Kanadában van egy bolt, ahol a neten sétálgatva vásárolhatunk be


A Torontóban található McEwan Fine Foods nevű üzlet sorai között pont úgy járhatunk el, ahogy a Google Street View által rögzített utcákon.


A koronavírus-járvány miatt az elmúlt hónapokban fontos szemponttá vált a vásárlás terén, hogy megpróbáljuk minél inkább kerülni a kontaktust. Erre adnak kiváló lehetőséget a webáruházak, amelyeknél csak össze kell válogatni az általunk megvásárolni kívánt termékeket, majd elvitelre, esetleg házhoz szállítva megrendelni azokat. Ezt a vásárlási módot emelte egy egészen új szintre egy kanadai élelmiszerbolt.

A torontói McEwan Fine Foods nevű élelmiszerüzletet a kanadai sztárséf, Mark McEwan nyitotta meg, amelyben minőségi alapanyagokból választhatnak az oda betérők. Csakhogy a koronavírus-járvány miatt jelenleg csupán elvitelre lehet vásárolni, a cég profiljához pedig nem passzol a hagyományos webshopos megoldás.

A cég ezért gondolt egyet, és a 2015-ben alapított, az élelmiszerüzletekben intézett bevásárlás házhoz szállítására specializálódott Inabuggy nevű vállalattal összefogva egy olyan webáruházat hoztak létre, amely segítségével 3D-s virtuális sétát tehetünk az üzletben.

A megoldás hasonló, mint amit a különböző múzeumok, vagy épp VI. Ramszesz sírhelyénél már láthattunk. A felhasználó a különböző, kijelölt pontokra kattintva juthat el egyik helyről a másikra, csak ebben az esetben az üzletben található sorok között lehet barangolni. Ennek köszönhetően olyan érzése támad az embernek, mintha tényleg ott sétálna a boltban.

Mivel a különböző áruk csoportosítva találhatók meg, ezért azokra kattintva az adott kategória élelmiszereit böngészhetjük végig, majd ha megtetszik valami, akkor azt a hagyományos webshopokból már ismert módszerrel tehetjük a "kosarunkba".

A bevásárlás végén eldönthetjük, hogy elvitelre szeretnénk-e kérni a csomagunkat, vagy a kiszállítást preferáljuk jobban.

vasarlas.jpg
 
Igen ez nagyon jó ötlet!
Hiszen így végignézhetjük a kínálatot nem csak a kiemelt dolgok közül választhatunk.
Mert mostanában elég sokan azzal jönnek hogy ne töltsünk sok időt a boltban...Miért ne?
Írjunk listát...na persze amikor bemegyek rengeteg olyan árut látok amely nem is szerepel az ajánlatban. Csak Pl: tejből is tizenvalahány van...méghogy ne nézegessek.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Eramanyi wrote on kistraktoros's profile.
Szia! Horváth Péter Történelem 7. tankönyvet keresem. Légyszíves küldd el, ha neked megvan! Köszönöm!
duveen wrote on Miranda77's profile.
Szia,

Korábban kerested Dan John: Beavatkozás c. könyvét. Véletlenül nem sikerült megszerezned azóta? Én is ezt keresem.
Üdv.: D.
babajaro wrote on ani515's profile.
Hátha.....:
berczineani wrote on Ajuda67's profile.
Kedves Ajuda! Köszönöm a sok csodás fordítást neked. sok nehéz napon segítettek már át. még új vagyok az oldalon de a fordításaid már jó ismerősök. köszönöm

Statisztikák

Témák
36,618
Üzenet
4,433,689
Tagok
592,597
Legújabb tagunk
hodistaa11
Oldal tetejére