Kapcsolatteremtés "The Reconnection"

sz_gy2004 témája a 'Alternatív gyógymódok' fórumban , 2010 Február 17.

 1. bakmagus

  bakmagus Állandó Tag

  Tudna valaki segíteni, a könyv 275-276. oldala hiányzik nekem!
   
 2. bakmagus

  bakmagus Állandó Tag

 3. Éleskés

  Éleskés Kormanyos Fórumvezető Kormányos

  Úgy, mint másokon én nem tudok segíteni magamon. Azonban van egy csomó más technika, amik működnek.
  A Jin Shin, a mudrák és legfontosabb a meditációban való öngyógyítás, amikor kivetítem magamat magam elé.
   
 4. Éleskés

  Éleskés Kormanyos Fórumvezető Kormányos

  Apropó mudrák.
  A következőt mindig, mindenkinek elmondom:
  Szívproblémák esetén, pl. szapora szívdobogás, tachicardia, infarktus esetén a leggyorsabb segítség, ha magadon tudsz segíteni. Az egyik technika a sok közül a szív mudra alkalmazása.
  Mindkét kézen, de ha nem megy, akkor legalább a bal kézen (vezetés közben jobb kézzel leparkolsz, ballal tartod - de ne kerüljön rá sor!)
  a középső ujjat ráfekteted a hüvelykujj tövére, leszorítod a középső ujjadat a hüvelyujjal, ráhajtod a gyűrűsujjat is. A mutató és a kisujj kinyújtva marad. A testtől pár centire eltartva, szív magasságban kell tartani. Közben lassan lélegzel és minden kilélegzésnél picit szorítod a tartást, a belélegzésnél picit kiengeded, míg a tünetek csökkenek, vagy múlnak.
  Próbáld ki most: ha a kinyújtott ujjak nem egyenesek, vagy a hajlított ujjakat nem tudod úgy tartani, akkor valószínűleg szív problémáid vannak, vagy a közeljövőben lesznek és egy kicsit gyakorolni kellene, mondjuk naponta reggel és este.
   
  muttertiger, V.T. és bakmagus kedveli ezt.
 5. V.T.

  V.T. Állandó Tag


  " A testtől pár centire eltartva, szív magasságban kell tartani."

  Szerintem azert nem kell ennyire szabalyosan:) ha az oledben van az is eleg.Legalabbis a latottak alapjan.Ketseg kivul a mudraknak igen fontos energetikai hatsuk van.
   
  Éleskés kedveli ezt.
 6. muttertiger

  muttertiger Állandó Tag

  Érdekes ez a mudra téma,már több könyvet is olvastam,de szinte mindenki más-más újjtartást ajánl ugyanarra a problémára.Ez már a harmadik féle szívmudra amit TE ajánlasz.Persze lehet,hogy mindegyik beválik. Próbálgatni kell.Én egy jó nyugtató hatásút szeretnék,amiket próbáltam,nem igazán váltak be.
   
 7. Éleskés

  Éleskés Kormanyos Fórumvezető Kormányos

  Szerintem a legjobb hatású nyugtató mudra a yoga mudra.
  Tudod, sarokülésből előrehajlás, homlok a térd előtt a szőnyegen, kezek előre és belefeledkezel. Felső légzés. Ha a pocakod nem engedi, akkor szétnyithatod egy kicsit a lábaid. ;)
  Nekünk a savászanát is (hullapóz) tanították, mint a legnehezebbet és legmegnyugtatóbbat.
   
  muttertiger kedveli ezt.
 8. muttertiger

  muttertiger Állandó Tag

  Biztosan jó,amit ajánlasz,de valami olyat szeretnék,amit különösebb feltűnés nélkül,bárhol alkalmazhat az ember,ha szüksége van rá.
   
 9. Éleskés

  Éleskés Kormanyos Fórumvezető Kormányos

  Két kézzel a passzív Chin-mudra a solar plexus előtt, vagy oldalt, kb. a gyomorszáj alatt 2 ujjnyival, avagy 1 cunnal.
  Chin, vagy Gian mudra: a "szokásos" meditációs kéztartás, a hüvelyk és a mutatóujjat kell összeérinteni, a többi ujj egyenes. Ha az egyik ujjaddal a másik körmére fogsz rá, akkor az aktív - de ezt inkább hagyjuk meg az gyakorlott meditátoroknak. :p
  Ezt a kétkezes mudrát a stressz csökkentésére, csillapítására szokták alkalmazni igen jó eredménnyel.
   
  muttertiger kedveli ezt.
 10. muttertiger

  muttertiger Állandó Tag

  Köszönöm,majd letesztelem,ha olyan helyzet adódik.
   
 11. Mozsolka

  Mozsolka Állandó Tag

  Kedves Fórumozók! A segítségeteket szeretném kérni. Tudom, hogy nagy kérés,de édesapám súlyos szívelégtelenségben szenved, az utóbbi időszakban rohamosan romlik az állapota. szeretném megkérdezni, hogy valamelyikőtök foglakozik-e távgyógyítással és tud-e segíteni rajta. Előre is köszönöm, mindenkinek!
   
