Kanadában van egy bolt, ahol a neten sétálgatva vásárolhatunk be


A Torontóban található McEwan Fine Foods nevű üzlet sorai között pont úgy járhatunk el, ahogy a Google Street View által rögzített utcákon.


A koronavírus-járvány miatt az elmúlt hónapokban fontos szemponttá vált a vásárlás terén, hogy megpróbáljuk minél inkább kerülni a kontaktust. Erre adnak kiváló lehetőséget a webáruházak, amelyeknél csak össze kell válogatni az általunk megvásárolni kívánt termékeket, majd elvitelre, esetleg házhoz szállítva megrendelni azokat. Ezt a vásárlási módot emelte egy egészen új szintre egy kanadai élelmiszerbolt.

A torontói McEwan Fine Foods nevű élelmiszerüzletet a kanadai sztárséf, Mark McEwan nyitotta meg, amelyben minőségi alapanyagokból választhatnak az oda betérők. Csakhogy a koronavírus-járvány miatt jelenleg csupán elvitelre lehet vásárolni, a cég profiljához pedig nem passzol a hagyományos webshopos megoldás.

A cég ezért gondolt egyet, és a 2015-ben alapított, az élelmiszerüzletekben intézett bevásárlás házhoz szállítására specializálódott Inabuggy nevű vállalattal összefogva egy olyan webáruházat hoztak létre, amely segítségével 3D-s virtuális sétát tehetünk az üzletben.

A megoldás hasonló, mint amit a különböző múzeumok, vagy épp VI. Ramszesz sírhelyénél már láthattunk. A felhasználó a különböző, kijelölt pontokra kattintva juthat el egyik helyről a másikra, csak ebben az esetben az üzletben található sorok között lehet barangolni. Ennek köszönhetően olyan érzése támad az embernek, mintha tényleg ott sétálna a boltban.

Mivel a különböző áruk csoportosítva találhatók meg, ezért azokra kattintva az adott kategória élelmiszereit böngészhetjük végig, majd ha megtetszik valami, akkor azt a hagyományos webshopokból már ismert módszerrel tehetjük a "kosarunkba".

A bevásárlás végén eldönthetjük, hogy elvitelre szeretnénk-e kérni a csomagunkat, vagy a kiszállítást preferáljuk jobban.

vasarlas.jpg
 
Igen ez nagyon jó ötlet!
Hiszen így végignézhetjük a kínálatot nem csak a kiemelt dolgok közül választhatunk.
Mert mostanában elég sokan azzal jönnek hogy ne töltsünk sok időt a boltban...Miért ne?
Írjunk listát...na persze amikor bemegyek rengeteg olyan árut látok amely nem is szerepel az ajánlatban. Csak Pl: tejből is tizenvalahány van...méghogy ne nézegessek.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Maron0212 wrote on Ajuda67's profile.
Szia! Szeretném megköszönni a fordításaidat. Az elmúlt években rengeteg örömet szereztél vele. :):dr_24:
Vörös Klára wrote on Ancsapancsa's profile.
Kedves Ancsapancsa!
És ezeket a Kis Éva könyveket eladod, vagy fel tudnád tölteni?? Egyik topicban olvastam, hogy az írónő újra kiadja bővített formában, es el is küldi annak, aki kéri. Ezèrt érdekelt volna a címe, hogy hova lehetne írni neki.
De nagyon köszi a válaszodat!!
Minta Mordaly wrote on Bubus13's profile.
Nagyon tetszik
vajdakati wrote on Judit mama's profile.
Valahol fent van a minta, de most nem találom ezért inkább átküldöm!
Kőházi-Kis Margit wrote on edinalokkos's profile.
Kedves Edina! Ne haragudj, ha zavarlak Kőházi-Kis Margit tanító vagyok. Megköszönném, ha nekem is el tudnád küldeni a Számolás 3 Tálas Józsefné könyvet. Sni
-s diákomnak kéne. Nagyon keresem még a Számtól számig sorozat 3. és 4. kötetét. Címem: [email protected]
Hálás köszönettel: Margitka

Statisztikák

Témák
36,315
Üzenet
4,370,383
Tagok
588,758
Legújabb tagunk
Klara68
Oldal tetejére