Kedvenc filmem

Demoni

Állandó Tag
Sült zöld paradicsom, A titkok kertje, A zongora lecke, Egy Gésa emlékiratai, Sok hűhó semmiért, és még sok mostani film :D
 

imbusz

Állandó Tag
Mindenkinek ajánlom a The road (Az út) című filmet. Tanulságul szolgálhat, mire képes egy apa a fiáért. Vigo Mortensen nagyot alakít benne.
 

Anita#

Állandó Tag
Én a Twilight - Napfogyatkozást láttam legutóbb. A Twilight Saga eddigi legjobb filmje. Bár a könyveket továbbra sem tudja felülmúlni.
 

black mamba

Állandó Tag
FIND ME GUILTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

elnézést a csupa nagy betűkért, de ez a film méltán megérdemli
Ajánlom azoknak, akik komolyan szeretnék venni Vin Dieselt, mint színészt/szeretik a maffiás filmeket/szeretik a bírósági ügyeket feldolgozó filmeket.................
ezt napestig tudnám folytatni, egy szónak is 100 a vége: nézzétek meg, nem fogtok csalódni :)
 

black mamba

Állandó Tag
Jelenleg a Blind Side. Annyira gyönyörű film!!!!!!!!! Olyan embereknek ajánlanám, akik szeretnék elhinni, hogy van még vmi emberi ebben a világban - ugyanis valós történet alapján készült!!!!!!!!!!!!!!!
 

black mamba

Állandó Tag
Hasonló lelkületű film a Man of Honor (Férfibecsület). Ez a küzdeni tudásról szól. Ha céltalannak, vagy letörtnek, esetleg enerváltnak érzed magad, akkor ez a film mindenképpen felráz az önsajnálatból. Már csak annyit tennék hozzá, hogy Robert de Niro és Cuba Gooding Jr. vmi elképesztőt alakít a vásznon. Aki esetleg kedvet kapott annak jó szórakozást hozzá ;)
 

black mamba

Állandó Tag
Jajj, apropó tárgyalásos filmek a 12 dühös ember is naggyon nagyon ott van a szeren, ez is elgondolkodtató film iszonyatosan pörgős logikai játszmákkal, eszes humorral megfűszerezve.
 

Kingulica

Állandó Tag
Az út című film nekem is nagyon tetszett :) Nemrég néztem meg a Remény rabjait. Elég szomorú hogy csak most szántam rá magam... Érték.
 
Oldal tetejére