Kanadai munkalehetőség

Szafije

Állandó Tag
Állandó Tag
De komolyra fordítva a szót, nem értem miért van szükség ezekre az össehasonlító statisztikákra, senki nem kényszerít senkit, hogy Kanadában maradjon...:rolleyes:


Ha egy kicsit koolyabban belegondolnal, minden bizonnyal megertened.[/quote]

Hmmm én elég komolyan szoktam gondolkodni, mégsem fikázok le egyetlen országot sem...........van aki megtalálja a boldogságát egy adott helyen, van aki más meg valahol egész másutt. Lehet, hogy Kanada drága és koszos, és az adók is az egekig érnek, én mégis megtaláltam itt a boldogságmat és nagy ívben t*jok rá, hogy momentán milyen az életszínvonal egyes statisztikák szerint Nyugat-Európában. Sajnos nem értek egyet azzal, hogy feleslegesen zargatni kell másokat csak mert esetleg nem olyan tapasztalataid vannak, amilyenekre számítottál...de hát szólásszabadság van...ám legyen...
 

elektra

Állandó Tag
Állandó Tag
Szevasztok eloszor is bocsi a helyesirasert szoval az abra az igy nez ki: 2 ev munkavalalasi engedely {elelmiszer ipari technikus } vagyis hentes amibol 1 ev eltelt{meginditva a letelepedesi engedely} a ferjem johetett velem mert a ferjem a fiam 2 honapja jott mint angol nyelv tanfolyam resztvevoje az angol tudasom meg zero {na tanultam mar valamit} de amikor megkaptam a munkavalalasit semmit sem tudtam..
 

Natus24

Új tag
Sziasztok!
Talán ti tudtok nekem segíteni hogy induljak el. Magyar-kanadai állampolgár vagyok, de itt születtem Magyarországon. Angol nyelvtudásom elég gyatra, de szeretnék Kanadában élni, dolgozni, csak sajnos nem tudom hogy kezdjek neki. Vendéglátásba dolgozom szakácsként lassan 10 éve. Nagyon megköszönöm ha pár ötlettel tanáccsal segítenétek.
Nati
 

jezus27

Új tag
Hello!

Engem Akosnak hivnak, most olvastam a hirdetest!Engem erdekelne a hirdetes, en a parommal szeretnek Canadaba dolgozni!Tudsz nekem tovabbi infot kuldeni a munkarol,stb!Mi jelenleg Jerseyn elunk!Ha lehet az emailemre irj:
[email protected]
Koszonettel:
Akos!

2 db elore elfogadott munkavizum (Labour Market Opinion) lakastakaritasi munkara 2 eves idotartamra, calgaryban, ha valakit erdekel, foleg hazasparoknak,
<!-- / message -->
<!-- controls -->
progress.gif
 

Tolimilla

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Elolvastam az ellenkezőjét - és a cic.gc.ca-t is! - és ennek ellenére kérdezem, hogy szerintetek mennyi esélyem lenne felsőfokú angollal (angol tanári diplomám van, egyetemi) kint munkát találni, ha túristaként belevágnék? És mi lenne a menete?
Amit használhatnék kint: fordítóirodában voltam projektmenedzser illetve titkárnői és asszisztensi gyakorlatom is van pár év.
 

Tolimilla

Állandó Tag
Állandó Tag
Javítanám... :0:

Sziasztok!

Elolvastam rengeteg mindent - például a cic.gc.ca-t is! - és ennek ellenére kérdezem, hogy szerintetek mennyi esélyem lenne felsőfokú angollal (angol tanári diplomám van, egyetemi) kint munkát találni, ha túristaként belevágnék? És mi lenne a menete?
Amit használhatnék kint: fordítóirodában voltam projektmenedzser illetve titkárnői és asszisztensi gyakorlatom is van pár év.
 

c117

Új tag
túristaként semmi esélyed munkára, munkavállalási nélkül szóba se állnak veled. amúgy meg ha csak egyszer megszegsz egy ilyen szabályt, úgy kitesznek mint a pinty és a mókás, h még usa-ba se mehetsz majd, pedig itt követted el...
ja igen.. és leszarják, h milyen papirod van, mindent újra kell csinálni kb, mindenhez vizsga kell itt.. még a sztriptiztáncosnőknek is külön vizsga kell :D
 

TKrisz31

Új tag
Segítség kellene ....

Sziasztok!

Segítség kellene, akár fejvadászon keresztül, vagy csak ismeretségen keresztül.
2008.októberében jártunk kint a párommal Calgaryban barátainknál ( 11 éve kint élnek). Idén októberben már csak a párom ment ki, bíztunk benne, hogy el tudja indítani a munkavállalói vízumot. De sajna, "lemaradt" róla, már nem tudta senki elintézni ( "betelt a kvóta"). Munkája lett volna, de feketén nem akart kockáztatni, nehogy kitoloncolják, mivel a végleges cél a kitelepülés lenne.
A párom 36 éves, szobafestő-mázoló-tapétázó szakbizonyítvánnyal rendelkezik, de hideg-és melegburkol, gipszkartonozik, térkövet rak. CD-n referenciamunkái megtekinthetők, illetve ha valakinek kétségei vannak, a barátainkon keresztül kérhet Róla (rólunk) referenciát.
Olyan valakit keresünk, aki tavasszal el tudná indítani a párom nevére a munkavállalói vízumot ( akár fizetnénk is érte valamennyit), mert munkája már lenne , szállása is megvan, és tényleg hosszútávra tervezünk.
Bármiféle tanácsot, segítséget szívesen veszünk.

