Kanadában elkészült a világ legnagyobb hógolyója

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
hogolyo-360.jpg

Nem is gyúrták, hanem szabályszerűen építették a világ legnagyobb hógolyóját, amely így már akkora lett, hogy lehetetlenség lenne megdobni vele bárkit is. A 3,6 méter magas hógolyó természetesen inkább csak reklámcélokat szolgál, de a kanadai síterep tényleg sikereset húzott ezzel az akcióval.Persze lehet az ötlet mögé ideológiát állítani, hogy miért is épít egy síterepe egy ilyen hatalmas hógombócot, de az igazság az, hogy ezzel az egyszerű és túl sok pénzbe nem kerülő ötlettel a síterep egy egész hónapra bekerült a kanadai médiába. A hivatalos magyarázat szerint ezzel a hógolyóval a nyugat-kanadai síterepek saját magukat ünnepelnék meg.


Kanada nagy részén egy igen szimpatikus ünnepet tartanak februárban, a Családi napnak nevezett ünnepet körülbelül az ország 2/3-ában megtartják, amely azt jelenti, hogy február 3. hétvégéje után még a hétfő is munkaszüneti napnak számít. A nyugat kanadai síterepek a nagyobb forgalom reményében kilobbizták, hogy kizárólag British Columbia tartományban egy héttel a többi kanadai tartomány és amerikai állam előtt tartsák meg ezt az ünnepet az idei szezonban.
Ennek örömére építették ezt a 3,6 méter magas és körülbelül 18 tonna súlyú óriás hógolyót Silver Star síterepén. Az ünnepnap átrendezése komoly segítséget jelentett a síterepnek, az idén 30 százalékkal nőtt a forgalom a tavalyi ünnephez képest.


A hatalmas hógolyó, kiegészítve egy-két poénos tartozékkal
A síterep gőzerővel próbálta növelni a hógolyó reklámértékét, különlegesen a közösségi médiában, mindenkit arra buzdítottak, hogy fényképeztesse le magát a hógolyóvak, majd ossza meg ismerőseivel. A síterep szerint ez a világ legnagyobb hógolyója, bár ehhez még az kell, hogy a Guinness-rekordok szakemberei is visszaigazolják ezt a titulust.

Batus
 
Oldal tetejére