 12. Éleskés

  Éleskés Kormanyos Fórumvezető Kormányos

  Valami közelebbi infót kérek, ha lehet magánba.
   
 13. suneger

  suneger Állandó Tag

  Kedves Éleskés!
  Ha tudsz másokon segíteni és magadon nem annak az lehet az oka, hogy a hitrendszeredben van egy gát saját magaddal kapcsolatban és ez megakadályozza a gyógyulásod, vagy bármilyen eredményt magaddal kapcsolatban. Erre a problémára nagyon jó a Theta Healing módszere.Meg kell keresni a gyökér problémát egy ásással, kivenni a hitrendszeredből és betölteni egy Téged támogató, segítő hitet. A Kapcsolatteremtő Gyógyítás és a theta Healing ugyanarról a síkról és ugyanazzal a frekvenciával ( 4-7 Hz. ) dolgozik. Én úgy fogalmazom, hogy a Kapcs. Gyógyítás a lágy módszer a Theta a kemény módszer.
  Üdv.: Ági
   
  Ka1975 és EGÉRVADÁSZ kedveli ezt.
 14. kispottom01

  kispottom01 Új tag

  Kedves Fórumozók! Édesapámnál vesetumort diagnosztizáltak, amit 1 hónapon belül vesével együtt ki akarnak műteni. Tudna esetleg valaki segíteni távgyógyításban? Előre is köszönöm!
   
 15. bakmagus

  bakmagus Állandó Tag

  Nagyon kíváncsi lettem az általad említett módszerre, kerestem a könyvet is, de csak angolul találtam meg. Lehet, hogy nem jelent meg magyarul? Tudnál segíteni , hol találok róla anyagot?
   
  EGÉRVADÁSZ kedveli ezt.
 16. Éleskés

  Éleskés Kormanyos Fórumvezető Kormányos

  A minap beleakadtam egy számomra megoldhatatlan gyógyítási problémába - nem írom le részletesen. Törtem a fejemet, mit csinálok rosszul, mit jól.
  Bementem egy könyvesboltba, mert éppen úgy adódott, hogy volt fél óra várakozási időm egy más ügyben. Ahogy nézelődök, megláttam egy könyvet, felvettem kinyitottam, beleolvastam: Richard Gordon: Kvantum érintés. Nézem, olvasgatok belőle és felfedeztem, hogy én milyen lökött vagyok. Az van benne leírva, amit én is csinálni szoktam. Lökött meg azért vagyok, mert ezt én is le tudtam volna írni és akkor nekem folyik be - vagy sem - a tiszteletdíj.
  Igaz, azt nem tudtam, hogy ezt a módszert kvantumérintésnek hívják! Szerintem ő sem, csak kitalált egy jól hangzó kifejezést.
  No mindegy, de erre eszembe jutott egy ötlet, mit is tehetnék a gyógyításomban. Kipróbáltam és bejött. Nem kvantum és nem is kézrátétel :) , viszont működött.
   
  Lia Gross, A1Cruiser, Derzsi és 1 másik tag kedveli ezt.
 17. Sziget Ditty

  Sziget Ditty Állandó Tag


  Egy más típusú előadáson voltam, viszont az előadó a kvantumérintésről beszélt. Tőlem igen messze áll ez a módszer. De természetesen végighallgattam. Amikor gyakorlati bemutatót kértünk, a szokásos demonstrációt mutatta be. Önként jelentkezőt kért ehhez a bemutatóhoz, aki csukott szemmel dőlt - a bizalom jeleként. Az előadó egyik keze a jelentkező vállán, a másikkal pedig a gerince mentén körző mozdulatokat tett, közelítve, távolodva a gerinchez. A játékos ismét dőlt előre-hátra. Állítólag ezt a módszert távgyógyításra is használja. :)
  Engem viszont nem sikerült meggyőznie, hogy akár családterapeutai, akár szomatopszichoterapeutai vagy pszichoonkológiai munkámban hitelesen használhatnám ezt a módszert.
   
  Lia Gross és V.T. kedveli ezt.
 18. V.T.

  V.T. Állandó Tag

  Interjú Eric Pearl kapcsolatteremtő gyógyítóval

   
 19. V.T.

  V.T. Állandó Tag

 20. V.T.

  V.T. Állandó Tag

  Szia!

  Latod , pontosan ezert csodalatos Bartlett amiert ezt tanitja hogyan tudunk rahangolodni arra amit mar valaki kitalalt:)
  Gordon a konyvet 2006ban irta vagyis mar egy jopar eve a fejebe forgatta mar ezt a technikat.

  En inkabb nem arra fokuszalnek hogy miert nem en irtam meg , hanem arra hogy milyen jol "kezelem es ertem" a belso erzekelesemet hogy
  letudtam szedni ilyen informaciot.VAgyis jol tudsz koncentralni.Hidd el hogy nem veletlenul vetted le pont azt a konyvet.
   
  EGÉRVADÁSZ kedveli ezt.

Megosztás