Írjatok!

Köszi,
Kriszta
 

jym

Új tag
Sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni tőletek.Ki szeretnék meeni kanadába,letelepedni.Foggalmamsincs holkezdjem.Autószerelő vagyok,van amerikai kamion jogsim.Tud erről valaki valamit?Hol kezdjem?
Irjatok
 

jym

Új tag
szia tudunk chatelni?szeretnék megtudni pár dolgot a kinti életről ki akarok költözni

ki
Nos, én olvasgatom az említett honlapot, és pillanatnyilag ott tartok (persze az én gyönge angoltudásommal), hogy a felsorolt szakterületeken (nem is rövid a lista), "importálhat" munkaerőt egy cég v. vállalkozás, amennyiben arra helyben nem talál jelentkezőt. A dolog így sem egyszerű, meg aztán fennáll az átverés lehetősége, de nem lehetetlen.
A bevándorlás topikban olvastam is egy hirdetésről. Írtam emailt, s most várom a választ. Csak úgy kíváncsiságból. Nem gondolok semmit, de ha úgy vélném, hogy ez minden bizonnyal át...szás, meg sem próbálnám, és nem is tudnám meg valóban az e.
Ha megjön a válasz, leírom.
 

m5gumimaci

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Végigolvastam az egészet amit ide írtatok!
Jelenleg Mo-n dolgozom mentőszakápolóként(9 éve és véglegesítve is vagyok),de én belevágok és kezdem is intézni amit csak tudok!
9 év alatt másod harmadállásokkal nem jutottam egyről a kettőre, 27 éves vagyok már ideje lenne!
Sírnak itthon hogy nincs munka nekem mindig volt mit csinálni!

Kanadában fogok dolgozni és lehet letelepedni is!

Akkor első lépés munkavállalási?(holnap megint átnézem amit írtatok mivel itt 22:59 van jelenleg egy kicsit mozgalmas nap után éjszakás műszakban vagyok holnap meg vár még vagy 300 km levezetni)

Ma regisztráltam és járok még erre!
 
munka kezdonek

sziasztok!

Mar egyszer ketszer irtam,csak nem ebbe a topikba..Szeretnek egy olyat kerdezni,hogy szerintetek lehetne valahova elhelyezkedni dolgozni,ugy hogy nem igazan beszelem meg jol az angolt?Mar nagyon jo lenne dolgozni es orulnek neki ha mar kaptam engedelyt ra:) Remelem tudtok segiteni!ELore is koszonom a levelet!
kissNikol
 

anisuti

Új tag
kanadaba indulo

szia cukihbarbie!

Neked mikor sikerult es hogyan elintezni a papirokat,hogy kijuthass Calgaryba? Vannak ott rokonaid es ok segitettek? Ha kerhetem,akkor privatba irj,legyszives!
Elore is koszonom! ([email protected])
sziasztok!

Mar egyszer ketszer irtam,csak nem ebbe a topikba..Szeretnek egy olyat kerdezni,hogy szerintetek lehetne valahova elhelyezkedni dolgozni,ugy hogy nem igazan beszelem meg jol az angolt?Mar nagyon jo lenne dolgozni es orulnek neki ha mar kaptam engedelyt ra:) Remelem tudtok segiteni!ELore is koszonom a levelet!
kissNikol
 

etuso

Új tag
Szia!
Nekem elképzelhető hogy a nővérem tudna segíteni,Vancouverben él már 17 éve.Ha gondolod küld el az e-mail címemre hogy hogy gondoltad, és továbbítom neki.
Üdv:
Edina
[email protected]
 

Reptile86

Új tag
sziasztok :üdvözlök mindenkit először is azt szeretném megkérdezni hogy nincs-e vagy esetleg valamikor fa kivágás fakitermeléses munkalehetőség mert nagyon is érdekelne ez a munka írjon rám üzenetet aki esetleg tudna segíteni vagy valami információval segíteni előre is köszi

a fizikai erőmmel nem lenne probléma nem hoznék senkire se szégyent ,mert szóval még nem vagyok idős 24 évemet töltöttem be júliusban meg jelenleg is fizikai munkát végzek egy gyárban Győrben .....várok minél több segítséget !
 
Jó napot!!Mi egyszer már felvettük a kapcsolatot tavaly,csak közbe jött,hogy kisbabánk született:)))!Akkor azt beszéltük meg,hogy várnunk kell,amíg egy kicsitt nagyobb lesz a baba!akérdésem az lenne(1éves a kislányunk)hogy mikor tudnánk újra foglalkozni a kérdéssel ?Még mindig nagyon szeretnénk kimenni dolgozni!Válaszát,előre is köszönöm!!!
 

lgjani

Új tag
Sziasztok. Én Szerbiában élek,még nincs meg a magyar állampolgárságom és érdekelne,hogy hogyan tudnék kijutni Kanadába,illetve hogy hol találnék munkát? Bármilyen munkát elvállalnék! 22 éves vagyok.
 
Oldal tetejére