikk=36989
 

dreamaya

Kitiltott (BANned)
Ezt a könyvet, de jó lenne letölteni! Keresni fogom. :) kiss Targenor!
Szia Anamaya :)
Szólj, ha horogra akadt a könyv
(Hugh és Gayle PratherSpirituális Gyereknevelés):
ezt én is szívesen elolvasnám a tartalomjegyzék alapján.
Nekem eddig ez volt az indigó 'házibibliám':
Dr. Doreen Virtue: Indigó Gyerekek Nevelése.
Üdv dreamaya
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Isten tenyerén!

"Életem ott van
Isten tenyerém,
azért nem félek én,
azért van az, hogy
bármi fáj nekem,
mosolyog a szemem.
Száz jajszó között is
bízom vakon
hitem fel nem adom.
Rám törhet vadul
ezer baj veszély,
Isten így szól: ne félj!
Miért és mitől is
félhetnék én az
Isten tenyerén?!"

Köszönöm szépen, ez igazán gyönyörű vers.
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag

Azért is csodálatos nékem ez a vers, mert mikor először ültem repülőgépen, és rettenetesen féltem, előtte azt álmodtam, hogy az Isten tenyerén ülök, ami akkora volt, hogy én rajta kényelmesen elfértem, és a kisujjába kapaszkodtam. Azt mondta egy férfi hang, hogy:"Ne félj! Képzeld, hogy az Isten tenyerén ülsz. Megvédelek. Ha rád tör a félelem, csukd be a szemed, és képzeld, hogy ott ülsz a teremen."
 

b.p.

Állandó Tag
Állandó Tag
DE szép és érdekes topik nőtt ki a CH-n! ;) Nehéz napom volt, így csak hozzávetőleg futottam át. Pihentebb időkban belevetem magam. Egy kisfiót ismerek érintőlegesen, aki indigó. Ami viszont foglalkoztat, a Kicsi Fecske által leírthoz hasonló ismerősöm van, akire az autizmus Dreamaya által leírt ismérvei közül sok ráillik. Még nem vagyok bizonyos benne teljesen, de azt hiszem, ő egy vén indigó. Alapos olvasás után visszatérek a témára.
 
Oldal tetejére