Kedvenc filmem

Desert_Rose

Új tag
Most éppen a Jane Eyre 2006-os BBC-s adaptációja Toby Stephens-sel és Ruth Wilsonnal.
Érdemes megnézni, szerintem nagyon jól sikerült ez a feldolgozás. Nagyon hű a regényhez.


ruth-wilson.jpg
 

Arasseriel

Állandó Tag
Állandó Tag
spoiler warning

Avatar 3d
Szerintem, ez a film pont attól volt korszakalkotó, hogy évek óta várjuk, hogy történjen valami a film világában, hiszen a 2ds műfaj már nem tudott újat mutatni. Most viszont végre a mozinézők is beléphettek a 3d világába, csaknem úgy ahogy a járni nemtudó katona az avatarba, és vele együtt tehettük meg első lépéseinket. Ehhez a csodálatos világhoz képest, ami annyira varázslatos volt, hogy azóta is itt zúg a fülemben a vízesés, állok a sziklaszirten és ülök a "madár" hátán, egyszerűen eltörpül az amerikai katona jelentéktelensége, az ember zsarnoksága. Azt, hogy lövöldöztek benne valahogy észre sem vettem, a film számomra sehol nem volt ijesztő, hanem meseszép. S nagyon örültem, hogy az amerikai katonák a a film végén elhagyták Pandorát. Sajnos unalmas figurájukkal nem végleg vonultak ki a filmtörténelemből.

figyelj kicsit jobban kaszarobert...
 

campos81

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem a Férfibecsület az egyik kedvencem szerintem nagyon jó film de nagyon szeretem a jó vígjátékokat és a nagy kedvenc a Shrek.
 

Kökényszem

Állandó Tag
Állandó Tag
Kecskebűvölők

Eleinte érthetetlen rétegfilmnek tűnt, de az egészet véve elég jó volt.

Bob Wilton riporter éppen a nagy sztorira vadászik - csak hogy ellensúlyozza házasságának kudarcát -, amikor találkozik egy különleges ügynökkel, Lyn Cassidyvel, aki elárulja neki, hogy létezik egy titkos projekt. Cassidy azt állítja, hogy van az USA hadseregének egy kísérleti egysége, amelynek paranormális tevékenységéről ha tudomást szereznének az emberek, bizony alaposan megváltozna a hadviselésről való elképzelésük. A kísérleti program alapítótagja eltűnt, a nyomok pedig egy másik szuper képességű katonához vezetnek, aki saját elképzelései szerint végzi küldetését...


Szia!
Megvan esetleg a magyar felirat hozzá mert csak egy másik fórumon találtam meg de nem akarok ezer helyre potyán regisztrálni. Az időzítést megoldom csak ne legyen hibás a fájl.
Ha fel tudod tölteni annak nagyon örülnék.
Köszi előre is.
Üdv!
 

hanetty

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem a kedvenc filmem a szerelmünk lapjai, romantikus, és nagyon tetszett. Most már csak könyve kell alolvasni, és az biztos jóbb lesz.
 
Oldal tetejére