Hírek Kanada az intő példa: ez a veszély fenyegeti az idős németeket is

Megháromszorozódott a véletlenszerű marihuána-fogyasztás miatt a sürgősségi osztályon kikötő idősek száma Kanadában, akik a Drogkutató Intézet elemzése alapján különösen nagy kockázatnak vannak kitéve a kannabiszmérgezés vonatkozásában.

A marihuána legalizálását követően már nem csak a fiatalokra kell kiemelten figyelni Kanadában, hanem az idősekre is, akik miatt az egészségügyi ellátási rendszer jelentősen leterhelődött .

A beszámoló alapján


háromszorosára emelkedett a véletlenszerű marihuána-fogyasztás miatt a sürgősségi osztályon kikötő idősek száma, akik sok esetben összekeverték a marihuánát tartalmazó és nem tartalmazó élelmiszereket.

Az intézet által idézett tanulmány szerint az idősebb felnőttek nagyobb kockázatnak vannak kitéve kannabiszmérgezés vonatkozásában, mivel gyakran szednek más gyógyszereket, ami növeli a gyógyszerkölcsönhatások esélyét. Emellett az is előfordult az idősek esetében, hogy a fiatalkori tapasztalataik alapján próbáltak marihuánát fogyasztani vagy szívni, de a mai szerek erősebb hatása miatt ez komoly problémákat okozhat.

Európában a németek próbálkoznak április óta a marihuána legalizációjával, ám az csak hosszabb távon derülhet ki, mekkora károkat okoz a döntés, amit a Zöldek erőszakoltak ki a kormánypárti koalícióban maradásért cserébe.

1718105881648.jpeg
 
Meg kell tanulni az alkalmazását.

14 éves voltam amikor először berúgtam.
Édes vermutot ittunk barátommal.
Fogalmam sem volt az alkohol hatásáról.
Egyetlen kívánságom volt, meghalni. :D

Azóta is csak talán háromszor voltam részeg,
pedig már nyugger vagyok. :)

Módjával, főleg étkezéskor iszom alkoholt.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

vivant wrote on nadva's profile.
máj 14 péntek 8:47
PaSa1957 wrote on Elek János's profile.
Legalább olvasnád el a játékszabályokat!
Kostenszky Valéria wrote on Olaszné Kovács Andrea's profile.
Helló! (Gábor vagyok.)
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönöm szépen a legújjab fordításod !
nkatalin wrote on bsilvi's profile.
Szia! Nagyon szépen köszönöm a renegát akseli kiborgot már nagyon vártam, lesz folytatása? Lehet tudni hány rész lesz még? Mit fordítasz következőnek? Köszi, ha válaszolsz!Szép napot!

Statisztikák

Témák
38,223
Üzenet
4,819,523
Tagok
616,718
Legújabb tagunk
KazinciO
Oldal tetejére